Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....



  • Κάποιοι ενοχλήθηκαν και με την προτροπή κοινής λογικής του κ.  Γαβριήλ Αραμπατζή να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί! Προφανώς και δεν τους αρέσει το γεγονός πως η χώρα μας κατάφερε να αντιμετωπίσει την πανδημία με λιγότερες απώλειες από τα κράτη - παρίες που έχουν ως πρότυπο οι Μαδούροι της Ηλιούπολης! 

  • Εντάξει δεξιά φωνή στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα υπάρχει , το θέμα είναι να το αντιληφθούν όσοι αντιδρούν μπας και δούμε περισσότερους δεξιούς σε θέσης ευθύνης και επιτέλους κεντροδεξιό δήμαρχο. 

  • Δεξιός πολιτικός είναι όποιος ασκεί δεξιές πολιτικές όταν είναι σε θέση ευθύνης και βέβαια κάλλιστα και ένας κεντροαριστερός μπορεί να ασκήσει τέτοιες πολιτικές χωρίς να έχει να απολογηθεί και σε κάποιους αφού στα βασικά οι κεντροδεξιές θέσεις είναι αυτές που έχουν επικρατήσει στις δυτικές κοινωνίες κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσης. Άρα ή με δεξιό ή με αριστερό δήμαρχο ή με δεξιό ή με αριστερό πρωθυπουργό οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις θα γίνουν για την χώρα μας αφού αυτό επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων που πάνω σε αυτή στηρίζεται όλο το δυτικό οικοδόμημα. Από το τέλος του Β' Παγκοσμίου έως σήμερα η Δύση ασκεί την ίδια ακριβώς πολιτική σε όλα τα βασικά και ο κόσμος με τα καλά ή τα κακά του είναι προϊόν αυτής της συμφωνίας των νικητών του πολέμου που δεν θέλησαν να συνεχίσουν τον πόλεμο ξεκαθαρίζοντας από τότε κάτι που υλοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό με την πτώση της ΕΣΣΔ και των "δορυφόρων" της. Όσοι αναπολούν Σοβιετίες ή έχουν δεύτερες σκέψεις ας γνωρίζουν πως ο δυτικός πολιτισμός επιβλήθηκε επειδή ήταν ανώτερος και όχι με την ΒΙΑ όπως στα κομμουνιστικά καθεστώτα και για αυτό διατηρείται έως και στις μέρες μας πιο ισχυρός από ΠΟΤΕ. 

  • Μην περιμένει ουδείς η Τουρκία να "αυτοκτονήσει" απομακρυνόμενη από τη Δύση. 

  • Με "μακεδονομάχους" σαν τον Μίκη είναι θαύμα που η Θεσσαλονίκη δεν έχει καταληφθεί ακόμα από Σκοπιανούς! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...