ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τέσσερις πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ακολουθούν την γραμμή του τέως δημάρχου για νεκροταφείο στον Υμηττό την ώρα που ο κ. Ψυρρόπουλος θέλει να μας στείλει να θάβουμε τους νεκρούς μας στην Βάρη!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Τέσσερις πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ακολουθούν την γραμμή του τέως δημάρχου για νεκροταφείο στον Υμηττό την ώρα που ο κ. Ψυρρόπουλος θέλει να μας στείλει να θάβουμε τους νεκρούς μας στην Βάρη!



Με προσοχή παρακολουθήσαμε και το χθεσινό διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο και σας παρουσιάζουμε κάτι που ίσως διέφυγε της προσοχής σας. 

Όπως σας είχαμε παρουσιάσει κάντε κλικ εδώ ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος είχε παραδεχτεί και σε δημοτικό συμβούλιο πως άλλος χώρος για νεκροταφείο στην πόλη μας δεν υπάρχει για νέο Κοιμητήριο και πως ο χώρος δίπλα στο ΚΥΤ είναι ο πλέον κατάλληλος. 


Είδαμε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Καλούδης , Θέμης Γιαννόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος αλλά και η κ. Τζάννα Σκλαβενίτη που έχουν αποχωρήσει από την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" επιμένουν στην γραμμή Βαλασόπουλου για νεκροταφείο στον Υμηττό που είχαν όταν ήταν όλοι μαζί πριν 1,5 χρόνο. 

Δηλαδή από τις τοποθετήσεις τους  φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως θέλουν να παραμείνει το ΚΥΤ των 150 kv , και να γίνει νεκροταφείο στον χώρο δίπλα στο ΚΥΤ κάτι δηλαδή που βλέπουμε πως ατυχώς βρίσκει την σύσσωμη αντίδραση της αντιπολίτευσης. 

Φυσικά μιλάνε και για δένδρα που πρέπει να φυτευτούν ανάμεσα σε νεκροταφείο και ΚΥΤ και υπογειοποίηση του τελευταίου κάτι που προβλέπεται άλλωστε και στη ΣΜΠΕ που ήρθε το καλοκαίρι προς διαβούλευση. Διαφωνούν μόνο με την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του όπως φάνηκε από το χθεσινό συμβούλιο όπως άλλωστε διαφωνεί και ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και το δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Γιάννη Γιαννόπουλο και στο  dday.gr. 

Τώρα πως ο προσωρινός επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Ψυρρόπουλος  άλλαξε ξαφνικά θέση και είναι κάθετα αντίθετος με την δημιουργία νεκροταφείου στο ΚΥΤ στον Υμηττό είναι κάτι που καλείται να εξηγήσει σε όσους τον ψήφισαν.  Αλλά και να προτείνει και άλλον χώρο. Γιατί στο υπάρχον δεν γίνεται επέκταση (υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις) και η Βάρη πέφτει μακριά για να πηγαίνουμε να ανάβουμε τα καντήλια των αγαπημένων μας προσώπων που έφυγαν από τον μάταιο αυτό κόσμο του απόλυτου παραλογισμού! 


Βάζουμε το θέμα αυτό επειδή εμάς δεν μας αρέσει ο λαϊκισμός αλλά ούτε και ο παραλογισμός άλλα λέμε σήμερα με καρέκλα άλλα αύριο χωρίς  και κυρίως επειδή δεν θέλουμε να μείνει η πόλη μας χωρίς νεκροταφείο. 

Τέλος εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ όπως έχουμε γράψει λέμε ναι και σε 400αρι ΚΥΤ με παράλληλη  υπογειοποίησή του, και επίσης ναι σε νέο διαδημοτικό κοιμητήριο γιατί προφανώς και η κυβέρνηση που θα χρηματοδοτήσει και το έργο  θα κοιτάξει να "βολέψει" και τους δύο δήμους και όχι φυσικά μόνο τον δικό μας. 

Πρόβλεψή μας πως όπως πάει το θέμα θα μείνουμε χωρίς νεκροταφείο και με ένα 400αρι ΚΥΤ στον Υμηττό αφού προφανώς και η "επαναστατική γυμναστική" δεν μας είχε σώσει παλιότερα ούτε από το υπάρχον ΚΥΤ. Εμείς δεν πιστεύουμε πως το ΚΥΤ βλάπτει την υγεία των δημοτών μας και θεωρούμε αναγκαίο ένα νέο κοιμητήριο για την πόλη μας. 


Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και ιδίως τις δύο κεντροδεξιές να στηρίξουν το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού και να αφήσουν την στείρα αντιπολίτευση γιατί το μόνο που θα πετύχουν στο τέλος είναι να αφήσουν τον δήμο μας χωρίς νεκροταφείο και να τρέχουμε να αναζητούμε τάφους για τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε όμορους δήμους αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως το υπάρχον μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης έχει γεμίσει. 

Δεν κατανοούμε γιατί θεωρούν πως οι δημότες μας θα τους συγχωρήσουν κάτι τέτοιο. Εκτός και νομίζουν πως θα φορτώσουν το "έγκλημα" στη διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη και θα "καθαρίσουν" . Προφανώς εμείς θέλαμε την διοίκηση πιο τολμηρή αλλά σαφέστατα ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ δεν περιμέναμε και τις δύο "κεντροδεξιές" παρατάξεις μας να γίνονται "ουρά" της Τσατσούλη μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Για όσους θεωρούν επικίνδυνο για την υγεία μας το ΚΥΤ στον Υμηττό ας μας φέρουν τις αποδείξεις τους και εμείς με χαρά θα τις δημοσιεύσουμε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: