ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σιγά μην βγει και πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ ο Γαβριήλ Αραμπατζής

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Σιγά μην βγει και πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ ο Γαβριήλ Αραμπατζής

Πληροφορούμαστε  από το ιστολόγιο του συμπολίτη μας Άγγελου Κάνδηλα ότι ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής ήταν μαζί με τον κ. Χρήστο Καλλαρύτη (φωτογραφία), σε εκδήλωση της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις φυσικές καταστροφές. Το θέμα της ημερίδας ήταν η συμβολή και οι ευθύνες της αυτοδιοίκησης».
Να θυμίσουμε πως ο κ. Καλλαρύτης είναι  εντεταλμένος του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλου (ΠΑ.ΣΟ.Κ, Κίνημα Αλλαγής ή όπως αλλιώς το λένε πλέον οι σύντροφοι που διέλυσαν επί δεκαετίες την χώρα μας) σε θέματα που αφορούν στην Πολιτική Προστασία, και βρέθηκε εκεί κατόπιν πρόσκλησης των υπευθύνων της Πειραιώς προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Πολύ νωρίς είχαμε διαμαρτυρηθεί που ένας κατά τα άλλα "δεξιός" δέχθηκε και πήρε θέση σε έναν δήμο όπου το 80% των δημοτικών υπαλλήλων και λίγο λέμε είναι αριστερής προέλευσης και την διοίκηση ασκεί ένας δήμαρχος που ανήκει σε άλλον πολιτικό χώρο από τον δικό μας. Μαθαίνουμε λοιπόν μέσα από το ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα πως ο κ. Αραμπατζής ως μέλος της ΝΔ (ελπίζουμε να μην είναι και άλλου κόμματος) ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ της ΝΔ!!!!

Να υπενθυμίσουμε στον κ. Αραμπατζή πως οι ψηφοφόροι είναι δεξιοί και δεν έχει καμία πιθανότητα να εκλεγεί εκτός και κατέβει χωρίς αντίπαλο! Γιατί είπαμε είμαστε δεξιοί αλλά όχι μ@λ@κες να στηρίξουμε έναν υποψήφιο που αρέσκεται να φωτογραφίζεται με πολιτικούς μας αντιπάλους. Ετοιμάζεται βέβαια για την συγκυβέρνηση, όμως οι ψηφοφόροι της ΝΔ γνωρίζουν πως είναι λύση ανάγκης και όχι επιλογής μας να συμπορευόμαστε με όσους φώναζαν για δεκαετίες ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ευχαριστούμε για την φωτογραφία το ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ του συνδημότη μας Άγγελου Κάνδηλα. Όπως βλέπετε ο κ. Καλλαρύτης δεν δείχνει ιδιαίτερα ευτυχής ούτε για την φωτό , ούτε φυσικά για το φόντο πίσω.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: