Σελίδες

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ανταμώματα ή "μαγειρέματα" ;

 


Που συναντήθηκαν ο εργατικός Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας με τον επικεφαλής του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κ. Αθανάσιο Βαμβίνη; 

Έχουν την ίδια "γεύση" για τα προβλήματα της πόλης,  και κυρίως λύσεις προς την ίδια κατεύθυνση; 

Πιστεύουν και οι δύο πως ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι πάνω από χρώματα και κόμματα; 

Και εν τέλει Βαμβίνης και Κόκλας ή Κόκλας και Βαμβίνης είναι η σειρά που εσείς επιθυμείτε , αφού σε κάθε εργασία ή ακόμα και λειτούργημα πάντα την μεγάλη ευθύνη έχει ο επικεφαλής! 

Δεν μπορούμε να σας λύσουμε καμία από τις απορίες σας και με ενδιαφέρον θα ακούγαμε και τις δικές σας,  εάν ήμασταν από αυτούς που πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Σε κάθε περίπτωση εύκολα θα ανακαλύψετε από που είναι αυτή η φωτογραφία και για όσους δεν μας διαβάζουν και έχουν απορίες γιατί δεν σας βοηθάμε να λύσετε τον "γρίφο" , δείτε προηγούμενες αναρτήσεις μας. 

Ευχόμαστε και στους δύο να πετύχουν τους στόχους τους,  μια ευχή που όσον αφορά τα αυτοδιοικητικά θα ήταν εφικτή ΜΟΝΟ εάν είχαν κοινή πορεία. 

 Λογικά δεν θα έχουν το προσεχές διάστημα εάν και σε αυτή την πόλη είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ μόνο για όσα έχουμε δει με τα μάτια μας , και ακούσαμε με τα αυτιά μας! 

Και εκεί δεν ήμασταν χάνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε γεύσεις από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. 

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία θα πουν οι άσπονδοι φίλοι μας,  ακόμα μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ θα πούμε εμείς πως διαφέρουμε! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου