Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Η δεξιά φωνή της πόλης θα σιγήσει μόνο όταν αποκατασταθεί πλήρως στην κοινή συνείδηση ο καταστροφικός ρόλος της Αριστεράς στην χώρα μας και στην πόλη μας

 


Το ιστολόγιο αυτό δεν χρειάστηκε ποτέ "δεκανίκια" από κανέναν ο οποίος δηλώσει δεξιός , αριστερός , κεντρώος ή δημοκράτης και είναι στην ουσία οπαδός απολυταρχικών καθεστώτων. 

Δεν απέδωσε ποτέ τιμές σε όσους δεν αξίζουν κάνει και θα συνεχίσει να κάνει αντικομμουνιστικό αγώνα και φυσικά η δική μας ΦΩΝΗ ήρθε για να αποκαταστήσει όσους ήταν στο περιθώριο στα χρόνια της μεταπολίτευσης και να συμβάλει στο ΤΕΛΟΣ της ιδεολογικής κυριαρχίας της Αριστεράς. 

Είναι ΚΑΤΑ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ με πράξεις και όχι στα λόγια και κάθε φορά που υπάρχει κάποια καταγγελία για οιονδήποτε την παρουσιάζει από όποιον πολιτικό ή κομματικό χώρο και εάν προέρχεται.

 

Με απλά λόγια το ιστολόγιο αυτό δεν ήρθε για να σας πουλήσει κάποιο "προϊόν" αλλά για να παλέψει για Αρχές και Αξίες που για αυτό είναι συνυφασμένες με την ίδια την πορεία της χώρας μας διαχρονικά. 

Επειδή είναι η περίοδος των Δεκεμβριανών ( αλλά η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα) δεν θα έχουμε τα περσινά μας αφιερώματα αλλά υποσχόμαστε πως από τα μέσα Δεκέμβρη έως και το τέλος του Ιανουαρίου του νέου έτους θα έχουμε καθημερινά και μία ιστορική μαρτυρία για τα εγκλήματα των κομμουνιστών που θέλησαν να εγκαθιδρύσουν στην χώρα μας κόκκινη χούντα. 


Να μας στερήσουν τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ μας και να μας κάνουν ένα φασιστικό κομμουνιστικό κράτος όπως υπήρξαν για δεκαετίες πολλά γειτονικά μας ( Αλβανία, Βουλγαρία, κ.ο.κ). 

Η θέση του ιστολογίου μας δείχνει σε όλους πως τα ΨΕΜΑΤΑ της φασιστεράς και των τάχα αγωνιστών της δεν "πουλάνε" όπως τις προηγούμενες δεκαετίες και σύντομα οι τιμές που άδικα απονέμουν κάποιοι ανιστόρητοι σε ανθρώπους που ήταν εγκληματίες και τιμωρήθηκαν πολλοί από τις κυβερνήσεις και του δημοκρατικού κέντρου (Γεώργιος Παπανδρέου) για τον λόγο αυτό. 


Ο "Γέρος της Δημοκρατίας" υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα που έδωσε η πατρίδα μας για να αναχαιτίσει τον κομμουνιστικό κίνδυνο και για τον λόγο αυτό και από εμάς τους ιδεολογικούς του αντιπάλους του αναγνωρίζεται η ΕΘΝΙΚΗ του αυτή δράση. 

Η ΔΕΞΙΑ λοιπόν φωνή της πόλης μας αφήνει στην άκρη όσους τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς και ανοίγει το ΔΡΟΜΟ μόνο σε αυτούς που με ΔΗΜΙΟΣΙΕΣ δηλώσεις τους και με την εν γένει στάση τους καταδικάζουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό τιμούν τους συμμάχους μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσαν ώστε να παραμείνουμε ένα δημοκρατικό δυτικό κράτος και πέραν αυτών δεν έχει καμία διάθεση να κάνει διάλογο με ΦΟΝΙΑΔΕΣ οποιουδήποτε χρώματος ή κόμματος εάν δεν κατανοούν πως κάποιοι πριν μερικές δεκαετίες έδωσαν το ΑΙΜΑ τους για να είμαστε εμείς σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. 



Γιατί δεν είναι μόνο το έπος του 1940 που μας κράτησε ζωντανούς και ελεύθερους αλλά κυρίως ο αγώνας όσων στο Γράμμο στο Βίτσι και στην Αθήνα έδωσαν την ζωή τους για να εμποδίσουν τα ΚΤΗΝΗ της φασιστεράς να επιβάλλουν τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΌ τους. 

Η Δημοκρατία ΝΙΚΗΣΕ και στα Δεκεμβριανά ο κόκκινος φασισμός ΗΤΤΗΘΗΚΕ για να χαρούμε την Αστική Δημοκρατία μας. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...