ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : O "αυταρχικός" Δήμαρχος και οι "σωτήρες" της Πόλης μας

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

O "αυταρχικός" Δήμαρχος και οι "σωτήρες" της Πόλης μας

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ  ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 
Πέρασαν και οι εκλογές τους νίκησε με τον τσαμπουκά του ο Βασίλης Βαλασόπουλος και τώρα όλοι οι χαμένοι κούρνιασαν στις "φωλιές" τους περιμένοντας να περάσει ο καιρός και να ξαναβγούν.



Οι αδελφές του Ηλιουπολίτικου Βλήματος αφού μας κατασυκοφάντησαν ΑΝΩΝΥΜΑ περιμένουν τον Μεσσία τους που κάνει διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησάκι.

Οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις που έχασαν μαζεύουν τα κομμάτια τους και καταστρώνουν σχέδια.

Άλλες διαλύονται και άλλες προσπαθούν από τώρα να προετοιμάσουν ένα καλύτερο "έδαφος" για να έχουν καλύτερη τύχη σε πέντε χρόνια.

Τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην Κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός θα μουντζώνει για ακόμη μια φορά τον εαυτό του για την μ@λ@κί@ που έκανε.

Αυτός ο λαός που λάτρεψε τον Ανδρέα Παπανδρέου που μας έβγαλε στα λόγια από την τότε ΕΟΚ (και σήμερα Ε.Ε) και το ΝΑΤΟ, και που μας φόρτωσε με χρέη που θα ξεπληρώσουμε σε 50 και πλέον χρόνια.

Είναι ο ίδιος βολεμένος λαός που θέλει ΣΗΜΕΡΑ να δουλεύουν οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας για να κάθεται αυτός.

Και καθώς ο Αλέξης Τσίπρας προβάρει το Πρωθυπουργικό του κουστούμι εδώ στην Πόλη του Ήλιου για ακόμη μια πενταετία θα έχουμε έναν Δήμαρχο προερχόμενο από το ΠΑ.ΣΟ.Κ που κατάφερε να δει τα σημεία των καιρών και να προσελκύσει ψηφοφόρους από όλους τους κομματικούς χώρους χωρίς να πουλήσει την κομματική του ταυτότητα όπως κάποιοι "δεξιούληδες" που ήθελαν να βάλουν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν τον Συριζαίο Κοκοτίνη.

Εάν πρώτα ο Θεός υπάρχουμε ως ιστολόγιο μετά από πέντε χρόνια.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ υπάρχει ήδη από το 2007 σε πείσμα μηνύσεων και αγωγών εναντίον μας τότε ΟΥΔΕΙΣ υποψήφιος των δημοτικών παρατάξεων που στήριζαν Κοκοτίνη και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει ΕΞΩ από την κριτική μας.

Μέχρι τότε ελπίζουμε πως θα βρεθεί και ένας υποψήφιος που θα μπορέσει να πείσει την Κεντροδεξιά να μην κατέβει στα τρία κομμάτια και να πάρει τελικά τα ......

Φυσικά όλοι οι αγώνες δεν είναι νικηφόροι όμως εδώ στην Πόλη μας έχει γίνει παράδοση για την Κεντροδεξιά η ΗΤΤΑ.

Βέβαια όταν δεν έχεις πολιτικό λόγο να πείσεις τον κόσμο για να εγκλήματα των πολιτικών σου αντιπάλων και τους υμνείς κιόλας γιατί να σε ψηφίσουν;

Ήδη πολλοί αναγνώστες μας (γιατί σε πείσμα όσων μας αμφισβητούν είμαστε ακόμα ΠΡΩΤΟΙ έστω και χωρίς αναρτήσεις!!!) μας λένε να αφήσουμε τον πετροπόλεμο και να μπούμε στα βαθιά.

Δηλαδή μας θέλουν να τσακωνόμαστε ΦΑΝΕΡΑ με τους Κεντροδεξιούς της Πόλης μας και να προσπαθήσουμε να ενώσουμε τους διαλυμένους κεντροδεξιούς της Πόλης μας.


Σας το έχουμε ξαναγράψει και σας το λέμε και ΠΑΛΙ. Όταν για δεκαετίες ολόκληρες τα στελέχη της ΝΔ στην Πόλη μας είχαν άριστες σχέσεις με τους πολιτικούς τους αντιπάλους και υμνούσαν κομμουνιστές Δημάρχους αυτό το έργο είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Θέλει συστηματικό ξεμπρόστιασμα , πολλά χρήματα για να μάθει και ο τελευταίος Ηλιουπολίτης τι έγινε από το 1981 έως και ΣΗΜΕΡΑ  και φυσικά έναν κομματικό μηχανισμό που δεν θα αδιαφορεί για τον Δήμο μας και θα θέλει να τον κερδίσει.

Από αυτά δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ και ήδη φαίνεται πως και στις επόμενες εκλογές θα πάμε με λογικές συγκάλυψης και βολέματος των τεμπέληδων κατά πλειοψηφία αριστερών δημοτικών υπαλλήλων μας.

Ακόμα και σήμερα στην Πόλη μας υπάρχουν αφίσες των υποψηφίων Δημάρχων που δεν μαζεύτηκαν.

Μάλλον περιμένουν να βγουν την άλλη Κυριακή ή αδιαφορούν για όλους εσάς που θα τους βλέπετε για πολύ καιρό ακόμα.

Βλέπετε έχουμε λίγους δημοτικούς υπαλλήλους καθαριότητας σύμφωνα με τις δημοτικές παρατάξεις που στείλατε στο δημοτικό συμβούλιο και προς Θεού η Καθαριότητα δεν μπορεί να δοθεί σε Ιδιώτη!!

Αυτά λένε εάν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι και παρόλο που ο κ. Σεφτελής είναι ιδιαίτερα κινητικός και το παλεύει η Πόλη μας χρειάζεται κάποιους υπαλλήλους που να δουλεύουν και να την διατηρούν ΚΑΘΑΡΗ.

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα ακόμα και για εμάς.

Προέχουν όλοι όσοι δεν ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ (και δεν φαίνεται να τιμωρούνται άμεσα όπως ψευδώς υποσχόταν το Υπουργείο Εσωτερικών μέχρι και προεκλογικά!!) για τα εκατομμύρια ευρώ που φαγώθηκαν και στον δικό μας Δήμο.

Μέχρι να πάει η Δούρου τον Σεπτέμβριο να βρει τα έργα και τις δαπάνες στην Περιφέρεια Αττικής οι "ποντικοί" θα έχουν φάει χαρτιά και συμβάσεις έργων που δεν έγιναν ΠΟΤΕ!!

Και επειδή υπάρχει ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που οφείλει να ελέγχει δεν θα ρίξουμε τις ευθύνες στον Περιφερειάρχη που θα γίνει στόχος αλλά σε αυτούς που τον άφησαν να διαχειρίζεται δις ευρώ της Ε.Ε και δεν του τράβηξαν το αυτί όταν έπρεπε.

Αυτά προς το παρόν και θα σας λέγαμε καλό καλοκαίρι αλλά γνωρίζουμε πως οι περισσότεροι από εσάς (όπως και εμείς ) δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πάμε διακοπές.

Θα είμαστε και φέτος στην αγαπημένη μας Ηλιούπολη και θα προσπαθήσουμε να πάμε κάποιες φορές σε κοντινές παραλίες έτσι για να πούμε πως ήρθε και έφυγε και αυτό το μαύρο καλοκαίρι.

Όσο λοιπόν αυτοί που φωνάζουν θα κάνουν τις πολυτελείς διακοπές τους με τα κλεμμένα εμείς εδώ θα το παλεύουμε όπως χρόνια τώρα να ανακαλύψουμε πως ένας τόσο μικρός λαός έφαγε κοντά στα 500 δις ευρώ!!!

Αυτά και μην ξεχνάτε πως υπάρχουμε εξαιτίας των δικών σας επισκέψεων και της δικής μας τρέλας να νομίζουμε πως η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα και σε εποχές κρίσης γίνεται περισσότερο ελεύθερη και ανεξάρτητη από ΠΟΤΕ.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: