Σελίδες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Μπράβο στον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο που κατέβασε πανό της ΚΝΕ που ρύπαιναν τον χώρο έξω από σχολεία της πόλης μας

Είτε της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ είτε της ΠΑΣΠ είτε της ΚΝΕ ήταν το πανό που ορθώς κατέβηκε το ίδιο θα λέγαμε , το μπράβο μας θα πήγαινε στον  οιοδήποτε δήμαρχο  Ηλιούπολης είχε το ΘΑΡΡΟΣ να  εφαρμόσει την νομοθεσία και να προσπαθήσει να διατηρήσει και τον περιβάλλοντα χώρο των σχολείων μας καθαρό. 

Για εμάς οι κομματικές παρατάξεις και οι νεολαίοι τους , θα πρέπει να σέβονται τους νόμους του κράτους και να διεκδικούν τα αιτήματά τους με τρόπο που ούτε το περιβάλλον θα μολύνει , αλλά κυρίως δεν θα δημιουργεί πρόβλημα σε όσους παλεύουν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες να παρέχουν γνώση στα παιδιά μας. 

Εν έτει 2024 με πανό , τρικάκια και καταλήψεις δεν προωθείς κανένα αίτημά σου για καλύτερη Παιδεία απλώς συμβάλλεις ηθελημένα ή αθέλητα στο να συνεχίζει να πλεονεκτεί η ιδιωτική εκπαίδευση έναντι της κρατικής. 

Η πλήρη αποτυχία με την οποία στέφθηκε το 50ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ - Οδηγητή που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες στο Άλσος Τρίτση (ολοκληρώθηκε χθες) δείχνει πως στις βουλευτικές κάλπες του 2027 οι "αμετανόητοι" θα ηττηθούν για πολλοστή φορά. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν χρειάζεται ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ για να προχωρήσει,  και ο κόσμος δεν θα γυρίσει πίσω σε εποχές που η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει κρίνει ήδη τελεσίδικα. 

Το θάρρος του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου δεν χαιρέτησαν ως όφειλαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και για τον λόγο αυτό θα παραμείνουν σε αυτή αφού,  για να διοικήσεις έναν δήμο χρειάζεται ΤΟΛΜΗ εκτός από τις οργανωτικές ικανότητες που αποδεικνύει πως έχει ο νέος δήμαρχος της πόλης μας. 

Η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου μας , παλεύει για την καλυτέρευση των σχολικών κτιρίων της πόλης μας , γνωρίζει τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στις κτιριακές εγκαταστάσεις και αναδεικνύει τους βανδαλισμούς που πραγματοποιούνται από όσους δεν σέβονται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. 

Τα πανό ας τα κρεμάσουν οι Κνίτες σε  σχολεία της Βόρειας Κορέας,  αφού όπως διαβάσαμε σε σχετική ανακοίνωσή τους  που φιλοξένησε κομμουνιστικό site της πόλης μας μάλλον η ΑΝΑΤΡΟΠΗ που αναμένουν δεν μπορεί να γίνει με εκλογές,  αφού ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Εάν στην απόγνωσή τους να κάνουν την πολυπόθητη για ηλιθίους  "επανάσταση" οδηγηθούν στη ΒΙΑ , θα υποστούν όπως και τα "αδελφάκια" τους οι Χρυσαυγίτες τις συνέπειες των πράξεων τους.

Και αυτοί κρεμάσανε πανό αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη έξω από σχολείο της πόλης,  και εκεί ο δήμαρχος τα κατέβασε! 

Τέλος το  να ομιλούν τα ορφανά του Στάλιν για αλληλεγγύη,  είναι όχι μόνο οξύμωρο αλλά και γελοίο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου