ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλα 6500 ευρώ δόθηκαν τον Οκτώβριο για επισκευές του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Άλλα 6500 ευρώ δόθηκαν τον Οκτώβριο για επισκευές του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 

Αφού  σας ευχαριστήσουμε για το σημερινό ρεκόρ επισκέψεων που κάνατε  στο ιστολόγιό μας , θα θέλαμε να σας αναδείξουμε ακόμα μια παροχή του δήμου μας προς το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης που κάθε χρόνο στοιχίζει σε όλους μας χιλιάδες ευρώ.
Μάλιστα το συνολικό κόστος κατασκευής του φτάνει σε ποσό δυσθεώρητο ακόμα και για να γίνει πιστευτό! Έχουμε κανονίσει συνεντεύξεις με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και που στην ουσία ήταν η αιτία για να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα.

Ο χώρος όπου βρίσκεται , ο μηχανικός που το σχεδίασε αλλά και οι αρχικοί υπάλληλοί του, είναι για εμάς στο επίκεντρο της έρευνάς μας με μοναδικό στόχο να μάθει κάθε Ηλιουπολίτισσα και κάθε Ηλιουπολίτης τι έχει πληρώσει από το υστέρημά του για να υπάρχει αυτό το έκτρωμα στην πόλη μας. Θέλουμε να μας στέλνετε και τις δικές σας απόψεις και κυρίως θέλουμε όσο θα δημοσιοποιούμαι εμείς στοιχεία για να μην αναγκάζεστε και τα ψάχνετε εσείς στο διαδίκτυο ή στις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνετε και εσείς κάτι.

Να πάρετε τηλέφωνο όσους στηρίξατε στις προηγούμενες εκλογές και να τους ρωτήσετε για ποιους λόγους πρέπει εσείς να πληρώνετε όλα αυτά τα χρήματα. Δείτε λοιπόν και μια άλλη δαπάνη για το περιβόητο μουσείο.

Στις 31  Οκτωβρίου βγήκε και άλλο έμβασμα ύψους 6500!!! ευρώ για επισκευές. Τις επισκευές έκανε ο κ. Πέτρος Παπαδάκης. Η επιχείρηση του κ. Παπαδάκη σύμφωνα πάντα με τις δικές μας πληροφορίες είναι στον Νέο Κόσμο  και φυσικά και σε αυτή την περίπτωση χρεωμένοι με το παραπάνω ποσό βγήκαμε όλοι εμείς που πληρώνουμε δημοτικά τέλη για να συντηρούνται δομές που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην τοπική μας κοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: