ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό


- Ωραίο το σχόλιο του UNKNOWN για το νέο site και τον τυχαίο παραλληλισμό του με το ONE του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν έχω νεότερα προφανώς και για αυτό συνεχίζω να γράφω. Για να κρατιέται βέβαια σε επαγρύπνηση ένα αναγνωστικό κοινό που βρίσκεται στα δεξιά και λίγο όσο πατάει το πόδι μιας γάτας στο κέντρο!
Μάλλον περιμένουν να δουν που θα κάτσει η μπίλια γιατί πριν ακόμα βγουν στον αέρα μας έστειλαν δεκάδες φωτογραφίες από την εκδήλωση που έγινε για την κοπή της πίτας του δήμου! Μέσα σε αυτές ξέχασαν να φωτογραφίσουν την μία από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που έδωσε το παρόν και προφανώς είχαν όλους τους Αντιδημάρχους και τον δήμαρχο ενώ παράλληλα δεν είχαν καμία φωτογραφία που να δείχνει αυτά που βασικά πρέπει να σχολιάσει ένα site με καθαρά δεξιό πρόσημο . Πάμε λοιπόν να τα σχολιάσουμε εμείς.

- Η είδηση της χθεσινής ημέρας είναι προφανώς και η παρουσία του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου στον Αγιασμό των Υδάτων στο Κολυμβητήριο της πόλης. Είχε χρόνια να πάει και τώρα που σύμφωνα με όσους έφεραν τον Χατζηδάκη στη θέση του δημάρχου αποκαταστάθηκε η "δημοκρατία" στην πόλη πήγε στην τελετή. Τι να σχολιάσεις ; 

- Τυχερός ο Γαβριήλ Αραμπατζής του έπεσε το φλουρί της Βασιλόπιτας. Δεν δέχεται την θέση Αντιδημάρχου και προτιμάει να κάνει αντιπολίτευση είπε απευθυνόμενος στο νέο μας δήμαρχο που είχε χαριτολογώντας πει πως θα έκανε Αντιδήμαρχο όποιον του έπεφτε το φλουρί! Μάλλον δεν κατάλαβε το αστείο του δημάρχου και απάντησε ή κατάλαβε (το ποιο πιθανό) και ήθελε να τονίσει πως του αρέσει ο ρόλος που του ανέθεσαν οι δημότες μας στις τελευταίες εκλογές.

- Δεν ξέρουμε τους λόγους που κράτησαν τον Τάσο Ευσταθίου μακριά από την εκδήλωση στο Κολυμβητήριο. Εάν δεν είχε και είναι τυχαία η απουσία του να του πούμε εμείς πως υπάρχουν πολλοί και ο κυριότερος πως οι φωτογραφίες και τα tag στο facebook με Αντιδημάρχους δεν βοηθάνε όσους τα κάνουν. Μπράβο λοιπόν για την απουσία του εάν δεν ήταν τυχαία , απλά του "έκατσε" εάν είχε άλλη υποχρέωση και δεν πήγε. Πάντως μάθαμε πως συναντήθηκε με τους δημοτικούς του συμβούλους για την γραμμή που θα ακολουθήσουν από εδώ και εμπρός. Μια αντιπολιτευτική γραμμή που φυσικά όπως λένε όλοι θα είναι για το καλό της πόλης! Μιας πόλης βέβαια που ου δημότες της στις πρόσφατες εκλογές δεν είδε το καλό της. Το παλεύει ο Τάσος και ο χρόνος θα δείξει εάν η επιμονή του και η ήπια και συναινετική στάση του θα έχει κάποιο όφελος και για τον ίδιο. Εμείς είμαστε των ρήξεων έτσι και αλλιώς αλλά με πρόγραμμα για ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ θέσεις. Κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε εκτός από τις δημοτικές παρατάξεις της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ και της ανεύθυνης αριστεράς που αντί να καταδικάζουν την Σοβιετία μας θέλουν να την κάνουν ακριβώς όπως υπήρχε στην πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ. Ήδη θα δούμε και στην πόλη μας τους πολέμιους της ΔΥΣΗΣ να κάνουν κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Γιατί βλέπετε δεν υπάρχει φασίστας που να μην έχει στηριχθεί από τους αριστερούς τις τελευταίες δεκαετίες. Ξαφνικά ανακάλυψαν το φασιστικό ΙΡΑΝ που αποτελεί προφανώς και απειλή για τον δυτικό κόσμο. 

- Φωτογραφία δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη έβγαλε η Φώφη Γεννηματά και δικαίως σχολιάστηκε από πρώην βάζελο Αντιδήμαρχο της πόλης. Καλά τα είπε και γελάσαμε με το σχόλιό του . Να του πούμε να παραμείνει "αιρετικός" και προφανώς να αναμένει την νέα κωλοτούμπα Μαρινάκη που ενώ ψήφισε το 2015 ΠΟΤΑΜΙ όπως δήλωσε , θέλει να το παίξει και παράγοντας της δεξιάς την οποία ο ίδιος ποτέ δεν υπηρέτησε προφανώς αφού έβαλε για δήμαρχο τον κ Μώραλη. Τα δικά του συμφέροντα κοιτάει και προφανώς η ομάδα του Ολυμπιακού είναι για αυτόν η καλύτερη "κάλυψη" για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Για τα του Παναθηναϊκού όσο δεν υπάρχουν βάζελοι να θέλουν να χάσουν με την ενασχόλησή τους με την ομάδα αλλά θέλουν να βγάλουν άσπρη μέρα δεν θα δούμε. Και προφανώς η με "παράγκα" Σαββίδη ή με την παλιά η ομάδα μας προκοπή δεν θα δει. Γιατί δυστυχώς στον καπιταλισμό ότι πληρώνεις παίρνεις και όταν δεν πληρώνεις δεν παίρνεις ΤΙΠΟΤΑ. Πάντως ο φίλος αλλά ξαφνικά ρωσόφιλος πρόεδρος μικρού κόμματος δεν έχει λύση για εμάς με την αραιή κεφαλή φίλε Άγγελε. Όχι πως έχει λύση για την πατρίδα βέβαια αλλά μην τον στεναχωρήσουμε και αυτόν, αρκετό κάζο μας κάνει βλέποντας πως η ΝΔ που ψήφισα κάνει πιο πολλές κωλοτούμπες και από τον ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις πέντε μήνες διακυβέρνησης. Γιατί σε αυτή την ζωή δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός αρχηγός κόμματος εξουσίας που να εννοεί ότι λέει.

- Δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση πως οι εκλογές της τοπικής της ΝΔ θα φέρουν νέες γκρίνιες και κόντρες αφού ουδείς αντιλαμβάνεται φαίνεται πως ο νέος δήμαρχος της πόλης ήταν μια ευγενή χορηγία και της καραμανλικής πτέρυγας της ΝΔ στην πόλη μας!

- Άμισθος σύμβουλος συνάντησε χιόνια στις ολιγοήμερες διακοπές του.Το καλό που του θέλουμε να μην τα φέρει μαζί του. Ο λόγος απλός δεν θέλουμε  να αποκλειστούμε στα σπίτια μας με 10 πόντους χιόνι. Γιατί προφανώς και αυτό θα γίνει εάν ο Θεός δεν μας προστατέψει .Στις ανηφόρες της Αγίας Μαρίνας δεν ανεβαίνει κανένα αυτοκίνητο ακόμα και με καλές συνθήκες με χιόνι δεν θέλω να το σκεφτώ!

- Με ρωτάνε φίλοι και συναγωνιστές ποια υποψηφιότητα θα στηρίξω για τις τοπικές εκλογές της ΝΔ και εξηγώ πως θα στηρίξω φίλους και νέους και νέες που θα ανανεώσουν το Δ.Σ . Για πρόεδρο όταν ολοκληρωθούν οι υποψηφιότητες θα πάρω θέση. 

- Το ιστολόγιο του Κάνδηλα διαβάζουν ανελλιπώς οι άμισθοι και έμμισθοι σύμβουλοι της "νέας" διοίκησης για να βλέπουν που πρέπει να ενεργήσουν. Το θέμα είναι με ποιους αφού οι υπάλληλοι είναι οι ίδιοι και επιχειρώντας με τους ίδιους προφανώς δεν θα έχουν παρά το ίδιο αποτέλεσμα.

- Μας άρεσαν οι δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας έστω και εάν δεν πήγαμε σε καμία. Άλλωστε ό,τι δεν αρέσει στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης είναι για εμάς σε θετική κατεύθυνση.

- Τώρα που έφυγαν οι Καλικάτζαροι αναμένω με "αγωνία" πως θα αποκαλέσουν οι Συνεργοί τα μη αρεστά ΜΜΕ της πόλης. Εμάς μας "συμπαθούν" αφού ως μη οφείλαμε συμμετείχαμε στη "διαφήμισή" τους αφού είδαμε πως το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ της πόλης το έκανε! Άλλωστε η είσοδος τους στη "νέα" διοίκηση ήταν για αυτούς μια επιλογή που έχει ημερομηνία λήξης των δράσεων τους. Το 2023 θα φανεί άλλωστε στις κάλπες εάν βέβαια θελήσουν εκ νέου αυτόνομη κάθοδο.

- Φυλάμε ένα-δύο θέματα για το νέο site για να τους δώσουμε και την απαραίτητη ώθηση άμα δεν σκάσουν μύτη έως το τέλος του μήνα θα τα παραπέμψουμε στις Ελληνικές Καλένδες. Το 2020 δεν θα γίνουμε "κακοί" για "ασήμαντες" δαπάνες. Άλλωστε σε εποχές οικονομικής δυσπραγίας άμα δεν φας από τον κρατικό κορβανά κινδυνεύεις με ακραία φτώχεια!

- Είδε κανείς από την αντιπολίτευση τον φετινό προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης;

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΦΛΟΥΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΛΟΥΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΦΡΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΖΙΝΑ , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΟΓΚΩΔΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ , ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟ "ΟΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΥΟ ΔΗΜΟΥ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ Ο ΤΑΣΟΣ.

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΑΚΙ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ,ΡΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΛΟΥΚ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΙΜΜΑ 14 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ "ΒΑΡΙΔΙ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ "ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ" ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΜΕΝΟΙ.
ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΧΝΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ SITE. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.