Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ο Αλβανός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που δολοφόνησε τον 19χρονο Άλκη Καμπάνο


Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι τα ξημερώματα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη.Ο 23χρονος, είναι γνωστός στις αρχές για τη «δράση» του μιας και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη σε στέκι των οργανωμένων οπαδών ομάδος, όπου έκανε έφοδο η ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες στο τμήμα αθλητικής βίας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν, χωρίς αρχικά να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του σε αυτό.

Η σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου, μια πράξη φρίκης που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αποχαιρετούσε για πάντα τον φοιτητή. Η κηδεία του Άλκη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...