ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έφυγε νωρίς, κατασυκοφαντήθηκε όσο λίγοι ,πάλεψε για τις Ιδέες του όσο κανείς

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Έφυγε νωρίς, κατασυκοφαντήθηκε όσο λίγοι ,πάλεψε για τις Ιδέες του όσο κανείς


Σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του ο φίλος και συναγωνιστής Δημήτρης Παρράς. Όμως ο Θεός είχα άλλα σχέδια για αυτόν. Τον απάλλαξε από άγχη και μια καθημερινότητα που μας προετοιμάζει για έναν άλλο καλύτερο κόσμο.



Το εάν υπάρχει είναι θέμα της ΠΙΣΤΗΣ του καθενός και φυσικά εμείς δεν είμαστε εδώ για να εισάγουμε "καινά δαιμόνια" αλλά για να προασπίσουμε ό,τι κρατάει την Φυλή μας ΟΡΘΙΑ για αιώνες. Ο Χριστιανισμός είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι είναι συνυφασμένος με τον Ελληνισμό για αιώνες και οι παραδόσεις μας είναι συνυφασμένες με αυτό το δόγμα.

Δεν θέλουμε να γράψουμε κάτι άλλο . Δεν έχουμε ούτε την διάθεση αλλά ούτε και θέλουμε να πείσουμε κάποιον να ακολουθήσει το άλφα ή το βήτα δόγμα.



Απλώς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις 8 πρόχειρες αναρτήσεις που βρήκαμε για τον Δημήτρη στο ιστολόγιό μας και θα καλέσουμε τους κεντροδεξιούς και ιδιαίτερα τους Σαμαρικούς να αναλογιστούν ποιο άλλο τοπικό ΜΜΕ είχε αφιερώσει τόσο χώρο σε ό,τι πρέσβευε ο Δημήτρης για την πόλη μας.

Διαβάστε λοιπόν τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα αφού εμείς προφανώς και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν από όσους υποκριτικά πλέον δείχνουν να συμφωνούν με τις απόψεις του εκλιπόντος μη υιοθετώντας ούτε ΜΙΑ στα προγράμματα και στις θέσεις με τις οποίες πολιτεύονται τάχα για το καλό της πόλης.

Σε παρένθεση οι τίτλοι των κειμένων εάν και εμείς θα επιθυμούσαμε να τα διαβάσετε ΟΛΑ για να έχετε μια γενικότερη εικόνα για όσα ΔΗΜΟΣΙΑ έλεγε ο εκλιπών.

https://neahlioupolis.blogspot.com/2019/10/blog-post_274.html (Μας λείπεις Δημήτρη Παρρά)
https://neahlioupolis.blogspot.com/2018/12/blog-post.html   ( Ο Δημήτρης "έφυγε" η ενότητα δεν ήρθε)
https://neahlioupolis.blogspot.com/2018/10/blog-post_28.html (Μαζί γιατί το μήνυμα της εθνικής επετείου επιβάλλει ΕΝΟΤΗΤΑ)
https://neahlioupolis.blogspot.com/2018/10/blog-post_17.html ( Συνάντηση Παρρά με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου)

https://neahlioupolis.blogspot.com/2018/10/blog-post_97.html (Δημήτρης Παρράς: Είναι ανάγκη να υπάρξει ενότητα των κεντροδεξιών δυνάμεων για το καλό της πόλης)

https://neahlioupolis.blogspot.com/2018/07/blog-post_10.html (Προτροπή του Δημήτρη Παρρά προς τον δήμαρχο της πόλης μας)
https://neahlioupolis.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html (Η ενότητα δεν έρχεται όταν αυτοχαρακτηρίζονται ως "δεξιοί" πολιτικοί απατεώνες)
https://neahlioupolis.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html ( Εσύ έφυγες νωρίς Δημήτρη δεν θα δεις αυτή την ήττα)

Σε άλλη ευκαιρία πολλές ακόμα αφού από το 2014 και μετά ήταν αμέτρητες οι φορές που οι Ιδέες και οι σκέψεις του Δημήτρη Παρρά για την πόλη μας έβρισκαν σε εμάς προβολή όταν οι ειρωνείες και τα "πειράγματα" από τους λάτρεις της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ήταν καθημερινό φαινόμενο σε ένα δημότη μας που προφανώς δεν έμενε μουγκός για να μην προκαλεί τα ΟΡΦΑΝΑ του Στάλιν αλλά και του ΧΙΤΛΕΡ της πόλης μας.

Τα άκρα πάντα είχαν μόνιμο στόχο τον Δημήτρη Παρρά που ήταν όσο κομματικός χρειάζονταν , που έγραφε δημόσια τις απόψεις του στο facebook αλλά τις έλεγε σε κάθε κομματική εκδήλωση και που προφανώς διπλωματικά ( για εμάς παντελώς αχρείαστα) κρατούσε πάντα επαφές και με δημότες άλλων ιδεολογιών που ουδέποτε βέβαια θα έβαζαν πλάτη για όσα πρότεινε για την πόλη μας.

Το κείμενο όπως καλά καταλάβατε δεν μπαίνει τυχαία και δεν είναι μια ένδειξη σεβασμού στην μνήμη ενός φίλου και κυρίως συναγωνιστή αλλά θέλει να στείλει μήνυμα σε όσους το τελευταίο διάστημα με τη συμμετοχή ή την ΑΝΟΧΗ τους θέλουν να αμαυρώσουν την προσπάθεια που κάνει από το 2013 αυτό το ιστολόγιο.

Εμείς πάντα τα ίδια λέμε και θα εξακολουθούμε όσο μας διατηρείται στην κορυφή της τοπικής ενημέρωσης γιατί βοήθεια έτσι και αλλιώς δεν ζητάμε παρά μόνο από τους συναγωνιστές μας.

Επομένως όσοι συνετέλεσαν και συντελούν στο να μην αλλάζει "κατηγορία" η πόλη μας θα μας βρίσκουν μονίμως απέναντί τους. Ήμασταν έτσι και αλλιώς πάντα ξεκάθαρη εμείς με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ δεν έχουμε ουδεμία σχέση.

Καλούμε λοιπόν όλες και όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού απέτυχαν να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ θα υποστούν τις συνέπειες αυτής τους της αποτυχίας.

Γιατί οι καιροί άλλαξαν και ένας νέος καλύτερος κόσμος ανατέλλει σε όλη την υφήλιο εάν δεν το έχουν καταλάβει. Ακόμα και μόνοι μας (ατυχώς πλέον δεν είμαστε αφού σαφέστατα μεγαλύτερα ΜΜΕ από εμάς το μικρό τοπικό ιστολόγιο έχουν τις ίδιες απόψεις με εμάς στα ΒΑΣΙΚΑ) θα καταφέρουμε να καταδείξουμε την υποκρισία όσων θεωρούν πως μπορούμε να παραμένουμε θεατές στον άκρατο και ανέξοδο λαϊκισμό τους.

Καλούμε την διοίκηση του δήμου να πατάξει κάθε μορφή διαφθοράς στην πόλη εάν δεν θέλει να είναι μέρος του προβλήματος και ΟΧΙ η λύση.

Άλλωστε έχει καταφέρει μια απρόσμενη και σπουδαία ΝΙΚΗ πριν ένα χρόνο με συμμάχους τους σημερινούς επικριτές της που απλώς ήθελαν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη και την πάτησαν.

Είναι σαφές το βλέπουν άλλωστε όλοι πως στο "παιχνίδι" να αλλάξουμε μια δημοτική αρχή με κάποια άλλη χειρότερη εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν συμμετέχουμε.

Συνεχίζουμε τον αντικομμουνιστικό μας αγώνα , τον αγώνα μας κατά κάθε μορφής ΦΑΣΙΣΜΟΥ κόκκινου ή μαύρου και στο τέλος αυτής της διαδρομής όλες και όλοι θα καταλάβουν πως εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ και το 2019 είχαμε προειδοποιήσει αλλά και το 2023 θα προτείνουμε την καλύτερη επιλογή από αυτές βέβαια που θα παρουσιαστούν.

Γιατί βέβαια έχουμε και τους "Μεσσίες" κατά φαντασίαν υποψηφίους δημάρχους που έβριζαν και τον μακαρίτη Δημήτρη Παρρά , που ξερνούν χυδαιότητα και συκοφαντίες και εξαφανίζονται οδηγώντας εσάς στο αντίθετο αποτέλεσμα (φάνηκε στις κάλπες του 2019)  από αυτό που λένε πως τάχα επιδιώκουν.

ΥΓ: Φωτογραφία που λείπει από κείμενο την ανεβάσαμε πάλι την βλέπετε στην κορυφή του άρθρου , γιατί κάποιοι κάνουν πως δεν ήξεραν πως ο Δημήτρης Παρράς ήθελε για υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας από τον χώρο της κεντροδεξιάς τον πρώην ευρωβουλευτή του κόμματος κ. Κώστα Πουπάκη. Την υποψηφιότητα του οποίου στήριζε και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου αλλά η ΝΔ δεν κατάφερε να καθαρίσει τους Τάσο Ευσταθίου και αργότερα τον Γαβριήλ Αραμπατζή με αποτέλεσμα ο δήμος μας να πάει στον Γιώργο Χατζηδάκη.

Ελπίζουμε το 2023 που δεν θα θέλουν και τόσοι πολλοί το χρίσμα της ΝΔ , το κόμμα να αποφασίσει και να κατεβάσει όποιον αυτό επιθυμεί μη υποχωρώντας σε εκβιασμούς όσων θεωρούν πως η ζωή τους οφείλει θέση υποψηφίου δημάρχου.

Βλέπουμε ήδη πόσο οι απόψεις των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας συμφωνούν με αυτές της ΝΔ , θα το δούμε και σε μερικούς μήνες όταν όλοι μαζί θα βρίζουν την κυβέρνηση επειδή δεν διορίζει άλλους 100.000 δημοσίους υπαλλήλους για να έχουν και αυτοί ψηφοφόρους .

Γιατί σε δημοτικές παρατάξεις όπου Ιδεολογία δεν υπάρχει δεν θεωρούμε πως μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με αυτές χωρίς τουλάχιστον να εξασφαλίσει μια μόνιμη θέση εργασίας.

Στο "παιχνίδι" αυτό που και οι ίδιοι έπαιξαν την περίοδο 2007-2010 δεν έχουν και μεγάλη τύχη και θα το δουν στις κάλπες. Βλέπω άλλωστε πολλούς φανατικούς Χατζηδακικούς που μπήκαν στον δήμο ως υπάλληλοι επί διοίκησης Αναγνώστου προφανώς αφού και αυτοί έχουν εμποδιστεί από το σύνθημα "Πάνω από κόμματα και χρώματα"

Ένα σύνθημα που προφανώς και δεν με εκφράζει αφού τα κόμματα είναι αυτά που έχουν πολιτικές θέσεις και η "ακομμάτιστη" τοπική αυτοδιοίκηση απέτυχε με την απλή αναλογική όπως όλοι βλέπετε. Αφού αντί να συνεργαστούν ξεπερνώντας χρώματα και κόμματα ( κάποιοι το πιστεύουν και το κάνουν) ψηφίζουν μαζί με την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης για να "μπλοκάρουν" οτιδήποτε καλό ή κακό πάει να γίνει για αυτή την πόλη.

Εμείς στηρίζουμε δεξιές πολιτικές και προφανώς δεν μπορούμε να λέμε ΟΧΙ ούτε στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο στον Υμηττό, ούτε στην πεζοδρόμηση ( εάν και δεν τρελαινόμαστε) της Λ. Ειρήνης, ούτε προφανέστατα στην γενική κατεύθυνση της κυβέρνησης που είναι η σύμπραξη αρχικά στον τομέα καθαριότητας δήμου και ιδιώτη (ΣΔΙΤ) και μετέπειτα (για εμάς λάθος κατευθείαν πρέπει να πάμε) στην πλήρη ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου.

Για την επένδυση στο Ελληνικό ( εάν και ο ανάδοχος για εμάς δεν μας πείθει) πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη γιατί η χώρα χρειάζεται νέες θέσεις εργασίας για να "ξελασπώσει". Αυτό βέβαια δεν το κατανοούν τάχα κεντροδεξιοί και συμπράττουν εις βάρος της βασικής επιλογής της ΝΔ αλλά και εις βάρος της χώρας λαϊκίζοντας και παίζοντας τους τάχα οικολόγους.

Όλη αυτή την υποκρισία εμείς την καταγγέλλουμε ΔΗΜΟΣΙΑ γιατί προφανώς σε 10-20 χρόνια (μπορεί να μην ζούμε εμείς) όλα όσα προτείνουμε από το 2013 θα έχουν γίνει γιατί ο λογαριασμός δεν βγαίνει και τα μαθηματικά δυστυχώς είναι ΑΠΟΛΥΤΑ.

Κάτι που γνωρίζουν τόσο ο νέος δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης ( άλλωστε ήταν 8 χρόνια Αντιδήμαρχος Οικονομικών) όσο και ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βιδάλης που γνωρίζει και αυτός καλά πως τα λεφτά δεν είναι ατελείωτα. Δεν ξέρω βέβαια εάν μπορούν να πείσουν κάποιους από τους οπαδούς τους αλλά αυτό εμένα δεν με αφορά . Με αφορά η ανευθυνότητα και κυρίως οι λογικές αλά Κώστα Καραμανλή στην οικονομία (2004-2009) που οδήγησαν την χώρα μας πιο γρήγορα στη χρεοκοπία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: