ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία ανακοίνωση από την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" για την αποχώρηση του Νίκου Κυρίτση

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Καμία ανακοίνωση από την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" για την αποχώρηση του Νίκου Κυρίτση

Λογικό ακούγεται την ώρα που τάχα ασκείς κριτική στη νέα διοίκηση ( για μένα άναρθρες κραυγές που δεν πείθουν ούτε τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του) να απαντάς στα θέματα που βάζει όποιος αποχωρεί.



Π.χ για ποιο λόγο δεν έχει η παράταξή σου καταστατικό και γιατί δεν υπάρχουν όργανα για να χαράσσουν την πολιτική που θα ακολουθηθεί. Για να συμφωνήσει με τις δικές μας απόψεις δεν το βλέπουμε έτσι και αλλιώς αφού έχουν ΚΟΣΤΟΣ. 

Το κόστος όμως για την κεντροδεξιά είναι μεγαλύτερο κάθε φορά που ασκεί διοίκηση και δεν ασκεί το πρόγραμμά της. Αυτό συμβαίνει σήμερα με την κυβέρνηση της ΝΔ που απλά είναι ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτες όπως επιτυχημένα τους έχει γράψει το Antinerws.gr. 

Έτσι ενώ εμείς φωνάζαμε για τον χουντικό κ. Διαματάρη η παρέα της Πειραιώς τον διατήρησε στην θέση του και αναγκάστηκε να τον διώξει ΜΟΝΟ όταν αποδείχθηκε πως έλεγε ΨΕΜΑΤΑ και για το πτυχία του.

Βέβαια παντελώς άχρηστα είναι και τα πτυχία όταν εφαρμόζεις μια λάθος πολιτική σε ένα σωρό θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο. Η "κανονικότητα" στα Εξάρχεια, το μεταναστευτικό όπου θεωρείται ρατσιστής όποιος λέει απλά πως δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε τόσους μετανάστες και πρόσφυγες και κυρίως η οικονομική πολιτική υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου αργά αλλά σίγουρα θα απαξιώσουν και την παρούσα κυβέρνηση στα μάτια της κοινής γνώμης.

Και δεν λέμε για όσους έτσι και αλλιώς δεν την ψήφισαν αλλά για όλους εμάς που θέλαμε κανονικότητα και όχι προφανώς νοσταλγούς της 21ης Απριλίου σε υπουργεία και άλλες ΔΕΚΟ.

Γιατί ο Διαματάρης  προφανώς και δεν είναι ο μοναδικός νοσταλγός της περιόδου 1967-1974 υπάρχουν ακόμα πολλοί τέτοιοι στο πλευρό της νέας κυβέρνησης. Υπάρχους επίσης και άλλοι Νίκοι Γεωργιάδηδες και προφανώς δεν εξισορροπείται το πράγμα με 20-30 σοβαρά στελέχη της ΝΔ όταν έχουμε σε σημαντικά πόστα ανθρώπους που ο Καρανίκας του ΣΥΡΙΖΑ φαντάζει μπροστά τους ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ του πνεύματος!

Επειδή μετά τις γιορτές θα σκάσει ένα πολύ μεγάλο θέμα για την κυβέρνηση μέσα από γνωστή ιστοσελίδα έρευνας δεν θέλουμε να πούμε κάτι ακόμα παρά μόνο πως η ξεφτίλα δεν έχει πάτο.

Για τα Εθνικά θέματα δεν φτάνει απλώς να είναι σοβαρός ο υπουργός θέλει και γενικότερη στήριξη από τους γνωστούς χαβαλέδες του πατριωτισμού που μάλλον θεωρούν πως είμαστε υπερδύναμη!

Διαβάστε και το παρακάτω κείμενο για να μην ανεβάζουμε πολλά Κυριακάτικα και σας κουράσουμε με τις αναρτήσεις μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δεν μας αφορούν τα παράπονα κάποιων αρκεί να είμαστε εμείς ήσυχοι με την συνείδησή μας. Και είμαστε γιατί γράφουμε την δική μας ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς υποκρισίες και δεύτερες σκέψεις.

Σεβόμαστε την πλειοψηφία και το έχουμε έμπρακτα αποδείξει αλλά δεν μπορούμε να ΑΚΟΛΟΥΘΥΜΕ αυτή όταν θεωρούμε πως είναι υπεύθυνοι για τα δεινά μας.

Και βέβαια στην πόλη μας ακόμα και σήμερα από τους υποψηφίους δημάρχους τις πιο πολλές ΘΕΤΙΚΕΣ ψήφους τις πήρε ο Βασίλης Βαλασόπουλος και όχι κάποιος άλλος.

Έχασε στο δεύτερο γύρο από τους δικούς του ανθρώπους αυτούς που ανέδειξε σε θέσεις και αξιώματα και αυτούς στην ουσία που τον εξέθεσαν στα μάτια συμπολιτών μας.

Και αυτό είναι μια αλήθεια όχι δική μας αλλά όσων πανηγύριζαν την πολιτική αλλαγή που τάχα ήρθε στην πόλη και την έχει οδηγήσει στα σημερινά της χάλια.

Συνυπεύθυνοι στο έγκλημα όσοι δεν εμπόδισαν την εκλογή Χατζηδάκη για αυτό δεν έχουν και καμία ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ οι σημερινές τους κραυγές.

Οι εναλλακτικές εάν δεν επιστρέψει και πάλι ως υποψήφιος ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος ευνοούν την νυν διοίκηση. Το βλέπετε στα δημοτικά συμβούλια το αντιλαμβάνεστε ιδίως οι κεντροδεξιοί που παρακολουθείτε πολλούς Νεοδημοκράτες να στηρίζουν την “νέα” διοίκηση.

Η εικόνα άλλωστε των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας είναι οικτρή και οι αποχωρήσεις υποψηφίων δημοτικών τους συμβούλων ικανές να της απαξιώσουν ΠΛΗΡΩΣ στα μάτια σας.

Για εμάς είναι δύο παρατάξεις χωρίς χρώματα και κόμματα με γνώμονα τα προσωπικά συμφέροντα όσων τις απαρτίζουν και τίποτα περισσότερο. Και οι δύο βοήθησαν να έρθει ο Χατζηδάκης στα πράγματα αφού πρώην συναγωνιστές τους όχι μόνο τον υποστήριξαν αλλά κατέβηκαν μαζί τους και στις εκλογές!

Θεωρούμε βέβαιο πως ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος δεν θα αφήσει την δημοτική παράταξη “Πρώτα η Ηλιούπολη” να έχει την τύχη της “Νέας Δημοτικής Κίνησης” και θα ασχοληθεί στο να υπάρχει ισχυρός επικεφαλής σε αυτήν.

Από την άλλη βλέπουμε πως όσοι εκτιμούν τον Γιάννη Αναγνώστου μάλλον έχουν απογοητευθεί από τα πεπραγμένα Χατζηδάκη ενώ θεωρούμε βέβαιο πως ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης έχει αντιληφθεί πως δεν τα πάει καλά σε κανέναν τομέα.

Και μπορεί να φαίνεται βολικό να μην πετύχει αλλά το θέμα είναι να μην συμπαρασύρει μαζί του και τα στελέχη εκείνα από το ΕΝΑΚ που πίστευαν πως θα καταφέρουν να έχουν μια καλή διοίκηση.

Βαθμούς στους Αντιδημάρχους εμείς φυσικά και δεν θα βάλουμε γιατί γνωρίζαμε πως δεν είναι ικανοί και το κυριότερο πως δεν είναι για να δώσουν .....

Το επόμενο διάστημα θα δείτε να κορυφώνεται η κόντρα του ιστολογίου μας με τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη και αυτό γιατί εμείς δεν μπορούμε να μοιράζουμε ευχολόγια όπως τον πατέρα Σεραφείμ Δημητρίου που κάνει πως δεν καταλαβαίνει κάθε φορά που με τα δελτία τύπου που εκδίδουν χτυπάνε την Εκκλησία μας.


Αλλά υπομονή ο Θεός είναι μεγάλος και ατυχώς για εκείνους είναι "Άθεοι".  Τα εισαγωγικά γιατί κάποιοι αφελείς προφανώς θεωρούν πως όποιος θέλει να τηρήσει την "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ"απέναντι σε μια αυθαίρετη Εκκλησία μπορεί να είναι και ΠΙΣΤΟΣ συνάμα! 

Εμείς τέτοιες αυταπάτες δεν έχουμε έτσι και αλλιώς ....

Σ.Μ 

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχετε ξεφυγει τελειως.Ποιος βγαζει ανακοίνωση για αποχωρηση ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ δημοτικου συμβουλου? Ρε συ Σταύρο εισαι σοβαρος? Τι ειναι αυτα που βγαζεις? Ποιος ασχολειται με τον κυριο? Μονο οι εμμισθοι επικοινωνιολογοι φιλοι του που του φουσκωνουν τα μυαλα για να τον αρμεγουν. Μηδενικη η παρουσια του κυριου Νικου. Καμια προταση, καμια σκεψη. Μονο φουμαρα και αναγεννηση του βυζαντινου ιδεωδους

Ανώνυμος είπε...

Για 5 ψήφους δεν έγινε δημοτικός σύμβουλος ο Νίκος Κυρίτσης και προφανώς η "μηδενική" παρουσία του στην πόλη τιμήθηκε από πάνω από 400 συνδημότες μας. Το γεγονός πως δεν θέλουν να απαντήσουν στο ότι η παράταξή τους δεν έχει συλλογικά όργανα αλλά ούτε καν καταστατικό δεν αφορά βέβαια τους μη εκλεγμένους αλλά και τους τρεις που μαζί με τον Γαβριήλ Αραμπατζή εκπροσωπούν την παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν θέλω να πιστεύω πως και οι τέσσερις συμφωνούν με την αντιπολίτευση που κάνει αλλά και έτσι να είναι οι παρατάξεις απαντούν ιδίως αυτές που θέλουν να αναλάβουν και διοίκηση . Άλλος ένας δεξιός και ικανός νέος αποχωρεί από μία παράταξη για εμάς είναι θέμα όπως και να το δεις και θα επιμείνουμε γιατί οι αναγνώστες μας ενδιαφέρονται για νέους όπως ο κ. Κυρίτσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

1) 340 σταυρούς πηρε ο κύριος.
2) Η μη ύπαρξη καταστατικού και οργάνων δεν τον ενόχλησε όσο ήταν υποψήφιος. Άλλωστε ποτέ δεν εισηγήθηκε τη δημιουργία τους. Τα επικαλείται τώρα προσχηματικά.
3) Κάνει κριτική για την αντιπολίτευση της παράταξης χωρίς ο ίδιος να προτείνει κάτι διαφορετικό. Ποιά αντιπολίτευση κάνει ο ίδιος στη δημοτική αρχή? Τί θέλει να αλλάξει? Κάτι συγκεκριμένο έχει να μας πει?
4) Μπορεί να είναι ικανός νέος (44 ετών) αλλά ίσως είναι ικανός μόνο σε θεωρητικές φιλολογικές συζητήσεις ή/και τη διδασκαλία στο φροντιστήριό του. Σε θέματα διοίκησης του Δήμου και συγκεκριμένες προτάσεις βελτιώσης της καθημερινότητας του πολίτη δεν παρουσιάζει τίποτα. Μόνο διαφημίσεις και χορηγίες.
Ο κύριος ζυγίστηκε, μετρήθηκε και βρέθηκε λιποβαρής!

The insider

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είπε...

ΡΕ ΚΕΣΚΕΣΕ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΡΕ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ; ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΟΣ; ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ; ΚΑΝΑΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΦΤΕΛΗ.

ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΙΚΟΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΑΚΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

ΜΑΡΙΝΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΖΟΥΚΜΠΟΞ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραμανλικε τραβα στα καραμανλιδικα του φανη να φας καναν παστουρμα που θα μας πεις και για το σερραικον. Το σερραικο βγαζει διοικηση στον δημο και γι αυτο θα το σεβεσαι. Σε ποναει ο παρασκευας μπουλη α μπουλη.

UNKNOWN είπε...

ΒΑΣ - ΒΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ "ΓΚΟΡΤΣΟ" ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ?

ΓΡΑΦΙΚΟΣ , ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.
ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Ή ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ή ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ , ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ "ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΑΝ" ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ "ΣΕΡΡΑΊΚΟΥ" ΝΑ ΣΥΧΝΩΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ,ΘΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΜΕΙΟΥΜΕΝΟΙ.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ, ΜΟΛΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ "ΦΤΥΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΜΜΕΝΗ.

Unknown είπε...

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ

Unknown είπε...

Ναι σωστά βγάζει δήμαρχο το σεραικον από εκεί βοηθηγανε τον ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ τα ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ

Unknown είπε...

Μη σου πω και τον νυν δήμαρχο

UNKNOWN είπε...

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ , ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ. (ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΙΘΑΣΕΥΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ)

ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΝ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΦΤΥΣΟΥΝ" ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ , ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΧΧΧ είπε...

Ο μπουγάτσας λοιπόν βλέποντας η παράταξη του άρχισε να ξυπνάει και να βλέπει ότι οι προθέσεις του δεν ήταν τόσο Αγνές όσο τις πουλούσε, έλυσε τα πίστα του σκυλιά να κάνουν πόλεμο προσπαθώντας να διασύρουν τον Κυριτση!
Εξάλλου ο κύριος μπουγατσας πήρε λεφτά από πολλούς υποψήφιους του να του πληρώνουν εκδηλώσεις /πανό /άφισσες Κ. Α... Θα μου πείτε εδώ δεν είχε πρόγραμμα για την πολη που κατέβαινε για δήμαρχος και του το έβγαλαν οι υποψήφιοι του.. Θα είχε λεφτά να διαθέσει ;; Εξάλλου όλο τον καιρό τον ένοιαζε πως θα βολευτεί μερικά χρόνια να μην πάει στην δουλειά του... Και που πήρε ένα 10% το πήρε για τους υποψήφιους του ο ίδιος δεν πείθει...

Ανώνυμος είπε...

Μάθε να γράφεις πρώτα βρε γύδι, που θα πεις ότι τους πήρε και λεφτά. Μονο τα παράβολα. Καραγκιοζοπαίχτη. Ποιό πρόγραμμα του έβγαλαν οι υποψήφιοι? Εδώ ο κύριος Νίκος μας λέει ότι δεν τον καλούσαν να συμμετέχει. Τελικά τί ισχύει? Από βολεματα ξέρει ο μπάρμπα Πάρης, ρωτα εκεί μπουλη

ΧΧΧ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο, εσύ ξέρεις καλύτερα πως γράφεται το όνομά σου. Επειδή ρώτησα κι έμαθα λοιπόν, ούτε για ενοίκιο τους πήρε, ούτε για πανό, ούτε για ψηφοδέλτια (παρα μόνο όσα πήραν για προσωπική χρήση). Ναι είναι ικανός και μπήκε ειδικός σύμβουλος, σε πειράζει μήπως? Ο Ευσταθίου θα έχανε ακόμα και από τον εαυτό του, δεν κάνει. Τον Νικόλα τον μάδησαν οι επικοινωνιολόγοι του, τοσο του κόβει.

Δε με κανένας ταίζει ο χοντρός, αντιθέτως εγώ "ταίζω" συγγενικό σου προσώπο.

ΧΧΧ είπε...

Εμένα τι να με πειράξει που υπάρχουν κορόιδα σαν εσένα να τον πιστεύουν;Δεν πειράζει εσένα που σε κοροϊδεύει θα ενοχλήσει εμένα;Και αφού ο χοντρός είναι εντάξει γιατί δεν απαντάει Δημόσια στον Νίκο και βάζει τα σκυλάκια του να μιλάνε αντί για αυτού; Χαίρομαι πάντως που καρφώθηκες και είπες ότι σε έβαλε ο Γαβριήλ Χάχαχα και πήρες τηλέφωνο να σου πει για να απαντήσεις....Όσον αφορά ποιος τα έφαγε στον Νικόλα πες του να πάει να απαντήσει ο χοντρός μπροστά του να δούμε αν μπορεί να σου πει τα ίδια..

Ανώνυμος είπε...

Κανέναν Αραμπατζή δε ρώτησα, ρώτησα υποψηφίους του και συγγενικό ΣΟΥ πρόσωπο που ξέρω καλά. Κανένας δε με βάζει. Με πνίγει το δίκιο που βλεπω κάτι γελοίους σαν κι εσένα να πετάνε λάσπη. Άλλα έτσι ήσουν πάντα, δε θα αλλάξεις τώρα στα πίσω πίσω

Ανώνυμος είπε...

Βρε τραχανοπλαγιά, ο χρόνος έδειξε ότι ένας μη εκλεγμένος κύριος αποχώρησε από μία παρατάξη με τη δικαιολογία ότι αυτή δεν έχει καταστατικό! Και όλο αυτό επειδή έφαγε το παραμύθι που του πούλησε ο Πάρης με τις μπουγάτσες, ότι μπορεί να γίνει Δήμαρχος (εδώ γελάμε). Όλα τα άλλα που λες είναι λάσπη στον ανεμιστήρα. Ας πει ο κυρ Νίκος δημόσια αν έδωσε λεφτά στην παράταξη και πόσα. Αλήθεια, πόσα του κόστισαν οι υπηρεσίες του δημοσιογράφου? Πάντως το συγγενικό σου πρόσωπο με πιστεύει. Θέλετε να χτυπήσετε το μόνο υγιές κομμάτι της δεξιάς στην Ηλιούπολη αλλά δε θα σας περάσει. Η νίλα του Δράμαλη δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα πάθετε.

ΧΧΧ είπε...

Ο χρόνος έδειξε πόσο λίγος είναι ο χοντρός για ΔΉΜΑΡΧΟΣ.. δεν χρειάζεται να ρίξω λάσπη έτσι και αλλιώς γίνεται ρεζίλι μόνος του, δεν χρειάζεται εμένα μόνος του έσπαγε τα περίπτερα του για να τον παίξουν στις ειδήσεις τα τοπικά SITE, να αποκτήσει δημοσιότητα ο καημένος .. Έτσι μαρεσει δείχνεις πόσο κακό σκυλί γίνεσαι έτοιμο να δαγκώσεις όταν πειράζουν το αφεντικό σου. . ΚΟΡΌΙΔΟ ΞΎΠΝΑ! ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΆ! !

Ανώνυμος είπε...

AXAXAXAXAXAXXAXAXXAAX! ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ??? Κάτι τύποι σαν κι εσένα επιβεβαιώνουν τη θεωρία του Δαρβίνου. Κάτσε να σε βοηθήσω λίγο. Κλείσε τον υπολογιστή. Πήγαινε στον καθρέφτη και πες "Τί έγραψα τώρα στο blog του Μαρίνη? Είπα ότι ο Αραμπατζής έσπαγε μόνος του τα περίπτερα για να τον παίξουν οι ειδήσεις". Κοίτα τη μάπα σου κατευθείαν στον καθρέφτη και ρώτα με εντιμότητα τον εαυτό σου (οι 2 σας, να μη σε ακούει άλλος για να μην εκτεθείς) "Μήπως είμαι Λακαμάς??". Το ενδεχόμενο να μην έχεις καθρέφτει είναι πιθανό λόγω εμφάνισης, ωστόσο πρέπει να βρεις έναν για να κάνεις την αυτοκριτική σου.

XXX είπε...

Και εσύ που είσαι κούκλος και έχεις πήγαινε στο στο καθρέφτη και πες ποσα ψέματα θα πω και τι θα λέω για να κρύψω την παραμυθά του χοντρού γιατί τρέμετε στην ιδέα μην κατέβει ο Νίκος στις επόμενες με τις πλάτες που έχει από την ΝΔ, Εξάλλου ούτε η τοπική τις ΝΔ δεν ήθελε τον κούραδα που εσύ υποστηρίζεις,.. Εξάλλου ζήτημα είναι να είναι μαζί του από την παράταξη 10 ατομα όλοι έφυγαν και πήγαν στην νέα διοίκηση που αμέσως αναγνώρισε τα προσόντα τους..αυτόν τον έφτυναν
Στην τοπική και νόμιζε ότι έβρεχε.... Κράζεις εμένα γιατί βγήκαν τα άπλυτα του στην φορά και δεν είναι λίγα..και εσύ κορόιδο νομίζεις ότι με αυτόν έχεις μέλλον κοιμήσου ελεύθερα ΚΟΡΌΙΔΟ... Εγώ σε αντίθεση με σένα τις αλήθειες τις λέω όπως ότι μάδησαν το Νίκο... Αλλά τον μάδησε και αυτός... Θα τα πούμε σύντομα στην τοπική....

Ανώνυμος είπε...

Έχω πεθάνει από τα γέλια ρε τύπε! Εννοείς να κατέβει για Δήμαρχος? Πες το μου κι αυτό να τρελαθώ. Η μόνη πλάτη που έχει είναι αυτή του ντιντι. Μέχρι εκεί. Οι μόνοι που έχουν φύγει είναι ο Νικόλας ο υποψήφιος Δήμαρχος (χαχαχα) και ο Ηρακλής που αρχικά πήγε Χατζηδάκη και μετά έφυγε κι από εκεί. Εγώ αυτό το λέω καάθαρση της παράταξης και μεγάλη τύχη. Όντως το Νίκο τον μάδησαν οι δημοσιογράφοι και οι τελετάρχες του, κανένας άλλος!!! Ποιά τοπική ρε τύπε? Αυτοί είναι ανύπαρκτοι. Ας είναι καλά ο Αρχιμπουγατσας ο Πάρης. Αυτόν τον αρχιμπουγατσα τον εφτυνε ο Νίκος και τώρα πάει και χαριεντίζεται κάθε μέρα εκεί. Νομίζει ότι τα βρήκε με τους γέροντες αλλά θα τον πετάξουν όπως πέταξαν και τον αείμνηστο το Δημήτρη.

ΧΧΧ είπε...

Δεν τα ξέρεις καθόλου καλά... Είδες που λες χαζομάρες;Το μισό του ψηφοδέλτιο δεν υπάρχει πια και τον βρίζουν όλοι.. Απλά δεν έκαναν ανακοινώσεις τύπου κυριτση, εκτός αν ο ίδιος Κοιμάτε όρθιος και δεν το έχει πάρει ακόμα χαμπάρι, Ο κυριτσης πήγε στο Χατζηδάκη ο άλλος που λες πως πήγε στο Χατζηδάκη και τους τα χώνει? Αν είχε πάει θα τον ξεφτίλιζαν πρώτα εκείνοι, τύπε ΞΎΠΝΑ να έχεις αποδείξεις για ότι λες όπως εγώ που μιλάω με λεπτομέρειες !

Ανώνυμος είπε...

Ε πες λοιπόν βρε αγαπητικε του μπουγατσαδικου ποιοι έφυγαν? Με ονόματα όμως αλλιώς κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ντιντης

XXX είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άκουσε φιλαράκο. Μόνο 2 έφυγαν. Ο ένας νόμιζε ότι αν γλύφει Χατζηδάκη θα πάει το παιδί του στον παιδικό σταθμό και ο άλλος νομίζει ότι θα γίνει δήμαρχος. Βρήκαν και τον Πάρη κι έδεσε το καρναβάλι. Συνέχισε να πετάς λάσπη εσύ. Ή Θα γράψεις ποιοι ακριβώς έφυγαν και πόσα ευρώ πήρε ή συνέχισε να κατουρας καθιστός

UNKNOWN είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 16 ΣΧΟΛΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΣΑΣΤΕ , ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.

Ο ΠΑΡΗΣ , Ο ΑΡΧΙΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ , Ο ΧΟΝΤΡΟΣ , Ο ΟΠΤΙΚΟΣ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ? ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ , ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΕ?

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΠΑΡΡΑΣ (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ "ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ") ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ . ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ "ΜΑΓΑΖΑΚΙ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΝΕΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ,ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΕΘΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ.

ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΧΑΡΑ" ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ , ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ , ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΥΣ.

Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

ΧΧΧ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Να δω πόση λασπη θα ρίξεις ακόμα. Γυρνα στο ΙΔΑΦΚ σου, θες και πολιτική. Η πολιτκή και τα κοινά θέλουν μπέσα και ΗΘΟΣ που δυστυχώς δεν έχεις.

ΧΧΧ είπε...

Τι ειναι το Ιδαφκ? Πιωμένος εισαι? Πότε δεν έχω ασχοληθεί με Πολιτική και ούτε θα το κάνω όσο υπάρχουν σκουλήκια σαν εσένα! Ρε έχεις πλάκα !Άκου λοιπόν βλάκακο επειδή με μπερδεύεις για άλλο το διασκεδάζω πες και άλλα!! Αλλά πες μας και πόσα σου έφαγε εσένα που έχεις ήθος και οραμα να κάνεις πολιτική καριέρα και ελπίζεις ότι το 23 θα τρώει ο. Κόσμος σανο να εκπληρώσεις το όραμα σου..

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχαχαχ! οχι δεν ασχολείσαι απλά, είσαι βουτηγμενος κιόλας στη λασπη. Εμένα φιλαρακο δε με ενδιαφερει η πολιτικη καριερα για αυτο δεν καταβαινω σε εκλογες. Στηρίζω μονο άξιους και ικανους ανρθωπους με όσες δυνάμεις έχω και θέλω να παιδιά μου να μη γίνουν σαν εσενα

ΧΧΧ είπε...

Για πες μας τα ικανά ατομα του ΓΑΒΡΙΉΛ? Γιατι εγώ σε ολόκληρο ψηφοδέλτιο δεν είδα κανένα..Εύχομαι τα παιδιά σου να γίνουν Ψεύτες σαν εσένα και να εκπληρώσεις το όνειρο σου! Καλό βράδυ σε σένα και όλο το αποτυχημένο ψηφοδέλτιο που στήριξες μαζί με τους αλλους δύο που έκραξες!!

UNKNOWN είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΥΣ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ , ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΟΡΙΑ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ , ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ,ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ , ΑΣΤΟΧΙΑ , ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΜΕΛΕΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ.

ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ 6-7 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ , ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ , ΟΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΕΝΕΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

XXX είπε...

Έχετε δίκιο ότι πρέπει να σταματήσει αλλά κάποιοι είπαν ψέματα, και έκρυψαν την αλήθεια και κάνουν ότι είναι δυνατό χωρίς στοιχεία και αποδείξεις να λένε ασυναρτησίες να καλύψουν την λάδια τους..Εγώ προσωπικά σταματάω και δικαιώνομαι που ψηφισα Ευστάθιου και όχι αυτά τα ξεφτίλικια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΥΓΕ ΡΕ ΜΠΡΟ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ.

The insider

UNKNOWN είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ.
ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΜΕΓΑΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ή ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (Ή ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ).

ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , 6,5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ.
Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΜΙΑΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΕΝΕΝΕΡΓΟΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΩΝ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΣΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ,Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ.
ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ "ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ".

ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΛΟΓΩΝ , ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ.




ΧΧΧ είπε...

Κύριε μου έχετε δίκιο, το ατυχές στην υπόθεση είναι ότι μια άνεργη κυρία θίχτηκε γιατί βγήκαν αλήθειες στην φορα και κατηγορει χωρίς λόγο τον κυριτση.. Μαζί τις και ο insider που βλέπει πολύ mdclip και πωρώθηκε..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΧΧΧ είπε...

Βγάλε το Φίδι από την τρύπα άνεργη! Δεν ειμαι αυτός που νομίζεις...εισαι εκνευρισμένη κι εγώ σε γλένταω!!

Ανώνυμος είπε...

Σε έβγαλα, μην κρύβεσαι αλλο ;)

UNKNOWN είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ "ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ" - ΕΝΕΡΓΟΙ - ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΘΟΥΜΕ , ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ.

Χ Χ Χ είπε...

Λάθος κάνεις εγώ σε έβγαλα αφεντρα!! Εσύ Με περνάς για άλλον Όσο και να κρύβεσαι πίσω από το ανώνυμο προφίλ σου. Τόσο ο εκνευρισμός σου θα σε προδίδει... Και εγώ θα σε ξεφτίλιζω...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα! Ενώ εσύ έχεις επώνυμο προφίλ? Εκτός κι αν το χχχ υποδηλώνει το άκυρο που σου έριξαν οι ψηφοφόροι σου και μετέπειτα ο Γιώργης όταν του ζήτησες χάρη

ΧΧΧ είπε...

Όσο λοιπόν εσύ θα ψάχνεις να κρατήσεις την αμυντική στάση, και θα περιμένεις από το δελτίο τύπου του Γαβριήλ να πάρει θέση διότι όπως λες η μόνη που σχολιάζει εισαι εσύ... Εγώ θα γελάω μαζι σου που έπεσες μόνη σου μέσα στην παγίδα που έστηνες..ΥΓ. Δεν έχω παιδι αν έχω θα πω στον χοντρό να το βολέψει όπως την φίλη σου στο μουσείο..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΧΧΧ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εσύ πόσους πήρες τύπε;

The insider

The punisher είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άρα και κατέβηκες και εκλέχθηκες. Γιατί πιο πάνω είχες πει ότι δεν κατεβαίνεις σε εκλογές.
Btw what is "μυστη"?

The insider

ΧΧΧ είπε...

Είναι αυτό που εσείς ψάχνετε να με βρείτε σε όλη την παράταξη σας και στους δύο τελειωμένους που έφυγαν που ο ένας τον μάδησε όλη η Ηλιούπολη και ο άλλος που αν τον αφήσεις μόνο του θα τσακωθεί με τα ρούχα του, κράζετε αυτούς λοιπόν όσο εγώ γλένταω :άνεργες, ασφαλιστές, αφέντες, και φαντασμενους μελλοντικούς πολιτικούς παραμένοντας "φαντασμα"

UNKNOWN είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ 1-2 ΘΗΤΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.