ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αμισθί σύμβουλος της "νέας" διοίκησης επί νομικών θεμάτων η Μαριάννα Γράψα

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Αμισθί σύμβουλος της "νέας" διοίκησης επί νομικών θεμάτων η Μαριάννα Γράψα


Η Μαριάννα Γράψα έγινε αμισθί σύμβουλος επί νομικών θεμάτων της διοίκησης του Γιώργου Χατζηδάκη. 
Σίγουρα δεν ήταν για εμάς ως κεραυνός εν αιθρία και επιβεβαιώνει πλήρως πως τα πράγματα στην κεντροδεξιά στην πόλη μας δεν πάνε καλά.

Η Μαριάννα Γράψα ήταν υποψήφια  δημοτική σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και προφανώς η συμμετοχή της έστω και αμισθί στη "νέα" διοίκηση είναι ένα βήμα που ο χρόνος θα δείξει εάν την ωφελήσει.

Για όσους πιστεύουν στις υπερκομματικές καταστάσεις είναι μια ακόμα είδηση για εμάς που πιστεύουμε στην υπεροχή της κεντροδεξιάς ασφαλώς και είναι μια "προβληματική" είδηση αφού καταδεικνύει πως ικανοί άνθρωποι συνδράμουν έναν ιδεολογικό αχταρμά που αποτελείται από δεξιούς , αριστερούς και κεντρώους.

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και έντονες πινελιές από ΝΔ αφού και στελέχη της τοπικής κοινωνίας με δεξιό πρόσημο με επικεφαλή και τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου στηρίζουν αναφανδόν την "νέα" διοίκηση.

Τι κάνει η κεντροδεξιά; Απλά βρίζει εμένα στο facebook την ώρα που στα "καλύτερά" της έχασε έναν δήμο εξαιτίας προσωπικών φιλοδοξιών. Τώρα θα τους φταίει η Μαριάννα και όχι αυτοί που επί δεκαετίες κατάντησαν ανέκδοτο την φράση "δεξιός δήμαρχος στην Ηλιούπολη".

Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας και μαζί της δεν μου άρεσε η επιλογή της αυτή αλλά όποιος δεν έχει αντιπρόταση σε έναν νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει δεν δικαιούται παρά μόνο να ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

ΥΓ: Και ένα εξώδικο να γλιτώσω εξαιτίας της Μαριάννας καλό το λες.............

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΟΙ Κοι ΓΚΑΡΑΒΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΩΣ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ;

ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ Η Κα ΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ;

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

ΤΙΤΛΟΙ ΓΙΑ TIΣ CARTE - VISITE ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.