Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  • Πολιτικός πολιτισμός θα πει κάποιος να υποδέχονται "Νεοδημοκράτες"  επιχειρηματίες τον κ. Στέφανο Κασσελάκη στην πόλη μας τραγουδώντας του! Και επειδή αυτοί θα πάνε να ψηφίσουν αύριο μεθαύριο και για την ανάδειξη μελών για το Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει σε αυτή την πόλη!  Οι μπηχτές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   κ. Στέφανου  Κασσελάκη κατά της κυβέρνησης για αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την πολιτική που ασκεί  πιάνουν πιο καλά σε "πρόβατα"  που μας οδήγησαν το 2015 στο να ζήσουμε την πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ και να φορτωθούμε και άλλο αχρείαστο μνημόνιο! Ο καιροσκοπισμός κεντροδεξιών στελεχών της πόλης μας,  είναι κάτι που θα οδηγήσει τη  ΝΔ που θα σαρώσει  και στις Ευρωεκλογές να δει στον  στον δήμο μας το ποσοστό της να πέφτει ακόμα και σε σχέση με αυτό των Ευρωεκλογών του 2019! ,  κάτι για το οποίο έχουν ευθύνη όσοι δεν καυτηριάζουν ανάλογες συμπεριφορές (κάποιοι τις επαινούν και ΔΗΜΟΣΙΑ!) και κυρίως όσοι σε μια σειρά εκλογικών αναμετρήσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση στην πόλη μας στήριξαν και στηρίζουν την τσέπη τους,  εις βάρος της παράταξης αλλά και της χώρας! Τέτοιοι είναι και για τον λόγο αυτόν ή αποκτούμε ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που υπερασπίζεται την κυβερνητική πολιτική ΔΗΜΟΣΙΑ ή την κλείνουμε!  Άλλωστε δεν κατάφερε να εκλέξει ποτέ κανέναν δήμαρχο Ηλιούπολης!  Ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος που έχει εκλεγεί δηλαδή ο κος Γιάννης Αναγνώστου εκλέχθηκε  στηριζόμενος στην δική του τσέπη!  Η ανοησία κάποιων στην Ηλιούπολη δεν γνωρίζει σύνορα , και βέβαια η ΑΝΟΧΗ η δική μας σε όσους δεν πράττουν το αυτονόητο έχει από καιρό εξαντληθεί! Από το 2013 που υπάρχουμε διαδικτυακά μέσω αυτού του ιστολογίου  αναδεικνύουμε τις παθογένειες όσων ντε και καλά θέλουν να μας πείσουν πως ήρθε και πάλι η ώρα τους! Δεν ήρθε είναι εμφανές από όλες τις δημοσκοπήσεις,  αλλά θα έρθει όσο στην Πειραιώς δεν αντιλαμβάνονται πως δεν μπορείς να χαρίζεις δήμους στο "πεθαμένο" ΠΑ.ΣΟ.Κ , και να καλείς καλοκαιριάτικα τους ψηφοφόρους σου που βλέπουν να επιβραβεύεις τους καιροσκόπους να έρθουν να σε στηρίξουν για να μαζέψεις και άλλα τέτοια "φρούτα" σε μια παράταξη που όσο απομακρύνεται από το ιδεολογικό της στίγμα κινδυνεύει ακόμα και από "Κασσελάκηδες" στο μέλλον! Πάλι καλά που τους έκοψε και κατέβασαν ως υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον Φρέντι Μπελέρη για  να κρατήσουν το ποσοστό των Ευρωεκλογών του 2019 γιατί με εάν έπαιρναν το ποσοστό που προβλέπουμε πως θα πάρει η ΝΔ στην πόλη μας στις Ευρωεκλογές ,  με αφορμή την ανάδειξη προέδρου της Δημοκρατίας το 2025 οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα μας οδηγούσαν σε εθνικές κάλπες! 

  • Έχουμε την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα Βριλήσσια ενόψει των Ευρωεκλογών,  εκεί που το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έδωσε το παρών και σας έχει αναλυτικό φωτορεπορτάζ όπως και το βίντεο της εκδήλωσης από τον επίσημο λογαριασμό στο youtube της ΝΔ! 


  • Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2019 στον δήμο μας ήταν τα ακόλουθα για όσους τα ξέχασαν και λογικό είναι αφού για ακόμα μια εκλογική αναμέτρηση στο δήμο μας η ΝΔ πήρε μικρότερο από το Πανελλαδικό της ποσοστό! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...