ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ιουνίου 2022

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Η ΕΟΔΠΗ ενημέρωσε για την πυρκαγιά πλησίον της πλατείας Αναγνωσταρά ενώ παρουσιάζει πως συμμετείχαν οχήματά της που πριν μερικές εβδομάδες ο επικεφαλής της ισχυρίζονταν πως είναι υπό κατασκευή στο συνεργείο του δήμου μας!

Η επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στην πόλη μας και τι έγραψε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για αυτήν


Πριν μερικές μέρες επισκέφθηκε την πόλη μας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Χαλκηδόνα: Με στρίμωξε στην τουαλέτα και ζητούσε «ένα φιλάκι», λέει η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από οικοδόμο


Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Η 27χρονη ψυχολόγος που έπεσε θύμα του μεσήλικα Αλβανού οικοδόμου που τον κάλεσε να κάνει εργασίες στον θεραπευτικό της χώρο και αυτός της όρμησε και επιχείρησε να τη φιλήσει στο στόμα και να τη θωπεύσει, μιλάει στο protothema.gr, για τον εφιάλτη που έζησε.

Ας πει κάποιους στους συνεργάτες των Γερμανών Σταλινικούς πως ο πόλεμος για την χώρα μας είχε τελειώσει το 1944 και σε όλο τον κόσμο ένα χρόνο μετά


 Δεν κατάλαβαν πως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τερματίστηκε το 1945 και οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να παραποιούν την ΙΣΤΟΡΙΑ για να χωρέσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Kάτοικος Αργυρούπολης ο Αλβανός οικοδόμος που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή που τον είχε προσλάβει



Σεξουαλική επίθεση από τον Αλβανό οικοδόμο που είχε προσλάβει για εργασίες δέχθηκε μία νεαρή γυναίκα στη Νέα Χαλκηδόνα.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ «Saint» για βιασμό ανηλίκου (εικόνες)



Στη σύλληψη του τράπερ «Saint» για βιασμό που φέρεται να τελέστηκε στις 7 Ιουνίου προχώρησαν οι αρχές, οι οποίες έδωσαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του.

Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλου σε συνδημότη μας που ήθελε τζάμπα τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου μας

 


Οι παραγωγές που έρχονται στην Πόλη μας είναι υψηλού επιπέδου, ακριβές όπως απόψε η Ηλέκτρα, και για να την δουν ΔΩΡΕΑΝ, λιγότερα από 1000 άτομα, χωρίς υποχρεωτικά να είναι Δημότες ή Κάτοικοι της Πόλης μας θα επιβαρυνθούν το σύνολο των 130.000 περίπου Ηλιουπολιτών.

Μειωμένο εισιτήριο σε παραστάσεις με την επίδειξη της κάρτας Δημότη Ηλιούπολης


Σας ενημερώνουμε ότι καθ’όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ από 28/06 έως και 02/08,όσοι κατέχουν και επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους την κάρτα Δημότη, θα δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο,
όπως και οι φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι άνεργοι και άνω των 65.

Πολύς κόσμος στους "Λυρίτες" μεγάλη η στήριξη από τον δήμο Ηλιούπολης στο λαογραφικό και χορευτικό όμιλο


Ανάμεσα στους πολλούς που τίμησαν τους "Λυρίτες" και την επιτυχημένη εκδήλωσή τους στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη κος Γιάννης Πούλος ,  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπρστά" κος Τάσος Ευσταθίου , και ο δημοτικός σύμβουλος της ιδίας παράταξης κος Δημήτρης  Ταμβάκος. ( φωτογραφία πάνω)   

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Μάλλον κάποιοι κάνουν όνειρα θερινής νυκτός ενώ γνωρίζουν πως οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες έχουν την "ιδιαιτερότητα" να ψηφίζουν ΝΔ στις εθνικές εκλογές και εδώ να ψηφίζουν πάντα για ΔΗΜΑΡΧΟ κάποιον προερχόμενο από τον χώρο της κεντροαριστεράς με το ΠΑ.ΣΟ.Κ πάντα να έχει τον πρώτο και ίσως τελευταίο λόγο στα τεκταινόμενα της πόλης μας.

Οργισμένη απάντηση Πλεύρη σε Πολάκη για το Πόθεν Έσχες: Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου



«Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τον Παύλο Πολάκη διότι όποιος ασχολείται μαζί του λερώνεται. Σήμερα ωστόσο πρέπει να απαντήσω στην αθλιότητά του. Διερωτάται πώς φαίνεται αύξηση του περσινού μου Πόθεν Έσχες, τη στιγμή που αναφέρεται ότι πρόκειται για κληρονομιά. Δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο, γεγονός που είναι γνωστό και στον πλέον αδαή. Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης.

Νικόλαος Κυρίτσης: Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου...



Άλλη μια πολιτιστική κυψέλη της Ηλιούπολης, οι Λυρίτες , έδωσαν σε όλους εμάς το γλυκό μέλι της Ελληνικής παράδοσης.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...


  • Στον τομέα της επικοινωνίας η νυν διοίκηση τα πάει σαφέστερα καλύτερα από την προηγούμενη. Και βέβαια αυτό δημιουργεί αμηχανία στην αντιπολίτευση που θεωρεί πως μπορεί να επιτευχθεί αποτέλεσμα χωρίς να υπάρχει κόστος.

Ο εξωραϊστικός & πολιτιστικός σύλλογος απανταχού αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στη χθεσινή του εκδήλωση


Από την αποψινή παρουσίαση βιβλίου του κ. Γεωργίου Φ. Σταθόπουλου! Μια βραδιά τέχνης και περιπλάνησης «Παρμένα από τις ρηγματώσεις του μυαλού» ενός ανθρώπου με απίθανες φιλοσοφικές ανησυχίες!

Ραφήνα: «Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου


Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την δολοφονία του 42χρονου από την Ραφήνα που κατέληξε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από πέντε άτομα έξω από νυχτερινό μαγαζί.

Μερικές φωτογραφίες από την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Μεσσηνίας και οι εκδόσεις Φίλντισι

Την παρουσίαση του βιβλίου του "Παρμένα από τις ρηγματώσεις του μυαλού" έκανε σήμερα ο συγγραφές Γεώργιος Σταθόπουλος στο αναψυκτήριο της πόλης μας. Για την εκδήλωση σας είχαμε ενημερώσει δείτε εδώ  αφού την συνδιοργάνωσαν οι εκδόσεις Φίλντισι μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Αρμεναίων Μεσσηνίας που εδρεύει στην πόλη μας. 

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Ραφήνα: Πείραξαν την κοπέλα του, τους ζήτησε τον λόγο και τον έδειραν μέχρι θανάτου!

Κώστας Στάμου

Νεκρός είναι ένας 42χρονος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από μια παρέα νεαρών έξω από μπαρ στη Ραφήνα.

Θεσσαλονίκη: Μια ντουζίνα τίτλους η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία


Μετά την Αναγνωστοπούλου, στη δισκοβολία, δεύτερη ήταν η Δέσποινα Φιλιππίδου με 48,29μ. και τρίτη η Μαρία Αλεξέεβα με 46,07μ.

Μύκονος: Γεωργιανός από τη συμμορία που «σιδέρωνε» τα θύματά της και ένα μέλος της ΧΑ μεταξύ των προσαχθέντων για τα κυκλώματα των μπράβων

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Ένας Γεωργιανός, αρχηγικό μέλος της διαβόητης συμμορίας των αλλοδαπών ληστών που μπούκαραν στα σπίτια και «σιδέρωναν» τα θύματά τους και ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που συμμετείχε σε ένοπλη επίθεση σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, το 2017, αποφυλακίστηκε και το 2019 δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι στο Κολωνάκι, είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έπεσαν πάνω στα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, που «σαρώνουν» τα τελευταία δύο 24ωρα τη Μύκονο και προσήγαγαν, για να διαπιστώσουν το ποινικό τους παρελθόν.

Δημήτρης Ρέππας: Ευχαριστώ τον βουλευτή Νοτίου Τομέα κ. Βασίλη Σπανάκη....




Ευχαριστώ τον βουλευτή Νότιου τομέα κ. Βασίλη Σπανάκη  για την πρόσκληση του στην Βουλή των Ελλήνων μαζί με τον τ. Δήμαρχο Αναγνώστου Ι. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Νίκος Κυρίτσης: Χρέος μας να στηρίζουμε τους πολιτιστικούς συλλόγους


Οι πολιτιστικοί σύλλογοι είναι ζωντανά κύτταρα της Ελλάδας μας και είναι χρέος μας να τους στηρίζουμε έμπρακτα.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  •  Η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Γιαννόπουλου έγινε αφορμή για ακόμη μια φορά για να αναδειχθεί η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων είναι επιλεκτικοί στα κρούσματα ρατσισμού και αναδεικνύουν μόνο τα "ανώδυνα" έχοντας αποφασίσει ποιον Φασισμό θα υπηρετήσουν.

Μεγάλες καταστροφές από την πυρκαγιά σε βιομηχανία στο Μενίδι - Δείτε φωτογραφίες




Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα η Πυρκαγιά που ξέσπασε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου σε εργοστάσιο χρωμάτων επί της οδού Σχίνων στον Δήμο Αχαρνών.

Φιλική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στελεχών της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τον πρώην υπουργό και βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Χάρη Θεοχάρη



Με τον υπουργό Χάρη Θεοχάρη, τον επικεφαλής της παράταξής μας Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά κ. Τάσος Ευσταθίου και τον ιατρό, στέλεχος του συνδυασμού μας και υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτριος Μπέγκας σε φιλική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Αυτοί που τρομοκρατούνται από τα μηνύματα της τραπ μουσικής είναι οι ίδιοι που πέφτουν από τα σύννεφα όταν στα ΜΜΕ "σκάνε" θέματα όπως αυτό της Πάτρας , οι παιδεραστές - καθηγητές , οι gay ιερείς και γενικότερα θεωρούν πως ζουν σε "κοινωνία αγγέλων".

Δεν αρκεί η καταδίκη των ΜΜΕ στη "βία" της τραπ είναι εμφανές πως δεν μπορείς να ξεγελάσεις τους νέους ανθρώπους προσκολλημένος σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ και μιλώντας τους για κάτι που δεν υπάρχει!


Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες μετά την "αγανάκτηση" της κοινής γνώμης για την "βία" στα μουσικά βραβεία MAD,  και το νέο τραγούδι του Lighh και του Trannos είναι πρώτο στις τάσεις του youtube. Με πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές μέσα σε 20 μόλις ώρες φαντάζει αστείο να θεωρεί κάποιος πως οι τράπερ θα εξαφανιστούν την ώρα που έχουν τέτοια μεγάλη απήχηση! 

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Αθωώθηκε αρχιμανδρίτης που κατηγορούνταν πως τέλεσε λειτουργία εν μέσω καραντίνας


ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ


Αθώο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αναρωτιούνται εάν ο κος Λασκαρίδης είναι λαϊκιστής;

 



Ο πρώην αντιμνημονιακός υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας κ. Λασκαρίδης και νυν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης δημοτών αποτελεί για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πρότυπο επειδή με τα λεφτά των δημοτών της Καλλιθέας διοργανώνει "ΔΩΡΕΑΝ" θεατρικές και μουσικές παραστάσεις δείχνοντας και υλοποιώντας το ΣΥΝΘΗΜΑ του Γιωργάκη Παπανδρέου ( μια ζωή ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν ο συνάδελφος κ. Λασκαρίδης) πως λεφτά για "άρτους και θεάματα" υπάρχουν !  Όπως υπάρχουν και μάνατζερ που διακινούν "μεγάλα" ονόματα σε χαμηλές τιμές σε "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" ανά την επικράτεια. Να τα λέμε και αυτά ,  και βέβαια να ρωτήσουμε εάν γνωρίζουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ την αμοιβή που θέλει ποιος ρε φίλε ο Πορτοκάλογλου για 2 ώρες ΣΥΝΑΥΛΙΑ . Ας μάθει καλύτερα ο κος Αραμπατζής που θέλει να μας φεσώσει πριν ακόμα οι πολλοί αποφασίσουν για την πολιτική του τύχη όπως αποφάσισαν και το 2019 όπου τουλάχιστον ένα 10% του το έδωσαν θεωρώντας την παράταξή του  κάτι διαφορετικό από την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Παρών στο 1ο Acharnes City Festival



Στο 1ο Acharnes City Festival έδωσε το παρών το Πράσινο Κίνημα. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών, που στοχεύει στην προβολή των ελληνικών προϊόντων και στη στήριξη του εμπορικού κόσμου. 

Στήριξη Μπακογιάννη σε Αχτσιόγλου



Για τον σεξιστικό οχετό εναντίον της


Τη στήριξή του στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, εξέφρασε με ανάρτηση του στο Twitter ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε για την εμφάνισή της σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ο βουλευτής Βασίλης Σπανάκης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για την επίσπευση του έργου της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης


Φίλες και Φίλοι

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσα, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, για την επίσπευση του έργου της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....



  • Συνεχίζουν τα ψέματά τους οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης αναπαράγοντας τα fake news του επικεφαλής της ΕΟΔΠΗ που είδε μάλλον στον ύπνο του,  χαλασμένα τα οχήματά τους και "παροπλισμένα" στο συνεργείο του δήμου. Όλες και όλοι τα έχουν δει να κόβουν βόλτες "άσκοπα" σε διάφορα σημεία της πόλης και υπάρχουν άλλωστε και οι σχετικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα fake news που διαδίδουν. 

Τάσος Ευσταθίου: Μια πολύ όμορφη βραδιά


Μία πολύ όμορφη μουσική βραδιά περάσαμε με τη Rania Giannopoulou Theodoratou και τον Γιώργο Πλατή την προηγούμενη Παρασκευή 17/6 στην αίθουσα του CINE όπου και παρουσίασαν τη δουλειά τους.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Παναγιώτης Κόκλας: Ευχαριστώ τον Ορέστη ιδιοκτήτη περιπτέρου για την ευγενική κίνηση δροσιάς προς τους συνεργάτες μου


Αν και έχει 34 βαθμούς υπό σκιά σήμερα, η ημέρα μας σήμερα ξεκίνησε δροσερά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Ορέστη, ιδιοκτήτη περιπτέρου, για την ευγενική κίνηση δροσιάς προς τους συνεργάτες μου.

Κυρανάκης: Παρά τα εμπόδια η ΝΔ υλοποίησε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της [video]


Με τα σενάρια των πρόωρων εκλογών να πληθαίνουν, ο Βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, τόνισε στον αέρα του KONTRA και στο το δελτίο ειδήσεων του Γιώργου Μελιγγώνη πως, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που έχει την καλύτερη εικόνα για το τι είναι καλύτερο για την χώρα και επανέλαβε για ακόμα μια φορά την πρόθεση του Πρωθυπουργού για εξάντληση της τετραετίας.

Μπράβο στα κορίτσια του ΓΣΗ

Βαλκανικό Πρωτάθλημα
Συγκομιδή μεταλλίων και διακρίσεων, από τις αθλήτριες του #ΓΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που συμμετείχαν στην Εθνική αποστολή στους Βαλκανικούς αγώνες.

Η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο καλοκαιρινό πανηγύρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Θεσσαλών Ηλιούπολης



Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικά με την παρουσία της δημοτικής του παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και όχι μόνο στο καθιερωμένο καλοκαιρινό πανηγύρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Θεσσαλών Ηλιούπολης έκανε ο κος Τάσος Ευσταθίου. 

Ο κ. Αραμπατζής πιστεύει πως υπάρχουν "λεφτόδενδρα" και δεν θεωρεί πως τα ΝΠΔΔ πρέπει να λειτουργούν ως ιδιωτικές επιχειρήσεις!

Σε γραμμή Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" η παράταξη του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή  θεωρεί πως τα ΝΠΔΔ του δήμου μας πρέπει να εξακολουθούν να ξοδεύουν περισσότερα από όσα από την κρατική επιχορήγηση παίρνουν,  αδιαφορώντας πλήρως για τις οικονομικές επιπτώσεις που έφεραν αντίστοιχες πολιτικές στο παρελθόν. 

Στο καφέ του Παύλου Κυριακουλέα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης !


Σήμερα το απόγευμα στο καφέ Friends Station συναντηθήκαμε με τον εκπρόσωπο της Ν.Δ., τον Tasos Gaitanis.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Παναγιώτης Κόκλας: Συνεχίζουμε συντονισμένα τις προσπάθειές μας σε κάθε γωνιά της πόλης


Καλωπισμός,καθαρισμός -αποψίλωση-κλάδεμα ,στην πλατεία Α.Σικελιανού & στην παιδική χαρά Φωκίδος κ Παπαφλέσσα. Αύριο 22/06/2022 έχουμε προγραμματίσει να γίνουν εργασίες στις νησίδες Εργατών Τύπου & Νυμφών (Ο.Τ.Ε).

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ καλύπτουν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΕΟΔΠΗ αλλά παράλληλα είναι και με τον Ψυρρόπουλο!

Η ΕΟΔΠΗ έβγαλε ΨΕΥΤΗ τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο,  αλλά αυτόν δεν ενόχλησε τους Ενεργούς Φασίστες Ηλιούπολης που άφησαν τους "συντρόφους" τους στο απυρόβλητο , βάλλοντας κατά του  τον αρμόδιου Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Σεφτελή , που απλώς μετέφερε όσα οι ΙΔΙΟΙ του είπαν. 

Νέα Σμύρνη: 30χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη ενώ γύριζε σπίτι της - Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Άγρια σεξουαλική επίθεση σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής, μια 19χρονη κοπέλα. Η νεαρή, πήγαινε στο σπίτι της όταν την πλησίασε ένας περίεργος άνδρας ο οποίος την άρπαξε από το χέρι, άρχισε να τη θωπεύει και στη συνέχεια επιχείρησε να της σκίσει τα ρούχα.

Η Ζένια Καλαφάτη επιστρέφει στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΗ


Ο #ΓΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και το τμήμα μας, ανακοινώνει την προσθήκη της αθλήτριας Ζένιας Καλαφάτη στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας.

Δώστε την δομή σε ΙΔΙΩΤΗ οι προσπάθειές σας δεν αποδίδουν και ουδείς θέλει να πληρώνει περισσότερους φόρους για παραπάνω εργαζομένους

 


Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ψηφίσει εδώ και καιρό νόμο που επιτρέπει την ιδιωτικοποίηση δομών όπως η καθαριότητα και το πράσινο. 

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Ράνια Γιαννοπούλου - Θεοδωράτου: Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στη χθεσινή υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν οι μουσικοί μας



Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στη χθεσινή υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν οι μουσικοί μας. Έγινε το αδιαχώρητο!

Εκλογές: Τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ στην Αττική – Οι σίγουροι, οι εκπλήξεις και τα φαβορί στο Επικρατείας


Με την κυβέρνηση να εισέρχεται στον τέταρτο χρόνο της θητείας της και τη χώρα σε μία εκ των πραγμάτων προεκλογική τροχιά έως την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, που, σύμφωνα με όσα επανέλαβε προ ημερών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2023, έρχονται στο προσκήνιο και οι πρώτες διεργασίες στα κόμματα για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Οι δημότες μας διαμαρτύρονται για την ελλιπή καθαριότητα της πόλης και το μη περιποιημένο της πράσινο ή ό,τι απέμεινε από αυτό. Το θέμα είναι πως οι ίδιοι που σήμερα διαμαρτύρονται διαχρονικά στηρίζουν και ψηφίζουν δημοτικές παρατάξεις που είναι υπεύθυνες για αυτό το χάλι εμμένοντας στις αποτυχημένες συνταγές κρατισμού που υλοποιεί και η παρούσα διοίκηση.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Την μία μέρα έχουν την άλλη δεν έχουν και κατηγορούν τον Ψυρρόπουλο για διασπορά fake news - Τους πιστεύετε;



Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ είναι παρούσα και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για να παρέμβει όπου κληθεί με τα απαραίτητα πυροσβεστικά οχήματα, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ο Στάθης Ψυρρόπουλος θεωρεί πως κινδυνεύουμε και πως τις φωτιές στα δάση τις σβήνουν οι εθελοντές! - Όταν δεν υπήρχαν είχαμε περισσότερο δένδρα στο δάσος !


Μόλις επισκέφτηκα την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ και διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί καθώς ο Δήμος δεν έχει εξασφαλίσει ως όφειλε, κανένα από τα πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία βρίσκονται ακόμα στο συνεργείο του δήμου...