ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μας απάντηση στο σχόλιο του Δ. Μωραίτη σε γνωστή ομάδα του facebook

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Η δική μας απάντηση στο σχόλιο του Δ. Μωραίτη σε γνωστή ομάδα του facebook

 

Αναρωτήθηκε χθες ο υβριστής μας σε σχόλιό του σε γνωστή ομάδα του facebook λέγοντας πως δεν έχει σχέση με τον φασισμό. Το παραπάνω πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που ο ίδιος εξέδιδε μας λέει άλλα...

Είναι Σεπτέμβριος του 2013 όταν ο κ. Μωραίτης είχε ενδυθεί τον μανδύα του αντιμνημονιακού και καθύβριζε τον φίλο μου και συναγωνιστή αείμνηστο πλέον Δημήτρη Παρρά μέσα από τα ιστολόγια των οπαδών του ένα από τα οποία είχε πιστοποιηθεί σύμφωνα με την Google σε κινητό του τηλέφωνο!

Διαβάζουμε λοιπόν στο πρωτοσέλιδο το βαθυστόχαστο άρθρο του ΦΑΣΙΣΤΑ που μας αποκαλεί εμάς τρελούς. 


Όπως διαβάζετε στο πρόσωπο του κ. Μωραίτη αντιπροσωπεύονται βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής ( από αυτές που δεν είχε το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ μόρφωμα ) καθώς και η απαξίωση των σάπιων κομματικών παρατάξεων! 

Ο Μωραίτης με τις πολλές ιδιαιτερότητες και τις "επιτυχημένες" επιχειρήσεις εξέφραζε τον "παραλογισμό" , την χυδαιότητα , τον ρατσισμό και όλα όσα εξέφραζε το Ναζιστικό μόρφωμα αφού μια ματιά στην αρθρογραφία της εφημερίδας που έκλεισε αφού ο αντιμνημονιακός σανός σταμάτησε να πουλάει δείχνει πως έβαλλε κατά του Αστικού Κράτους και της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. 

Ένας άχρηστος συνδημότης μας ο Δημήτρης Μωραίτης  απαξίωσε μέσα από την εφημερίδα ό,τι ικανό είχε η πόλη και "ανακάλυπτε" ανύπαρκτα σκάνδαλα χωρίς να προσκομίζει ποτέ μισό στοιχείο. 


Τα ψέματα που έχει γράψει η συγκεκριμένη φυλλάδα άπειρα. Στόχος της όσοι έβαλαν πλάτη για να μην χρεωκοπήσει η χώρα μας και πεινάσουμε όλες και όλοι. 

Η "ακομμάτιστη" ομάδα νέων ανθρώπων προφανώς και δεν κατέβηκε ποτέ στις εκλογές γιατί 44 φασίστες μπορεί άνετα να βρεις σε αυτή την πόλη ( υπάρχουν χιλιάδες) αλλά δεν θέλουν και να εκτεθούν για  να "δικαιωθούν" όπως έκαναν σε άλλους δήμους της Αττικής γιατί ναι εδώ υπήρχε πάντα και θα εξακολουθεί να υπάρχει η καλύτερη "μαγιά" Ελλήνων Εθνικιστών που άνετα συγκρούεται και στους δρόμους με όσους νομίζουν πως η σωματική τους διάπλαση φοβίζει σε μια πόλη που εάν δεν το έχετε ακόμα αντιληφθεί θυμίζει Τέξας στο θέμα της οπλοκατοχής.

Έτσι ο κ. Μωραίτης που έως το 2010 δεν έβλεπε τους πουλημένους τάχα πολιτικούς είδε ξαφνικά "φως" και πήγε να εκπροσωπήσει ως γνήσιος καιροσκόπος που είναι το "κύμα" των "αγανακτισμένων" βολεμένων του συστήματος που βέβαια αντιστάθηκαν σθεναρά όταν ένας πατριώτης πολιτικός όπως ο Αντώνης Σαμαράς πήρε  τα ηνία της χώρας για να την σώσει. 




Έτσι άρχισαν τα "γερμανοτσολιάδες" και τα άλλα γραφικά ( ακόμη και σήμερα ο Δημήτρης Μωραίτης ποστάρει την "επαναστάτρια" Ραχήλ Μακρή που από τους ΑΝ.ΕΛ , πέρασε στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα με δικό της κόμμα επιχειρεί να μας "σώσει" από την Νέα Τάξη Πραγμάτων!) και μόλις ο κ. Μωραίτης κατάλαβε πως το κλίμα άλλαξε μαζί με τα 1-2 σούργελα δίπλα του άρχισε να πολεμά με λύσσα το μόνο ιστολόγιο της πόλης που δεν ήταν ποτέ "ψεκασμένο" που δεν τάϊσε ποτέ αντιμνημονιακό σανό και που σας γράφει ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ σε μια πόλη που μεγάλωσε με τους ΜΥΘΟΥΣ και τα ΨΕΥΔΗ της Αριστεράς και των δήθεν αγώνων της. 

Ποιητές, συγγραφείς κ.ο.κ μπορούν να γράφουν ποιητική αδεία ό,τι ασυναρτησία θέλουν αλλά δεν μπορούν να φιμώσουν όσους ασκούν το λειτούργημά τους με σεβασμό σε όσους σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία. 


Κακώς μπήκαμε και στον κόπο να απαντήσουμε στον φασίστα , κακώς -κάκιστα αφιερώσαμε πέντε λεπτά από τον χρόνο μας για τον "ψεκασμένο" Δημήτρη Μωραίτη που βάλλει συστηματικά πίσω από ένα πληκτρολόγιο εναντίον Αρχών και Αξιών που εμείς στηρίζουμε με πάθος. 

Τον περιμένουμε λοιπόν στις εκλογές του 2023 τον κ. Μωραίτη να μην απογοητεύσει τους οπαδούς του ( φασίστες στην πόλη είναι χιλιάδες κόκκινοι ή μαύροι) και να μπει επιτέλους στην πολιτική για να του φύγουν και αυτουνού οι αυταπάτες. 


Υμνητής και του δικτάτορα Καντάφι ο Μωραίτης σε ένα ποστ γεμάτο από  ψεύδη 
                       


Να ασκήσει διοίκηση για να καταλάβει και αυτός όπως και πολλοί άλλοι πως το να λες ανέφικτα πράγματα δεν σε κάνει σπουδαίο αλλά απλώς έναν ακόμα λαϊκιστή! 

Πάρτε και ένα δείγμα της "δημοσιογραφίας" που ασκούσαν όταν παρουσίασαν τάχα πρωτιές σε δημοσκοπήσεις του ιδιοκτήτη της εφημερίδας , πρωτιές φανταστικές όπως και οι σχέσεις της μυθομανούς "φάλαινας" που μας έβαλε στο μάτι θεωρώντας πως θα μας καταστρέψει. 

Οι δικές μας Ιδέες και ο δικός μας "αγώνας" δεν είναι κάλπικος και στην σφαίρα της φαντασίας αποδίδει ήδη καρπούς σε μια πόλη που ακόμα και εάν δεν υπήρχαμε θα έπρεπε να μας αναζητήσει. 

Γιατί "καλός" ο λαϊκισμός για τους πολιτικάντηδες αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ και οι εφικτές λύσεις των προβλημάτων μας καλύτερη. Εν μέσω πανδημίας λοιπόν ας σοβαρευτεί ο κ. Μωραίτης και οι αγάμητες "φάλαινες" ,και θείτσες που τον ακολουθούν ,βαρεθήκαμε  να ασχολούμαστε με τις ιδιαιτερότητες του κάθε φασίστα που μας θεωρεί εύκολο στόχο. Η χώρα δίνει διττή μάχη με τον κορωνοϊό και τους επιθετικούς γείτονές μας έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στην κυβέρνηση σε αυτό και να μην αφήσουμε χώρο σε "ψεκασμένους" και "λαϊκιστές" να πάρουν και πάλι τα ηνία της χώρας. 

ΥΓ: Και επειδή αναζητούσε ακόμα απαντήσεις σε ένα θέμα που έχει ήδη λυθεί να και η ανάρτηση του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου για τον δημοσιογράφο της πόλης μας Σταύρο Μαρίνη μπας και καταλάβει η Κούλα και η Δημητρούλα πως η "λάσπη" δεν κολλάει και πως η δημοσιογραφία δεν είναι απλή παράθεση αναπόδεικτων μυθευμάτων αλλά η έρευνα και η προσκόμιση στοιχείων για όσα αποκαλύπτεις. Αλλά από ανθρώπους σαν τον Μωραίτη που φαντάζονται σχέσεις με τραγουδίστριες που δεν τον ξέρουν καν δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: