ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όχι η ΝΔ δεν στηρίζει τον Τάσο Ευσταθίου που θα πάρει λιγότερες ψήφους ακόμα και από την Τσατσούλη

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Όχι η ΝΔ δεν στηρίζει τον Τάσο Ευσταθίου που θα πάρει λιγότερες ψήφους ακόμα και από την Τσατσούλη

Κάποιοι στην εφημερίδα "Ελεύθερο Τύπο" δεν έχουν επαφή με την ΝΔ. Προφανώς ο συνάδελφος που έγραψε το "διαφημιστικό" για την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου ξέχασε πως στην πόλη υπάρχει και άλλος κεντροδεξιός υποψήφιος και πως το κόμμα (κακώς κατά την δική μου άποψη) δεν έδωσε ΣΤΗΡΙΞΗ σε κανέναν . Μπορεί και να τα ήξερε αλλά να θέλησε η εφημερίδα να αυξήσει τα έσοδά της και έτσι δεν φταίει ο αρθρογράφος.
Αφού μας γράφει λοιπόν πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος πάει "σφαίρα" και  πως ο Γιώργος Χατζηδάκης πάει να κάνει την έκπληξη και να περάσει τον Κοκοτίνη περνώντας στο δεύτερο γύρο μας καλεί εμάς τους κεντροδεξιούς να συσπειρωθούμε πίσω από τον Τάσο για να νικήσουμε.

Λες και ο Τάσος έχει κάνει σημαία πως εκφράζει την ΝΔ , λες και έχει καμία αφίσα της ΝΔ στα γραφεία του , λες και θέλει να δηλώνει ΔΕΞΙΟΣ!!!

Όχι δεν θα συσπειρωθούμε πίσω από έναν ανίκανο που θα πάρει λιγότερες ψήφους και από την Λαϊκή Συσπείρωση. Όσοι τελικά δεν ψηφίσουν άλλες δημοτικές παρατάξεις όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ θα στηρίξουν τον Γαβριήλ Αραμπατζή που εάν και κατεβαίνει για πρώτη φορά θα ξεπεράσει σε ψήφους την κ. Τσατσούλη. Επιτυχία δεν το λες αλλά όχι να πάμε και με τον looser.

Το ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου" αναταράχτηκε από το ιστολόγιο του υποψηφίου της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Άγγελου Κάνδηλα και φυσικά έχει στόχο να οδηγήσει τους οπαδούς της ΝΔ που δεν έχουν ΕΝΕΡΓΗ επαφή με το κόμμα στην αντίληψη πως οι επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη προτιμούν Ευσταθίου αντί για Αραμπατζή κάτι που φυσικά και δεν ισχύει.  Άλλωστε ο Τάσος είναι "υπερκομματικός"  και θα στηριχθεί όπως και το 2014 από πολίτες διαφόρων κομμάτων. Το θέμα του είναι και αυτό βασικά πως δεν έχει σκληρό πυρήνα οπαδών όπως έχει δημιουργήσει ο νυν δήμαρχος που σε αυτές τις εκλογές θα πάρει το μάθημα που του αξίζει για τους συνεργάτες που διάλεξε να έχει δίπλα του.

Μια ματιά στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Ευσταθίου είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς πως οι υποψήφιοί πλην τεσσάρων πέντε εξαιρέσεων δεν έχουν σχέση με την ΝΔ. Οι περισσότεροι μάλιστα το 2012 έβριζαν την κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!! 

Εμείς θα θέλαμε πολύ να περάσει ο Γιώργος Χατζηδάκης στον δεύτερο γύρο πάντως για να δούμε πως θα συνεργαστεί μετά μαζί του ο νυν δήμαρχος αλλά και να δούμε εάν ο Χατζηδάκης θα πάει σε σχήμα πλην Βαλασόπουλου ΑΦΟΥ τα κουκιά θα βγαίνουν εάν ο Βαλασόπουλος χάσει στον δεύτερο γύρο. Και αυτή την φορά θα χάσει γιατί ο κεντροδεξιός ψηφοφόρος δεν θα τον στηρίξει στον δεύτερο γύρο εκτός και εάν δεύτερη είναι η Τσατσούλη πράγμα που δεν βλέπουμε να συμβαίνει σε αυτές τις εκλογές.

Πάντως με 10% εάν πάρει η Λαϊκή Συσπείρωση πάρτι θα κάνουν στον Περισσό ιδίως σε αυτές τις εκλογές που δεν θα πάρουν κανέναν δήμο της Αττικής και θα χάσουν και την Πάτρα ....


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: