Σελίδες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού της πόλης μας την Τρίτη 1η Οκτωβρίου


Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα Εγκαίνια του Νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Ηλιούπολης επί της οδού Αριστογείτονος 1-3 & Λ. Ειρήνης 18, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024 στις 18:30.
Λίγα λόγια για το Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ευρωπαϊκών προδιαγραφών:

Η Νέα Δημοτική Αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της, έθεσε σε λειτουργία το Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ηλιούπολης τον Σεπτέμβριο του 2024, όπως είχε εξαγγείλει προεκλογικά.

O Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Ηλιούπολη αποτελεί έναν Βρεφονηπιακό-πρότυπο με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Παρά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του Δήμου Ηλιούπολης, αναζητήθηκαν πόροι και έγιναν σημαντικές περικοπές για να ολοκληρωθεί το εμβληματικό αυτό έργο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά οικογενειών της Ηλιούπολης.

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος δήλωσε: «Ένα εμβληματικό έργο ολοκληρώθηκε μετά από 13 χρόνια και είμαι περήφανος, γιατί ξεπεράσαμε ως Νέα Δημοτική Αρχή εμπόδια που φαίνονταν ανυπέρβλητα. Κοιτάξαμε από την πρώτη στιγμή την ουσία και αναλάβαμε την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τόσων οικογενειών. Τελικά αποδεικνύουμε ότι, όταν θέλουμε, μπορούμε. Τα έργα θα συνεχιστούν για να παραδοθούν στους Ηλιουπολίτες. Σε αυτούς ανήκουν!»


Άλλο ένα σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε για να επιβεβαιώσει ότι ο Δήμος Ηλιούπολης μπορεί να αποτελεί έναν Δήμο-πρότυπο πανελλαδικά και έχει σαφή προσανατολισμό στην ενίσχυση της προσχολικής εκπαίδευσης, την καλλιέργεια παιδείας για τις επόμενες γενιές και την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών όσο το δυνατόν 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η ανικανότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης και των διοικήσεων του δήμου μας αποτυπώνονται στο έργο αυτό. Πάνω από 13 χρόνια ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του αφού ξεκίνησε να σχεδιάζεται επί διοίκησης κ. Γιάννη Αναγνώστου και παραδίδεται όπως παραδίδεται επί διοίκησης Ψυρρόπουλου. Μετά τα 40 χρόνια παραμύθι για τους "αγώνες" για την δημόσια περιουσία που κατέληξε στο ΕΤΑΔ και οσονούπω σε κάποιο Άραβα επενδυτή εμείς εδώ μείναμε με τα πάρκα- "ζούγκλες" μέσα στον αστικό ιστό , τα σχολικά κτίρια που η συντριπτική τους πλειοψηφία σχεδιάστηκαν , θεμελιώθηκαν και εγκαινιάστηκαν επί χούντας και τις πάμπολες αυθαιρεσίες ενός δήμου που έχει δομές του ακόμα και μέσα στο δάσος! Καταλαβαίνει ο οιοσδήποτε πως άμα χρειάζονται πέντε και παραπάνω δημαρχιακές θητείες για να υλοποιήσουν ένα μικρό έργο ούτε τα εγγόνια σας δεν θα δουν διαφορετική πόλη! Και να φανταστεί κανείς πως για το έργο αυτό που παραδόθηκε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση η αντιπολίτευση του δήμου μας ήθελε να την παρατείνει επειδή όσοι δεν έχουν πραγματοποιήσει κανέναν έλεγχο εδώ και δεκαετίες στους υπόλοιπους παιδικούς σταθμούς ιδιωτικούς και κρατικούς "είδαν" καιροσκοπικά και μικροπολιτικά σκεπτόμενοι πως ο νέος δεν ήταν ασφαλής! Τελικά άλλαξαν γνώμη και ο παιδικός λειτουργεί κανονικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου