Σελίδες

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Απαράδεκτες εικόνες έξω από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου μας "Αγία Ταβιθά"


Τα έκοψαν,  τα ντάνιασαν , κάποια τα έβαλαν μέσα σε σακούλες , αλλά όλα  τα παράτησαν έξω από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου μας "Αγία Ταβιθά" . 

Σίγουρα την ημέρα που ο δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος επισκέφθηκε την δομή για να μοιράσει λουλούδια με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας η εικόνα δεν θα ήταν αυτή,   αλλά δεν παίρνουμε και όρκο. Οι φωτογραφίες  που ανάρτησε ο ίδιος στα social media και κάναμε θέμα και εμείς (δες εδώ) είναι η μία  κοντινή έξω ακριβώς από την εσωτερική πόρτα της δομής , και οι άλλες δύο  από το εσωτερικό της. 

Μάλλον δεν είχε επέμβει ακόμα η υπηρεσία Πρασίνου για να δημιουργήσει το χάλι που βλέπετε ή για επικοινωνιακούς λόγους προτίμησε ο νυν δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος  να τραβήξει και να ανεβάσει στα social media φωτογραφίες,  που δεν τον εκθέτουν. 

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες μέρες οι ντάνες με τα κομμένα θα  πρέπει να μαζευτούν,  αφού η δομή βρίσκεται εν λειτουργία , και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ξεραθούν τα κομμένα κλαδιά  ώστε να γίνουν περισσότερο επικίνδυνα για μια δομή που επί προηγούμενης διοίκησης είχε ανακαινισθεί μετά από πολλά χρόνια ,  όπως όλες και όλοι θυμόμαστε. Δες εδώ  παλιότερο μας ρεπορτάζ. 



Για την δομή και την χρησιμότητά της εμείς τα έχουμε γράψει και παλιότερα .Αφορμή για την σημερινή μας ανάρτηση είναι το χάλι και η παντελής έλλειψη συντονισμού των υπηρεσιών του δήμου μας,  και κυρίως η άσκηση πίεσης ώστε αυτές οι εικόνες να εξαλειφθούν με την βοήθεια οιοδήποτε.  Εάν ο φόρτος εργασίας της υπηρεσίας Πρασίνου είναι μεγάλος , ας προτιμηθεί η λύση του ιδιώτη εργολάβου.  Αρκεί η δουλειά να γίνεται! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Η δομή μπορεί να φιλοξενήσει έως 14 ηλικιωμένους και μία εκ των  προϋποθέσεων είναι πως πρέπει να έχουν σχεδόν άριστη κατάσταση υγείας! Άρα η δική μας άποψη που μπορείτε να βρείτε και έχει εκφραστεί ΔΗΜΟΣΙΑ,  είχε "υπερεκτιμήσει" τις δυνατότητές της αφού ούτε 20 άτομα όπως σας είχαμε γράψει δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει. Όταν δημιουργήθηκε βέβαια υπήρχαν άλλα σχέδια που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν αλλά αυτά συμβαίνουν σε μια πόλη που διαχρονικά όλες οι διοικήσεις έταζαν λαγούς με πετραχήλια! Τουλάχιστον έχουμε πλέον καλή πυρασφάλεια όπως βλέπετε στο παρακάτω έγγραφο από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 



Αναλυτικά για τις δαπάνες σύνδεσης της νέας παροχής δες όλα τα στοιχεία  κάνοντας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου