ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλή Χρονιά να έχετε και να μην ξεχνάτε όσους σας έχουν ανάγκη

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Καλή Χρονιά να έχετε και να μην ξεχνάτε όσους σας έχουν ανάγκη


Δεν ξέρουμε ειλικρινά τι να σας ευχηθούμε για το νέο έτος που μας έρχεται σε λίγες ώρες. Άλλωστε είμαστε πολλοί μικροί για να επιβάλλουμε ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ , και άλλα τόσα εύηχα που θα σας ευχηθούν αυτές τις πρώτες ώρες του νέου έτους . 2019 ευχές για κάθε συνάνθρωπό μας για μια Ελλάδα που θα σταθεί και πάλι στα πόδια της , για έναν Ελληνισμό που θα βρει και πάλι την θέση που του αξίζει στο παγκόσμιο στερέωμα.
Πως θα γίνουν όλα αυτά μα με την δική μας προσπάθεια και κυρίως με την αλληλεγγύη μας σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη. Από την κρίση σίγουρα θα βγούμε πιο δυνατοί εάν συμφωνήσουμε στο τι μας έφτασε μέχρι εδώ. Όσο δεν αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει γύρω μας στον κόσμο τόσο θα βρίζουμε τους ξένους για τα δικά μας δεινά και θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη.

Η τελευταία Σοβιετία του κόσμου παραμένει στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι κάτοικοι της Ελλάδος αγνοούν ακόμα και σήμερα τα εγκλήματα του κομμουνισμού σε έναν κόσμο που πάλεψε για να γίνει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Εμείς ακόμα εδώ σε μια γωνιά του κόσμου πιστεύουμε στα ψέματα της αριστεράς και έχουμε φτιάξει και μια "δεξιά" με αντιλήψεις που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με ότι συμβαίνει σε όλα τα άλλα πολιτισμένα δυτικά κράτη.

Τα προβλήματα που ορθώνονται μπροστά μας πολλά οι δυνάμεις μας λίγες μετά από 10 χρόνια μνημονίων και ύφεσης στα οποία μπήκαμε γιατί για χρόνια ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας. Ακόμα και σήμερα οι λίγοι φοροδιαφεύγουν εις βάρος των πολλών και η Πολιτεία τιμωρεί μονίμως όσους είναι συνεπείς και δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα.

Όμως αυτοί είναι οι ελάχιστοι και όσο και εάν τους ξεζουμίσει το αριστερό κράτος δεν θα καταφέρει παρά να ξαναμπεί σε μνημόνια. Γιατί τα μνημόνια ήρθαν γιατί χρεοκοπήσαμε πρώτα ηθικά και μετά κοινωνικά. Σήμερα και εν όψει ενός έτους που θα έχουμε εκλογές έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε ποιους θα αφήσουμε και με ποιους θα πάμε. Και ο σκοπός είναι να μην αλλάξουμε κρατιστές αλλά να περιορίσουμε το Κράτος και να δώσουμε χώρο στον κάθε ένα Έλληνα και την κάθε μία Ελληνίδα να δημιουργήσει σε μια οικονομία που δεν θα σε τιμωρεί επειδή θέλεις να δημιουργήσεις και δεν θα σου παίρνει το 60% όσων κερδίζεις γιατί με τέτοια ποσοστά φορολογίας δεν έρχεται ούτε ανάπτυξη αλλά ούτε μειώνεται η ανεργία. Ποιος θα προσλάβει προσωπικό όταν με το ζόρι κρατάει ανοιχτή την επιχείρησή του.

Από την άλλη η ασυδοσία πρέπει να τελειώνει. Επιχειρήσεις που δεν πληρώνουν τους εργαζομένους τους πρέπει να κλείνουν. Δεν νοείται να υπάρχουν εργαζόμενοι που πληρώνονται ανά τρίμηνο και μάλιστα χωρίς καν να είναι ασφαλισμένοι. Ο Καπιταλισμός έχει κανόνες και οι ΗΠΑ δείχνουν σε όλο τον δυτικό κόσμο πως η επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να έχει ως πρότυπο κράτη παρίες όπως η Κίνα αλλά δυτικά κράτη που σέβονται τα δικαιώματα των εργαζομένων τους.

 Καλή Χρονιά να έχουμε λοιπόν και αγώνα για να διώξουμε μια για πάντα όλες τις κακές συνήθειες που μας χρεοκόπησαν. Χωρίς Δικαιοσύνη αυτό δεν μπορεί να γίνει και στην πατρίδα μας η Δικαιοσύνη όχι μόνο δεν λειτουργεί αλλά είναι και βαθύτατα διεφθαρμένη.

Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ έχει χρέος να κάνει όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις ώστε να πάψουμε να είμαστε και εμείς ένα κράτος παρίας. Δεν αισιοδοξούμε πως θα τα καταφέρει και αγωνιζόμαστε να αφυπνίσουμε και αυτούς. Εμείς δεδομένοι οπαδοί δεν είμαστε σε κανέναν. Είμαστε δεξιοί αλλά όχι κομματικά "τυφλοί" και ότι δεν μας αρέσει το γράφουμε. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ