Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Νέος Πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Ηλιούπολης ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ "ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ" ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ 
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ 

Σε μια διαδικασία που έδειξε πως το κόμμα τις ΝΔ δεν ξέρει να διοργανώνει εκλογές , με παρατυπίες , ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας και εντάσεις νικητής ήταν ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πόλη μας o συνταξιούχος δημόσιος υπαλλήλος  κ. Ευσταθόπουλος.
Όποιος και να έβγαινε από τους δυο η αριστερά στην Πόλη μας θα έκανε πάρτι!! Εάν μάλιστα δείτε και τους "εκλεκτούς" της κομματικής πειθαρχίας οι οποίοι έγιναν μέλη του Δ.Σ της ΤΟ της ΝΔ στην Πόλη μας θα καταλάβετε πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να δούμε κάποιον δεξιό να εκλεγεί ως Δήμαρχος από τον κομματικό μηχανισμό του Κούλη που έχει κάνει την ΝΔ μικρότερη και από την ΛΑΕ σε στελεχιακό δυναμικό, που αύριο θα κληθεί να δώσει την μάχη στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Πλην μια-δυο εξαιρέσεων όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΝΔ στην Πόλη μας θα μπορούσαν άνετα να κοσμούν τα ψηφοδέλτια άλλων πολιτικών κομμάτων όπως του Ποταμιού , του ΠΑ.ΣΟ.Κ ή ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ!! Οι μόνες διαφορές που έχουν από αυτούς που τώρα κρίνουν τις τύχες του Τόπου είναι πως είναι στην αντιπολίτευση.

Καμία δεξιά ΑΠΟΨΗ , καμία ευαισθησία για το μεταναστευτικό παρά μόνο να κουβαλάνε σακούλες με τρόφιμα στους εποίκους της Πατρίδας μας. Είμαστε τόσο αηδιασμένοι από τους μηχανισμούς της ΝΔ που φίμωσαν όλες τις πατριωτικές φωνές από το ΣΥΝΕΔΡΙΟ που από σήμερα κιόλας διαχωρίζουμε την θέση μας από το κόμμα του Μητσοτάκη που είναι τρεις φορές χειρότερο από την αριστερή λαίλαπα που μας κυβερνάει.

Ανίκανοι , κλέφτες , λαμόγια απαρτίζουν το στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ του Κούλη που ακόμα και ο Σταύρος Παπασταύρου φαίνεται περισσότερο  "έντιμος" και περισσότερο "πατριώτης" από όλους αυτούς. Η σαβούρα που κυκλοφορεί πλέον στις τοπικές της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα είναι τέτοια που οι δημοσιογράφοι δεν θα σταματήσουν να αναδεικνύουν σκάνδαλα τους.

Μέχρι και υπόδικους για διασπάθιση δημοσίου χρήματος κατάφερε να εκλέξει ως  μέλη τοπικών ο Κούλης  και από αύριο σελίδες όπως η zougla.gr και τα parapolitika.gr θα  έχουν πλούσιο ρεπορτάζ για τα έργα και τις ημέρες τους. Για εμάς εδώ ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά.

Εμείς ευχόμαστε να μας διαψεύσει ο κ. Ευσταθόπουλος με την δράση του. Βέβαια για εμάς δεν είναι πλέον συναγωνιστής αλλά ακόμα ένας φιλομπολσεβίκος που σε κάθε του δημόσια ομιλία θα εξάρει τους "ήρωες" της αριστεράς.

Χρέος δικό μας μετά και τις αυριανές εξελίξεις η βοήθεια που παρέχουμε στη δημιουργία ενός άλλου δεξιού κομματικού σχηματισμού για να μην καταλήξουμε ΟΛΟΙ μας να δώσουμε την ΨΗΦΟ μας στην Ναζιστική Χρυσή Αυγή, για να βάλουμε ένα φρένο στην κυριαρχία της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Πατρίδα μας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο :

Άρης είπε...

Δεν είμαι ρατσιστής αλλά... ο Μάκης δεν θα 'πρεπε να περνά τα σύνορα παράνομα. Κάποιος πρέπει να δώσει ένα τέλος! ... Δεν προσέχεις...
Άρθρο 283 Προσβολή μνήμης νεκρού
Όποιος, με τις πράξεις των άρθρων 280 ως 282 προσβάλλει τη μνήμη νεκρού ή την τιμή προσώπου που έχει κηρυχθεί άφαντο, τιμωρείται, με φυλάκιση ως έξι μήνες ή με χρηματική ποινή.