ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Δημήτρης Παρράς μας καλεί να γνωρίσουμε από κοντά τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο Δημήτρης Παρράς μας καλεί να γνωρίσουμε από κοντά τον Απόστολο Τζιτζικώστα

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ   7/11/2015 Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ 


Με ένα λιτό γραπτό sms ο δραστήριος Νεοδημοκράτης συμπολίτης μας Δημήτρης Παρράς μας καλεί το Σάββατο 7/11/2015 να γνωρίσουμε τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα. Το γραπτό μήνυμα που στάλθηκε και σε εμάς είναι το παρακάτω:

"Σάββατο 7/11/2015  και ώρα 12:30 μ.μ  πίνουμε καφέ και κουβεντιάζουμε με τον Υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ , Απόστολο Τζιτζικώστα στην καφετέρια  Miranda (κεντρική πλατεία Ηλιούπολης)

Δημήτρης Παρράς σε περιμένω"
Ο Δημήτρης Παρράς είναι από τους πρώτους που τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας, του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ και βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις για την επικράτησή του.

Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει για αυτό , και μάλιστα έχει αποκτήσει πάρα πολύ καλή σχέση τόσο με  τον ίδιο όσο και με τους στενούς του συνεργάτες.
Έτσι ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ  Απόστολος Τζιτζικώστας δέχθηκε αμέσως την πρόσκλησή του να επισκεφθεί και την Πόλη μας ,ώστε  να γνωρίσει από κοντά τους συμπολίτες μας και να ακούσει τα προβλήματά τους.
Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας που στηρίζουν την υποψηφιότητά του αφού θεωρούν πως η ΝΔ πρέπει επιτέλους να αλλάξει για να κερδίσει και πάλι την επαφή της με την κοινωνία.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο ιδανικός υποψήφιος ως νέος και άφθαρτος που είναι για να πραγματοποιήσει αυτές τις αναγκαίες για το μέλλον της παράταξης αλλαγές.

Για όσους είναι από κοντινές περιοχές και δεν γνωρίζουν που ακριβώς είναι η καφετέρια MIRANTA (πραγματικό "κόσμημα" και από τα πιο in στέκια της Πόλης μας) μπορούν μέσα από την σελίδα της στο facebook να προσανατολιστούν και να δουν και τον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο κάνοντας κλικ εδώ

Εμείς θα είμαστε φυσικά εκεί και θα έχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την συγκεκριμένη συνάντηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: