Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Βοήθεια στο Σπίτι με 3000 υπαλλήλους στους δήμους


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως 75.000 συμπολίτες μας εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" όπου πλέον έχει περίπου 3000 υπαλλήλους αφού ενισχύθηκε με υπαλλήλους δομών των δήμων που έχουν κλείσει.



Μπράβο στον Νίκο Χαρδαλιά για τις πρωτοβουλίες που παίρνει και την αποφασιστικότητα που δείχνει το θέμα είναι πως στην κυβέρνηση πρέπει να έχουν το νου τους στην επόμενη ημέρα όταν θα πρέπει να διαχειριστούν την αύξηση του δημοσίου τομέα που οι ίδιοι λόγω συνθηκών δημιούργησαν.

Εάν δεν λάβουν δραστικά μέτρα μετά η χρεοκοπία της χώρας για μένα είναι δεδομένη. Άρα καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν από τώρα και ιδιωτικές εταιρίες για δράσεις τους και να μην δημιουργούν στρατιές δημοσίων υπαλλήλων που αργότερα δεν θα έχουν την δυνατότητα να συντηρήσουν , αφού δεν θα έχουν να τους πληρώσουν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...