Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης 31/1/2022

Μας την ζητήσατε και σας την παρουσιάζουμε ... Και βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας δεν έχει παρακολουθήσει την συγκεκριμένη συνεδρίαση όπως και δεν παρακολουθεί γενικά τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων σε αντίθεση με δημότες άλλων δήμων που παρακολουθούν σε συντριπτικά μεγαλύτερο βαθμό. 

Δεν θα αναλύσουμε σε αυτή την ανάρτηση τους λόγους ( άλλωστε τα έχουμε γράψει πολλές φορές και στο παρελθόν τι απωθεί τους πολλούς από την παρακολούθηση τέτοιων συνεδριάσεων) που οι ΠΟΛΛΟΙ δεν το έχουν γενικά με συνεδριάσεις και γενικά με οιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία. 

Ό,τι είχαμε να σχολιάσουμε για τα της "κακοκαιρίας" τα έχουμε γράψει παρακολουθείστε τις τοποθετήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης και του ΣΕΔΗ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 

Οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις άκουγαν τις "καταγγελίες" του δημάρχου κατά της κυβέρνησης που προφανέστατα δεν έπεισαν παρά μόνο κάποιους παλιοπασόκους της πόλης που εξακολουθούν και πιστεύουν σε "ηγέτες" όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου και λοιπούς λαϊκιστές που κατέστρεψαν αυτή την δύσμοιρη χώρα. 

Ευσταθίου και Αραμπατζής σε γραμμή ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν με τις τοποθετήσεις τους τις ανοησίες που ακούστηκαν από την πρόεδρο του ΣΕΔΗ! 

Τέλος για εμάς η αποτυχία της δημοτικής αρχής στην διαχείριση της κακοκαιρίας ήταν πλήρης αφού οι εθελοντικές ομάδες που συνδράμουν για εμάς προσωπικά δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε την λιακάδα! 

Τα δένδρα που δεν έκοψαν έπεσαν και ίσως είναι και το μόνο θετικό και η μόνη "Ελπίδα" σε όλες και όλους εμάς που θέλουμε μια άλλη πόλη και όχι μια "ζούγκλα" μέσα στον αστικό ιστό! 

Τα δένδρα που έπεσαν κατέστρεψαν καλώδια της ΔΕΗ και είναι επιβεβλημένη η κοπή των δένδρων από τους δήμους που έχουν και την αποκλειστική ΕΥΘΥΝΗ για πεύκα ! μέσα στον αστικό ιστό της πόλης. 

Στη θέση του ΔΕΔΔΗΕ θα ζητούσαμε αποζημιώσεις από τους δήμους για τις τεράστιες ζημιές που προξένησαν στο δίκτυο του τα άκοπα δένδρα αλλά δυστυχώς ο ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι ακόμα πλήρως ιδιωτικοποιημένος για να δούμε μετά εάν ο δήμαρχος της πόλης θα τολμούσε και να αφήσει την πόλη χωρίς ΡΕΥΜΑ και να κατηγορεί τον ΔΕΔΔΗΕ. 

Να ευχαριστήσουμε και εμείς την εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας της πόλης για το ΜΠΑΧΑΛΟ που πέτυχε αφού ο δήμος τους ΑΦΗΣΕ το δικαίωμα να δρουν ! 

Ελπίζουμε σύντομα αυτή και άλλες εθελοντικές ομάδες να κατέβουν από την σελίδα της Πολιτικής Προστασίας και ο νέος υπουργός κος Χρήστος Στυλιανίδης  να αντιληφθεί πως "παίζει" την καρέκλα του.  Όπως σαν αποτυχημένος έφυγε και ο προηγούμενος,  εάν συνεχίζει και βασίζεται σε όσους με οχήματα που δεν αγοράστηκαν με δικά τους χρήματα δρουν και φέρνουν αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα, θα έχει την "τύχη" του κ. Χαρδαλιά. 

Για εμάς και το γράφουμε και ΔΗΜΟΣΙΑ ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς μετά την ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ με τις πυρκαγιές το περασμένο καλοκαίρι έπρεπε να είναι ΣΠΙΤΙ του,  και όχι υφυπουργός σε ένα κρίσιμο υπουργείο όπου και εκεί μαθαίνουμε δεν τα πάει καλά δίνοντας χώρο και χρόνο σε αποστράτους που με δηλώσεις τους βλάπτουν τις σχέσεις που έχει η χώρα μας με κράτη συμμάχους όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία. 

Όσο για τις φήμες περί συμμετοχής του Νίκου Χαρδαλιά στις προσεχείς εκλογές ας γνωρίζει πως οι καραβανάδες δεν βγάζουν βουλευτές και όταν εξέλεξαν ήταν τραγικοί μέσα στη Βουλή και έξω σε ομιλίες σε συλλαλητήρια που ζημίωσαν την εικόνα της χώρας μας,  και δικαίωσαν τις επιλογές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στα εθνικά μας θέματα. 

Η κα Τσατσούλη δεν είδε τους ιδιώτες που έδρασαν στην πόλη μας,  αλλά είδε λέει τις σκληρές προσπάθειες όσων δημοτικών υπαλλήλων ακόμα και σήμερα και παρά τις υπερωρίες που γράφουν κανονικά δεν είναι ικανοί , ούτε τα σκουπίδια να μαζέψουν! 

Εάν και στην επόμενη κακοκαιρία δράσουν μόνο υπάλληλοι του δήμου και ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ σίγουρα θα θρηνήσουμε θύματα . Το γράφουμε  από ΤΩΡΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ . Τόση ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ από "επαγγελματίες" , έχουμε να δούμε από τις εποχές του Κιντή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...