Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........


  • "Δημοτική αρχή κατώτερη των περιστάσεων" αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που έγινε θέμα ακόμα και σε όσους σαν και εμάς έχουν ασκήσει δριμεία κριτική σε μέλη της εν λόγω "κεντροδεξιάς" δημοτικής παράταξης για τις επιλογές της.
  • Την είχαμε παίξει ασχολίαστη ( όπως το επιθυμούν οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης που συμμαχούν εδώ και δεκαετίες διεκδικώντας ανεδαφικά αιτήματα εις βάρος των πολλών) και βλέποντας την σήμερα και στο ilioupolinews.gr θέλαμε απλώς να σχολιάσουμε πως αδιαφορία ,αλαζονική διάθεση και κυρίως ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορη στάση εμείς ως τοπικό ΜΜΕ εισπράττουμε καθημερινά από την πλειοψηφία των δημοτικών υπαλλήλων μας και στο ΜΟΝΟ που κατηγορούμε εδώ και καιρό την νυν διοίκηση είναι στην ΑΝΟΧΗ της στο να διασύρεται ( θα διασυρθεί πολλές φορές ακόμα) από την εσκεμμένη για εμάς πρακτική υπαλλήλων που μάλλον θεωρούν πως ο ίδιος ο δήμαρχος πρέπει να πάρει σκούπα και φαράσι για να καθαρίσει την πόλη. Εμείς του προτείναμε κάτι πιο απλό , αποτελεσματικό και ΣΙΓΟΥΡΑ ωφέλιμο για τους πολλούς. Ποιο είναι αυτό; Η ΠΛΗΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ δομών του δήμου. Γιατί δεν το κάνει; Γιατί προφανώς οι περισσότεροι από όσους ψηφίζουν θέλουν το κράτος "πατερούλη" να ενεργεί ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ακόμα και στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Άλλωστε κάποιοι στο μυαλό τους έχουν τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης για να μαζεύει σκουπίδια , να κόβει δένδρα, να προστατεύει χελώνες,  και όχι για να κλείνει συμφωνίες με ιδιωτικές εταιρίες για την δημιουργία καζίνο, πεντάστερων ξενοδοχείων, και Mall. Η δημοσίευση των δελτίων τύπου των δημοτικών παρατάξεων να ξεκαθαρίσουμε σε όλες και όλους πως δεν αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας και την δημοσιεύσαμε επειδή μιλούσε για ένα έκτακτο σχέδιο διαχείρισης παγετού με την κωδική ονομασία "Βορέας" και αποδείκνυε την ελαφρότητα με την οποία εθελοντές και εθελοντικές ομάδες με ΟΧΗΜΑΤΑ τα οποία έχουμε πληρώσει ΕΜΕΙΣ δρουν τάχα για το καλό της πόλης. Το καλό και την αποτελεσματικότητά τους την είδαμε και την βλέπουμε διαχρονικά αφού με την ίδια αποτυχημένη ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ πάλεψαν και οι προηγούμενες διοικήσεις που έφυγαν ως αποτυχημένες. Το σταματάμε εδώ και ευχόμαστε οι πολλοί που περιμένουν από το κράτος "πατερούλη" να τους σώσει να καταλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως χωρίς να υπάρχει ιδιώτης και ΚΕΡΔΟΣ καμία ζημιά δεν θα αποκατασταθεί γρήγορα. Ρωτήστε τα συνεργεία που κάνουν τις αποκαταστάσεις εάν ανήκουν στην κρατική ακόμα ΔΕΗ ή σε ιδιώτη εργολάβο και θυμηθείτε τι γίνονταν παλιότερα σε ανάλογες ή πιο ήπιες κακοκαιρίες! 

  • Καπιταλισμός με κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες αποτελεί κοροϊδία ας το καταλάβουν και στην κυβέρνηση πως όλες και όλοι μας κρινόμαστε όχι από τους τίτλους που μοιράζουν σε ημετέρους συνδικαλιστικές ενώσεις αλλά από την αποτελεσματικότητά μας ή την αναποτελεσματικότητά μας. 

  • Χειροκροτήσαμε τους γιατρούς, τους πυροσβέστες , τους αστυνομικούς , τους εθελοντές και βρεθήκαμε στο τέλος "νεκροί", καμένοι , σφαγμένοι, και αποκλεισμένοι! Τι δεν καταλαβαίνεις πως ο κρατικός μηχανισμός αυτός είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει όσο το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ του και να μην χαθούν οι υπερωρίες του. 


  • Μην παραπονιέστε για ένα μέτρο που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο και μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη γιατί είναι ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...