ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Πόλη μας και τα δικά μας συμπεράσματα

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Πόλη μας και τα δικά μας συμπεράσματα


ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 15ΜΕΛΟΥΣ!!!! ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!! 
ΟΠΩΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ -ΔΝΤ- ΤΡΟΪΚΑ

Σας αφήσαμε αρκετό καιρό αφού δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δεν είναι δυνατόν να κρατηθούν και για σύντομο ακόμα χρονικό διάστημα θα είμαστε ακόμα μαζί από αυτή εδώ την διαδικτυακή μας γωνιά την οποία θα ενσωματώσουμε κάπου αλλού. Όμως τώρα δεν είναι ώρα για αυτά.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην  Πόλης μας, για να κατανοήσετε και καλύτερα πως όσοι ψήφισαν τους κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ παλιότερα αλλά και πρόσφατα , ψήφισαν τώρα το αριστερό κόμμα που έχει επικεφαλή τον χαρισματικό πρώην κομμουνιστή Αλέξη Τσίπρα (που πλέον βλέπει με σκεπτικισμό τους πρώην συντρόφους του στο ΚΚΕ), που θέλουν να γίνει η χώρα μας Βόρεια Κορέα!!!!

Βλέπουμε λοιπόν στην Πόλη μας πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 39,81% και 17.120 ψήφους

Δεύτερο κόμμα την ΝΔ με ποσοστό 22,36% και 9.614 ψήφους

Τρίτο κόμμα το ΠΟΤΑΜΙ με ποσοστό 7,68% και 3.301 ψήφους

και ακολουθεί το ΚΚΕ , η Χρυσή Αυγή με ποσοστά 7,29% και 5,26% αντίστοιχα ενώ τους ακολουθούν οι ΑΝ.ΕΛ με ποσοστό 5,03% και 2.165 ψήφους. ενώ το ΠΑ.ΣΟ.Κ παίρνει ποσοστό μόλις 3,80% και 1636 ψήφους ενώ το απόκομμα του Γιωργάκη Παπανδρέου έχει ποσοστό στην Πόλη μας 2,09% και 897 !!!! ψήφους.

Και όμως πριν ελάχιστα χρόνια ο νυν Δήμαρχος της Πόλης μας ήταν Διευθυντής του Γραφείου και οι συμπολίτες μας στις εκλογές του 2009 τον ψήφισαν και με τα δυο χέρια με αυτά δηλαδή που σήμερα τον μουτζώνουν!!!

Μην ξεχνάμε πως η νίκη του κ. Βαλασόπουλου στις περιφερειακές εκλογές του 2010 στηρίχθηκε σε πολλά στελέχη που ακόμη και σήμερα υποστηρίζουν τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου και είναι τουλάχιστον έντιμοι αυτοί οι λίγοι νεοπαπανδρεϊκοί σε αντίθεση με πολλούς που και ωφελήθηκαν και εγκατέλειψαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ για να λάβουν θέσεις εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Η Χώρα πλέον κυβερνιέται από μια αριστερή Κυβέρνηση ΠΟΥ όμως θέλει; η Χώρα να είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε

Επομένως με μια μαγιά περίπου 15.000 συμπολιτών μας που δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η αριστερή ή κεντροαάριστερή διακυβέρνηση της Πόλης μας αναζητούν ένα ηγέτη για να τους ενώσει εναντίον της αριστερής κουλτούρας που δυστυχώς έχουν και πολλά στελέχη της δήθεν δεξιάς παράταξης που ένα τμήμα της!!! στήριξε ακόμα και Κοκοτίνη για Δήμαρχο!!!!

Ούτε καν δεν διανοήθηκε κανείς πως άλλος ήταν ο εκλεκτός του Αλέξη για την Πόλη μας και αυτόν κατά πάσα πιθανότητα θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε τέσσερα χρόνια με πολλές πιθανότητες να είναι και ο επόμενος μας Δήμαρχος.

Και το λέμε αυτό γιατί όσο υπάρχει η πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς στην Πόλη μας ούτε στο δεύτερο γύρο δεν θα περνάει ο υποψήφιός  της επίσημος ή μη .

Αλλά μέχρι τότε ας ζήσουμε όλοι μας το αριστερό μας όνειρο άλλωστε δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η "επανάσταση" γιατί ο αδύνατος δυστυχώς πάντα συντρίβεται εις βάρος του ισχυρού στην γεωπολιτική σκακιέρα.

Το μόνο που ακόμα μας κρατάει είναι πως είμαστε μέλος του ΝΑΤΟ και "φίλοι" των Αμερικανών συντρόφια , αλλιώς ήδη θα είχαμε συντριβεί από τους Γερμαναράδες που ελάχιστα έμαθαν από την αιματηρή Ιστορία τους των τελευταίων 100 χρόνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: