Σελίδες

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Προσπάθεια παραποίησης της Ιστορίας από οπαδούς του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ μέσα από τις φιλόξενες σελίδες των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ!

 


Σίγουρα αυτοί που νίκησαν τον ΦΑΣΙΣΜΟ δεν ήταν όσοι περιγράφονται ως "Άγιοι" σε ανάρτηση του ιστολογίου ΕΝΕΡΓΟΙ του κ. Κάνδηλα. 

Η Ιστορία έχει ήδη καταγράψει πως ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ήταν το ίδιο και περισσότερο ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ με τον ΜΑΥΡΟ. 


Άρα η παρακάτω σημαία υποδηλώνει νοσταλγό του κόκκινου φασισμού και καταδικάζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των Ιστορικών παγκοσμίως. Η ομόφωνη καταδίκη τόσο του ΜΑΥΡΟΥ όσο και το ΚΟΚΚΙΝΟΥ φασισμού από τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο δεν είναι κάτι που επιβλήθηκε δια της ΒΙΑΣ αλλά η ανάγκη εκατομμυρίων ανθρώπων να υψώνουν το ανάστημά απέναντι σε κάθε προσπάθεια να φανεί ελκυστικός και ανθρώπινος ο κομμουνισμός. 



Προφανώς και οι νέες και οι νέοι μας σήμερα έχουν άπειρες πηγές πληροφόρησης και δύσκολα θα πέσουν θύματα μιας τέτοιας ακραίας προπαγάνδας από "ντοκουμέντα" που αποδεικνύουν την κοινή πορεία για μόλις μερικά έτη και δεν καθαγιάζουν σε καμία περίπτωση τα εγκλήματα του κομμουνισμού! 

Χωρίς να πιστεύουμε πως υπάρχουν ακόμα πολίτες να "τσιμπάνε" στη διαστρέβλωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και με την ελπίδα πως τέτοια δημοσιεύματα δεν θα πυροδοτήσουν ανάλογες ανιστόρητες προσεγγίσεις από το άλλο άκρο δεν κατανοούμε την εμμονή κάποιων να θεωρούν λογικό σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας να ξυπνούν ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου