Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Ποιους να σεβαστεί κ. Αντζινά; - Αυτούς που συστηματικά στοχοποιούν την οικογένειά του;



Ο Δήμαρχος λέει για αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου.. για να δούμε εδώ!!
Κοιτάξτε ποιος μιλάει για σεβασμό στους θεσμούς!
Ο Δήμαρχος που απευθύνεται στους αιρετούς στον ενικό και που πουλάει «τσαμπουκά» και μιλά με αγοραίο ύφος σε εκπροσώπους του λαού της Ηλιούπολης.
 
Κύριε Ψυρρόπουλε, στη θέση σας θα ήμουν πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφω!!

Γιάννης Αντζινάς 
Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Και που τους απαντάει , "ήρωας" είναι ο νυν δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος που κάθε φορά αντιμετωπίζει στα δημοτικά συμβούλια τις άναρθρες κραυγές μιας αντιπολίτευσης που κουβαλάει και "ενεργούς φασίστες" μέσα στα δημοτικά συμβούλια θεωρώντας πως μπορούν να τρομάξουν μία διοίκηση του 60% .  Να σεβαστεί ποιους ο κος Ψυρρόπουλος; Αυτούς που θεωρούν πως η διοίκηση δεν θα αποφασίζει αλλά θα αποφασίζουν "μαγαζάκια" και "παραμάγαζα"; Να σεβαστεί ποιους αυτούς που επί τέσσερα χρόνια άφησαν ΒΡΩΜΙΚΗ και ΣΚΟΤΕΙΝΗ την πόλη; Το παρακάτω βίντεο θεωρεί ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Αντζινάς πως θίγει τον νυν δήμαρχο! Ας καταλάβει πως άμα συνεχίσει έτσι στις κάλπες του 2028 θα πάρει 80% στον δεύτερο γύρο!  Το τελευταίο ανέκδοτο είναι πως τάχα συγγενικό πρόσωπο του νυν δημάρχου απείλησε εκδότη . Το έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ! Αλλά ενώ έχει όπως ισχυρίζεται όλα τα στοιχεία για να το αποδείξει,  δεν το πράττει! Μα πόσο ηλίθιους μας θεωρεί; Μάλιστα η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" έχει βγάλει και ανακοίνωση στήριξης  χωρίς να κατονομάζει τον δημοσιογράφο μάλλον επειδή υπήρξε δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του δοτού δημάρχου της χούντας κ. Καζάκου όταν βγήκε με την ψήφο των Ζωγραφιωτών κατά την μεταπολίτευση με εκλογές! Στην δική μας πόλη εκείνη την περίοδο επικράτησε ο κόκκινος φασισμός και έτσι οι εδώ "δημοκράτες" της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" ταυτίστηκαν με τις άναρθρες κραυγές και κάνουν υποδείξεις στον νυν δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο καλώντας να σεβαστεί θεσμούς τους οποίους οι ίδιοι ουδέποτε σεβάστηκαν. Το να μιλάνε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οι κομμουνιστές σε έναν δήμαρχο του 60% πάει πολύ , και όλα αυτά γίνονται για να προασπίσουν τα κακώς νοούμενα δικαιώματά τους οι εργαζόμενοι ενός σωματείου που αντί να προστατέψει τους εργαζομένους του , τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία!  Εμείς πάντως που γεννηθήκαμε σε αυτή την πόλη άλλο επώνυμο γνωρίζαμε να απειλεί και να πραγματοποιεί τις απειλές του.  Αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό και με "συμπόνοια"   όσους ισχυρίζονται πως μπορεί να τους βλάψει η κα Ελένη Ψυρροπούλου!  Για την ρευματοκλοπή δεν ενθυμούμαστε προεκλογικά το τοπικό ΜΜΕ του κ. Μάκη  Παπαδάτου να ασχολήθηκε με το σοβαρό αυτό θέμα. Θα είναι της "λογικής" του επικεφαλής της παράταξης "ΗλιούΠόλις- Ανθρώπινη πόλη"  κ. Θοδωρή Παπαδάτου που η "ηθική στην πολιτική" όπως ο ίδιος βέβαια την αντιλαμβάνεται δεν του επέτρεψε προεκλογικά να ασχοληθεί!  Αυτό αναφέρει σε άρθρο του σε κομμουνιστικό site της πόλης αλλά παράλληλα ενώ τότε ΣΙΩΠΗΣΕ σήμερα ζητάει την παραίτηση ενός δημάρχου του 60%! Πλάκα τελικά έχουν οι κομμουνιστές! 
Δεν βαριέσαι σε κάνα εξάμηνο από σήμερα (και πολύ γράφουμε)  όλα αυτά θα έχουν ξεχαστεί.  άλλωστε όσοι ποντάρουν πως κάνοντας "μπάχαλο" τα δημοτικά συμβούλια θα έχουν πολιτικό όφελος,  θα μείνουν με αυτή την ΑΥΤΑΠΑΤΗ! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου