Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Τα 25 στρέμματα που δώρισε ο Νάστος για να φτιαχτεί το νεκροταφείο της πόλης μας

 



Επειδή ουδείς θα σας το γράψει αφού οι περισσότεροι έχτισαν πολιτικές καριέρες τροφοδοτώντας με ΜΥΘΟΥΣ μια τοπική κοινωνία που ζει με αυτούς αλλά και κάποιοι από αυτούς,  ούτε νεκροταφείο δεν θα είχε ο δήμος μας εάν οι Νασταίοι δεν παραχωρούσαν 25 στρέμματα από την τεράστια περιουσία τους. 

Το πρόβλημα είναι πως τα στρέμματα αυτά δεν αξιοποιήθηκαν όλα τότε  και πολλά έχουν γίνει οικοδομές από πραγματικούς καταπατητές , για τους οποίους ο δήμος μας απλώς αδιαφορεί! 

Η Πολεοδομία έχει μεταφερθεί πλέον στον δήμο και είναι απορίας άξιο πως οι "υπερασπιστές" της δημόσιας περιουσίας δεν έχουν αντιληφθεί πως εάν αφαιρέσουν το χώρο του υπάρχοντος νεκροταφείου τους λείπουν στρέμματα και όχι μερικά τ.μ που μπορεί και να δικαιολογιόντουσαν αφού ο δήμος Ηλιούπολης έχει προχωρήσει και σε άλλες αυθαίρετες κατασκευές στο σημείο. 

Έχει δημιουργηθεί δρόμος μέσα στην έκταση που είχαν  δωρίσει οι Νασταίοι και γενικά εάν δεν μπορούν να προστατέψουν ούτε τις ΔΩΡΕΕΣ για τις οποίες ο δήμος μας έχει και τίτλους ιδιοκτησίας ευτυχώς που τα πήρε ΟΛΑ η ΕΤΑΔ γιατί θα κατέληγαν σε χέρια άλλων ιδιωτών,  που φυσικά δεν θα είχαν καμία διάθεση να χαρίσουν ούτε μισό τ.μ στον δήμο μας. 

Άλλωστε ήδη η ΕΤΑΔ έχει εκμισθώσει κάποια από τα ακίνητα αυτά στην πόλη μας που παλιότερα ο δήμος μας είχε παραχωρήσει δωρεάν σε διάφορους και θα λέγαμε και αδιάφορους! 

Τώρα πως γίνεται ένα κράτος και ένας δήμος που χαρακτήριζε ως ευεργέτη τον Αλέξιο Νάστο σήμερα να αποκαλεί τους κληρονόμους του καταπατητές , καταδεικνύει γιατί χρεοκόπησε η χώρα μας! 

Για την αναξιοπιστία της που την μία μέρα έκανε ονοματοδοσία λεωφόρου Αλέξιος Νάστος ( σημερινή Μαρίνου Αντύπα) και μερικά χρόνια μετά οι ευεργετηθέντες θυμήθηκαν τον Μαρίνο Αντύπα και ορθώς έπραξαν γιατί και αυτός είναι από αυτούς σαν τον Νάστο τους αστούς που έδωσαν και δεν πήραν! 

Στα δυτικά κράτη εάν θέλει το κράτος να φτιάξει μια δομή αναγκαία απαλλοτριώνει τις εκτάσεις και πληρώνει έστω κάτι λίγο τους ιδιοκτήτες. Στη χώρα μας βάζει μπροστά ομάδες καταληψιών και το συστημικό ΚΚΕ και πετυχαίνει να μην αποζημιώσει κανέναν! 

Και μπορεί οι "αγωνιστές" του ΚΚΕ να έχουν αποκτήσει ΔΩΡΕΑΝ ένα σωρό κοινόχρηστους χώρους  του δήμο μας για να στεγάσουν τα σωματεία και τις συλλογικότητές τους ,  αλλά οι πολλοί θα πληρώνουμε για πάντα τις ανήθικες πρακτικές τους! 

Το κράτος - καταπατητής ιδιωτικών περιουσιών χρεοκόπησε πήγε ικέτης στους δανειστές του και για 99 χρόνια όλη η ΑΚΙΝΗΤΗ περιουσία του είναι ενέχυρο σε όσους συνειδητά δάνεισαν γνωρίζοντας πως η ΜΗ  αποπληρωμή ενός ΜΗ βιώσιμου χρέους θα οδηγήσει σε νέους δανεισμούς και μνημόνια της χώρας στο μέλλον. 

Το λες και ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...