Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Δύο περιστατικά "εμπρησμού" είδαν στον δήμο μας μάρτυρες που κατέθεσαν στο Α Τ Ηλιούπολης


Πρόκειται για δύο "απόπειρες" εμπρησμού για τις οποίες δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή πόσο μάλλον σύλληψη υπόπτου,  παρόλο που σύμφωνα με τις "μαρτυρίες" άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στο σημείο.

Το ρέμα της Πικροδάφνης ήταν ο στόχος των "εμπρηστών",  και εδώ βλέπετε φωτογραφίες που ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του δημάρχου της πόλης μας κ. Γιώργου Χατζηδάκη. 

Η φωτιά σβήστηκε από τους άνδρες της ΕΟΔΠΗ   και προφανέστατα θα χρειαστούν πολλές ακόμα απόπειρες "εμπρησμού" έως ότου δούμε συλλήψεις , αφού οι "δράστες" έγιναν περισσότερο "καπνός" από όσους βγήκαν από την εστία φωτιάς που άφησαν πίσω τους! 


Την απόπειρα εμπρησμού της 9/8/2021 απέτρεψε σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο δελτίο τύπου του δήμου μας , δημοτικός πυροφύλακας που στην βάρδιά του είδε δύο νεαρούς  να βάζουν φωτιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...