Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Καλώ τους εκπροσώπους των παρατάξεων να ευθυγραμμιστούν.... (Βίντεο)


►Η εικόνα του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου να πλήττεται με θίγει ως Δήμαρχο, ως Άνθρωπο και ως Δημότη.
Πρώτο μας μέλημα από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας είναι η αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου και η εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας.
 
Όταν υπάρχουν καταχρηστικές συμπεριφορές που πλήττουν την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, πλήττεται πάνω απ’ όλα ο δημότης που εκπροσωπείται και έχει εμπιστευτεί τους εκλεγμένους για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της πόλης του.
 
Καλώ όλους τους εκπροσώπους των παρατάξεων να ευθυγραμμιστούν με τις οδηγίες της Προέδρου που στο πρόσωπο της έχει εξασφαλιστεί η συναίνεση του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Στόχος όλων πιστεύω ότι πρέπει να είναι η ένωση των δυνάμεων για την αντιμετώπιση πολυάριθμων προβλημάτων, η ανεύρεση λύσεων, η κατάθεση προτάσεων και η εποικοδομητική
 αντιπολίτευση. Εμείς χρειαζόμαστε την αντιπολίτευση, αρκεί όμως να είναι γόνιμη και καλοπροαίρετη.

► Ο Σεβασμός στο Θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, οφείλουμε να είναι δεδομένος εάν αναζητάμε μια καλύτερη πόλη που περιλαμβάνει την επίλυση των προβλημάτων όλων και την αναβάθμιση της για τις επόμενες γενιές.
 
Είμαι βέβαιος ότι μια εικόνα όπως αυτή στο βίντεο δεν εκφράζει κανέναν αυτοδιοικητικό ούτε τον δημότη που ενδιαφέρεται για την πόλη του, τη γειτονιά του, τη βελτίωση της καθημερινότητας του.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου