Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο περιοδικό Down Town  και η ατάκα του πως η "ιδεολογία δεν τρώγεται",  καθώς και η θετική αναφορά του προς τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη πως είναι δουλευταράς αν μη τι άλλο δείχνουν μια διαφορετική προσέγγιση της πολιτικής από αυτή που γνωρίζαμε έως σήμερα. Η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής του αρχηγού του ΣΥΡΙΑΖΑ-ΠΣ δεν είναι "Αμερικανιά" όπως κάποιοι πιστεύουν αλλά το "ψώνιο" ενός εγωκεντρικού πολιτικού που λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές προτιμά και επιδεικνύει τον πλούτο του και τις διακυμάνσεις της σχέσης του με τον σύζυγό του Τάιλερ εξαιτίας της ενασχόλησής του με την πολιτική! Να δούμε πως θα κριθεί αυτή η προσέγγιση στις κάλπες ; Άλλωστε στις ΗΠΑ ο υποψήφιος για Πρόεδρος κος Ντόναλντ Τραμπ που σαφέστατα είναι και πιο επιτυχημένος οικονομικά από τον κ. Κασσελάκη ουδέποτε πρόβαλε την πολυτελή ζωή του και κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή έως ότου οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον έστειλαν κατηγορούμενο για πτυχές της  που σίγουρα δεν φέρνουν ψήφους αλλά διώχνουν! Έχουν και εκεί εκλογές σε μερικούς μήνες αλλά οι δύο αντίπαλοι προφανέστατα και δεν θα τολμούσαν να δηλώσουν πως η "ιδεολογία δεν τρώγεται" γνωρίζοντας πως χωρίς αυτήν η πολιτική ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ αξία! Το ιδεολογικό στίγμα κάθε παράταξης εάν χαθεί δημιουργεί πρόβλημα στην Αστική μας Δημοκρατία μάλλον καλύτερος για αστροναύτης ή ιερέας θα ταίριαζε στον κ. Κασσελάκη αφού για πρωθυπουργός δείχνει λίγος και ελπίζει στο γεγονός πως σε αυτή την χώρα έχουν υπάρξει και χειρότεροι! 

  • Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως στα ΔΕΞΙΑ ή στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ της ΝΔ δεν υπάρχουν ούτε καν πατριώτες τώρα γιατί κάποιοι αναζητούν σε αυτούς τους χώρους και Εθνικιστές εμείς δεν γνωρίζουμε! Έναν Μπελέρη δεν έχουν στα Ευρωψηφοδέλτιά τους όλοι αυτοί που κόπτονται για τον Ελληνισμό και ανησυχούν μήπως η χώρα μας χάσει εδάφη από "ενδοτικούς" την στιγμή που η πρόσφατη Ιστορία απέδειξε πως αυτά χάθηκαν όταν οι ίδιοι με πραξικόπημα ανέλαβαν θέσεις ευθύνης! Αυτοί που θα έμπαιναν στην Πόλη άφησαν να χαθεί η μισή Κύπρος αφού η πολιτική είναι κάτι πολύ σοβαρό για να το αφήσεις να το διαχειριστούν ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ! 

  • Εκλογές δεν κερδίζονται με συνθήματα "Πατρίς - Θρησκεία- Οικογένεια" ας το καταλάβουν καλά όσοι πάνε στις κάλπες με αυτά πως δεν  είναι πλέον του συρμού! Άλλωστε με αυτά δεν κερδίζονται εκλογές αλλά ξεκινούν οι καραβανάδες "εθνοσωτηρίους"! 

  • Οι φθορές προήλθαν κατά την μεταφορά του εκλογικού περιπτέρου  της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ. Άρα οι βάνδαλοι δεν έπιασαν ακόμα εργασία όπως μας ενημέρωσαν από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. Τώρα όσον αφορά κάποιες ατέλειες στο στήσιμό του μάλλον η δουλειά έγινε στα γρήγορα άρα άδικα σας ανησυχήσαμε! Τα κίτρινα σημάδια μάλλον είναι από την "αγάπη" που έδειξαν κάποιοι εκ των συνδημοτών μας στο περίπτερο του κυβερνώντος κόμματος αλλά αυτό πολύ απέχει από τον βανδαλισμό που ήταν η αρχική μας ανάρτηση και για τον λόγο αυτό κατέβηκε! Άρα προς το παρόν το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στέκει "καλά" από ό,τι μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και σας περιμένει για να εφοδιαστείτε εκλογικό υλικό για τις προσεχείς Ευρωεκλογές. Απογευματινές ώρες θα βρίσκεται εκεί και ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος που "άδικα" ανησύχησε αλλά ορθώς αποτύπωσε τις παρακάτω φωτογραφίες,  που δείχνουν τις "ατέλειες" του εκλογικού  περιπτέρου μας! 







  • Βάζουμε και κάποιες προεκλογικές εκδηλώσεις για τις Ευρωεκλογές που διοργανώνουν ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ στην Αττική για όσους θα ήθελαν να τις παρακολουθήσουν. Υπάρχουν και ξεχωριστές αναρτήσεις αλλά επειδή η στήλη "Ειδήσεις σε ένα λεπτό..." διαβάζετε περισσότερο ας τις δείτε και από εδώ! 






  • Τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη συνάντησε αμέσως  μετά το τέλος της ομιλίας του στην πλατεία Φλέμινγκ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κος Στέφανος Κασσελάκης  στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας! Βέβαια στην εκδήλωση και στην ομιλία του στην πλατεία Φλέμινγκ τον μόνο πρώην Αντιδήμαρχο της διοίκησής του  που είδαμε ήταν τον κ. Απόστολο Στασινόπουλο , ο πρώην δήμαρχος κος Χατζηδάκης δεν πήγε. Απλώς το αναφέρουμε χωρίς να σημαίνει πως για εμάς λέει και κάτι. Αυτό που εμάς ενόχλησε και το έχουμε ήδη γράψει και είναι πως μέλος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη που θέλω" βγήκε  να του αφιερώσει και τραγούδι συνοδεύοντας,  το παίζοντας κιθάρα! Και σίγουρα η γραφικότητα δεν συνάδει με πολιτικό πολιτισμό , αλλά με όσα εδώ και χρόνια αναφέρουμε πως με τοπική ΜΟΥΓΓΗ στις κατά καιρούς προκλήσεις μελών της,  ο δήμος μας θα συνεχίσει να καταγράφει μικρότερα ποσοστά από το μέσο όρο του κόμματος . Η ΝΔ πάει για 33%-37% στις προσεχείς Ευρωεκλογές και εδώ θα είναι θαύμα εάν πιάσει το 27%! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου