Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Θα ήταν καλό ο σκουπιδιάρης να ΜΑΘΕΙ για ποιον λόγο διαγράφηκα από την ΕΣΗΕΑ όπως και το σύνολο των εργαζομένων στις εκπομπές "Ζούγκλα" και "Κίτρινος Τύπος" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου



Σώνει και καλά ο σκουπιδιάρης, που δεν ξέρει να γράφει σωστά ούτε το όνομά του, να θέλει συνομιλίες μαζί μου. 

Αφού ως άνθρωπος είναι ξεκάθαρο πως έχω συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες και δεν συνομιλώ με ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινου ή μαύρου χρώματος. 

Βέβαια προφανώς και δεν θα μείνει αναπάντητη η καινούργια του "αποκάλυψη" που προφανώς και είναι αίολη όπως και όλες οι προηγούμενες. 

Εμείς με ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ προφανώς και δεν μπορούμε να κάνουμε ΔΙΑΛΟΓΟ. Ας συνεχίζει να διαδίδει πως δεν υπάρχει κορωνοϊός ή πως είναι μια παγκόσμια ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ !  και ας συνεχίσει  να ακολουθεί τον γνωστό δικηγόρο που έχει μηνύσει την μισή κυβέρνηση που ευτυχώς απέσυρε την αστυνομία που τον φύλαγε έως και πριν μερικές μέρες,  επιβαρύνοντας όπως και ο σκουπιδιάρης τα δημόσια ταμεία , και ας συνεχίσει να παραπληροφορεί όσους τον ανέχονται στην δούλεψή τους. 

Για την αποκατάσταση και μόνο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,  ο γράφων έχει διαγραφεί για χρήση κρυφής κάμερας από την ΕΣΗΕΑ και προφανώς ουδέποτε θα μετανιώσει για την επιλογή του να αποκαλύπτει την  ΑΛΗΘΕΙΑ με οιοδήποτε ΜΕΣΟ,  αφού προφανώς και οι εάν η Αστική μας Δημοκρατία ΔΕΝ απέσυρε τον κατάπτυστο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα του Ευάγγελου Βενιζέλου,  τώρα δεν θα χρειάζονταν να γράφω καν αυτό το κείμενο,  αφού μία και μόνο τηλεφωνική συνομιλία  θα ήταν αρκετή για να πείσει τους πάντες για την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Και αυτή βεβαίως είναι πως υπηρετώ με απόλυτη συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα επί 26 συναπτά έτη έχοντας δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου , και δεν χρειάζομαι την "σφραγίδα" κανενός σωματείου που στις τάξεις του έχει εκδότες, υπαλλήλους πολιτικών γραφείων, και βέβαια κάθε λογής άλλα "τρωκτικά" , για να ασκώ το λειτούργημά μου. 

Έτσι δεν θα κάνω την χάρη στον κρατικοδίαιτο σκουπιδιάρη να επανέλθω ως μέλος (αρκεί απλώς μια αίτηση αφού πληρώ όλες τις προϋποθέσεις)  σε μια ένωση που από τον ίδιο απαξιώνονται τα μέλη της καθημερινά , αφού ως "ψεκασμένος" δεν ενημερώνεται από τα ΜΜΕ τα οποία αποκαλεί "συστημικά" αλλά από την ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ του. 

Εύχομαι τέλος να συνεχίσει να ασχολείται με μένα αφού ως γνωστόν κάποια λεπτά δημοσιότητας του λείπουν και εμείς είμαστε από αυτούς που θα του τα χαρίσουμε απλόχερα. 

ΥΓ: Δεν αναμένουμε καμία ανακοίνωση από το ΣΕΔΗ υπέρ του σκουπιδιάρη αφού προφανώς δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να ταυτιστούν με έναν υμνητή του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου , αφού τα γραπτά δυστυχώς για τον σκουπιδιάρη μένουν! Την χαρά τους για την ανάρτηση φυσικά δεν έκρυψαν ο "επαγγελματίας ομοφυλόφιλος" της πόλης μας, (που του ταιριάζει γάντι ο χαρακτηρισμός του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια)  η μυθομανής και ρατσίστρια "φάλαινα" και φυσικά ο δεν ξέρω δεν γνωρίζω και ΣΙΩΠΩ  για την υπόθεση του παιδεραστή - καθηγητή της πόλης μας ,κρατικοδίαιτος - "νταλικιέρης". 
Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Προφανώς και ενοχλούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι όταν οι πολίτες που τους πληρώνουν ζητάνε αξιολόγηση,αξιοκρατία,λιγότερες δαπάνες και περισσότερα αποτελέσματα αφου τα λεφτά και τα προνόμια τα οποία έχουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν αυτοί που τους συντηρούν με τους φόρους τους.
Υπάρχουν άνθρωποι οί οποίοι έχουν πληρώσει στην πρώτη πενταετία των μνημονίων περισσότερους φόρους από ότι έχουν πληρώσει οι περισσότεροι δημόσιοοι υπαλλήλοι σε μισό αιώνα.
Ξερω τι σημαίνει δημόσιος υπάλληλος από τον οικογενειακό μου περιβάλλον και σίγουρα δουλεύω 10 φορές περισσότερο σε μία εβδομάδα από ότι δουλεύε εκείνη και με λιγότερα προνόμια.
Οι παλιές γενιές αποφασίζουν πως θα ζήσουν οι επόμενες γενιές ...οπότε έχουμε καταδικασμένες γενιές σε εκατό χρόνια "σκλαβιάς" για να πληρώσουμε την σημερινή αχρηστία την οποία τη βλέπουμε σε καθημερινή βάση…

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...