Σελίδες

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Πως να κάνεις αντιπολίτευση όταν είσαι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης;


Δεν είμαστε από τα ΜΜΕ που κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση αλλά θεωρούμε αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας. 

Η δική μας ΑΠΟΨΗ που έχει εκφραστεί ΔΕΚΑΔΕΣ ή και ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές μέσα από εδώ ήταν και παραμένει πως η πόλη μας με π μικρό και όχι κεφαλαίο δεν αξίζει καλύτερη τύχη με βάση τις ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας. 

Αυτοί ήταν και παραμένουν που συγκεντρώνονταν σε ομιλίες του δοτού δημάρχου της ΧΟΥΝΤΑΣ ένα υψηλό ποσοστό και ένα ακόμα εξίσου ίδιο και μεγαλύτερο πήγαινε και κουνούσε κόκκινες σημαίες στις εκδηλώσεις του αείμνηστου κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή οπαδού ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ! 

Υπήρχαν πάντα και αυτοί που δεν συμφωνούσαν με τα δύο άκρα αλλά σίγουρα όταν βρέθηκαν σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ δεν χάλασαν το χατίρι σε ΚΑΝΕΝΑ! 

Έτσι ο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ λόγος ιερέων της πόλης μας είναι η συνέχεια του "ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" που για εμάς είναι περισσότερο ΕΜΕΤΙΚΟ ακόμα και από τις έκφυλες καταστάσεις που θεωρεί πως μπορεί να επιβάλλει ως ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ μια μειοψηφία που θεωρεί λογικό να δείχνει ανοχή σε οιαδήποτε ανωμαλία. 

Δεν είχαμε ποτέ αυταπάτες για την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και πάντα διακρίνουμε την απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που κάνουν πως αγνοούν όσοι έπεσαν και πέφτουν κάθε φορά από τα σύννεφα για κάθε ΑΡΝΗΤΙΚΟ δημοσίευμα για την πόλη! 
 
Λες και αγνοούν ποιοι δραστηριοποιούνται σε αυτήν , λες και οι άλλοι οι εκτός πόλης και τα μεγάλα συστημικά τάχα ΜΜΕ μας ζηλεύουν για τα "επιτεύγματά" μας. 

Σίγουρα έχουμε μιλήσει με όλους τους κεντροδεξιούς της πόλης μας σε επίπεδο των κεντροδεξιών παρατάξεων που υπήρχαν και υπάρχουν ενώ μιλάμε και με όσους επιθυμούν να μπουν στη διαδικασία να δημιουργήσουν κάποια νέα. 

Το να σας πούμε εμείς μέσα από εδώ πως συμμερίζονται τις απόψεις μας θα ήταν ανώφελο αφού ΑΞΙΑ είχε και θα έχει και στο ΜΕΛΛΟΝ κάθε ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθέτηση και ΠΟΤΕ ό,τι λέγετε από την "ασφάλεια" της ιδιωτικότητας. 

Οι Μύθοι της πόλης μας θέλουν να είχαμε εξαιρετικούς δημάρχους , καλές διοικήσεις και κυρίως ευυπόληπτους δημότες κάτι που απέχει από μια πραγματικότητα που θρυμματίζεται κάθε φορά που η πόλη μας απασχολεί ΑΡΝΗΤΙΚΑ τα μεγάλα ΜΜΕ. 

Το να μας έχουν βάλει στο "στόχαστρο" και να μην μας συμπαθούν είναι μια ΟΥΤΟΠΙΑ. Η αλήθεια είναι πως η πόλη μας έχει βάλει στο στόχαστρο και έχει στείλει σε έναν άλλο κόσμο αρκετούς με αποκορύφωμα αυτό που συνέβη τον Ιούλιο του 2010 όταν μία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ σίγησε επειδή έμενε στην λάθος πόλη και εμπιστεύονταν για την φύλαξή του επίορκους αστυνομικούς. 

Έτσι ενώ έχουμε εξηγήσει και γράψει και ΔΗΜΟΣΙΑ σε κάθε ΤΟΝΟ ακόμα και στον πιο "αναιδή" πως με ΜΙΣΕΣ αλήθειες και διατηρώντας ΜΥΘΟΥΣ η πόλη δεν θα αλλάξει διαπιστώνουμε πως πάνω σε πάρκα και πλατείες αυτής της σκοτεινής πόλης κάποιοι ματαιοπονούν πως μπορούν να φέρουν λίγο ΦΩΣ. 

Άλλοι πάλι κλέβουν για να αποκτήσουν κάποιο "φως" πράγμα που για εμάς είναι το μικρότερο κακό ειλικρινά σε όσα συμβαίνουν και κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε! 

Δεν κάνουμε τους ατρόμητους και δεν κινούμαστε με τις δικές μας πλάτες,  αυτό θα έπρεπε να είναι φανερό σε όσους θεωρούν πως δεν είμαστε ικανοί για το "χειρότερο". 

Γιατί για εμάς αυτό που αυτοί θεωρούν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και αυτό που πρέπει να συμβεί στην πόλη. 

Δεν είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να ποντάρουμε στο ΘΑΡΡΟΣ κανενός και κυρίως όσων έως χθες είχαν μερίδιο ευθύνης για την απόλυτη κατρακύλα. 

Σε κάθε περίπτωση έχουμε καθαρή την συνείδησή μας και είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως ως πλειοψηφία ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ κάτι καλύτερο. 

Βασική προϋπόθεση λοιπόν είναι πως για να κάνεις αντιπολίτευση πρέπει να προτείνεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ λύση αλλιώς παραμένεις μέρος του προβλήματος. 

Και εμείς δεν έχουμε ακούσει καμία ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ για θέματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, το ΚΥΤ Υμηττού, την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης από σωματεία που προάγουν τον αθλητισμό και όχι οτιδήποτε άλλο ενώ για την επιχειρηματικότητα το μόνο που ακούμε είναι βοηθήστε μας για να μην κλείσουμε! 

Το βοήθα με ΦΤΩΧΕ μου να μην σου μοιάσω δεν συνάδει με όσα πρεσβεύει ο δικός μας αξιακός κώδικας και για τον λόγο αυτό μας φαίνονται ανούσιες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε όσους θεωρούν πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ ανεξαρτήτου χρώματος μπορεί να μας σώσει! 

Στα λόγια όλες και όλοι καλοί είναι στις πράξεις και κυρίως στην ανάληψη ευθύνης για την "στραβή" κάνουν όλοι τις πάπιες! 

Εμείς ειλικρινά βαρεθήκαμε να περιμένουμε "Μεσσίες" άλλωστε δεν είμαστε και τόσο καλοί Χριστιανοί ώστε να περιμένουμε να κάνει η ΠΑΝΑΓΙΑ θαύματα και να ρίξει την "χούντα" του Κούλη όπως ο γνωστός και μη εξαιρετέος "Άγιος" της Αγίας Μαρίνας! 

Ελπίζουμε να μας "φωτίσει" με τις "γνώσεις" του και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές και να μας οδηγήσει στον "σωστό" δρόμο. Σε αυτόν που ονομάζει τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ "φιλανθρωπία" και αποκαλεί ΚΥΡΙΕΣ τις "πόρνες"! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου