Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....



  • Η πόλη γίνεται αρνητικό πρωτοσέλιδο σε μεγάλα ΜΜΕ. Το 2022 δεν μπήκε θετικά και ευελπιστούμε να μην συνεχίσει έτσι. 

  • Οι αυταπάτες πως μπορούν οι εθελοντές να υποκαταστήσουν το κράτος ή τον ιδιώτη που εμείς επιθυμούμε να αναλάβει δομές του δήμου μας συνεχίζονται. Ενώ η πόλη είναι γεμάτη κλαδιά από σπασμένα δένδρα και η υπηρεσία Πρασίνου έχει μόλις 18-19 εργαζόμενους κάποιοι θεωρούν πως με την βοήθεια ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ εθελοντών θα καθαρίσει. Ελπίζουμε να βρέξει δυνατά μπας και τα κλαδιά μεταφερθούν σε όμορους δήμους αρκεί να μην θρηνήσουμε ΘΥΜΑΤΑ γιατί βέβαια εμείς ως τοπικό ΜΜΕ γνωρίζουμε τι μπορούν και τι δεν μπορούν οι λιγοστοί υπάλληλοι του Πρασίνου και έως τώρα δεν βλέπουμε να έχουν ανεβεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ νέες εργολαβίες με ιδιώτες για την απομάκρυνση και το κόψιμο επικίνδυνων δένδρων. Και φυσικά δεν είναι θέμα ενός Αντιδημάρχου αλλά μιας ολόκληρης ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που λατρεύει τον ΚΡΑΤΙΣΜΟ και απολογείται ακόμα και για συμβάσεις με ιδιώτες που λόγο του ευτελούς τιμήματος δεν μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά στο να αλλάξει η εικόνα. Είδατε χθες το πάρκο ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ από τις φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε συνδημότη μας. Βλέπετε τι συμβαίνει σε δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης και βέβαια προφανέστατα και η "ΛΥΣΗ" των εθελοντών που σας προτείνουν κάποιοι είναι για να δουλεύουν όσοι τάχα αγαπάνε την πόλη για να μένουν στις ίδιες καρέκλες όσοι διαχρονικά την κατέστρεψαν! Για τις εθελοντικές ομάδες που "σώζουν" βουνά και "εκχιονίζουν" θα έχουμε ως τοπικό ΜΜΕ και συνέχεια και θα τους χρειαστούν εμβόλια της Astrazeneca εάν θεωρούν πως μπορούν να ξεγελάσουν πέρα από αδαείς και "επαγγελματίες"! 

  • Μην δίνετε και μεγάλη βάση σε οιοδήποτε "ατσιπάριστο" κάνει διαδικτυακές βόλτες και "πουλάει" ό,τι έχει. Άλλος τον σεξισμό του , άλλος τον "φασισμό" του άλλος την "ενημέρωση" για χρήσιμα ή άχρηστα πράγματα. Άμα είναι να στεναχωριέστε για τον κάθε μ@λ@κ@ που νομίζει πως μπορεί να σας "θίξει" με εξυπνάδες μην ασχολείστε καθόλου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποτελούν κατά εμάς ΤΕΛΕΙΑ απεικόνιση της κοινωνίας που ζούμε. Μιας κοινωνίας που αμφισβητεί τα πάντα αλλά δεν προτείνει και τίποτα νέο εκτός από το να επιστρέψουμε σε "δοκιμασμένες" εποχές όπου μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια. Η μεγάλη πλάκα είναι πως το τελευταίο διάστημα η δημοσιογραφία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θεωρεί πως "στοχοποιεί" δημοσιογράφους που εδώ και δεκαετίες είχαν επισημάνει πως το κράτος δεν λειτουργεί επειδή οι πολίτες αποζητούν μια επιζήμια "χαλαρότητά" του που ενίοτε γίνεται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και αφήνει ατιμώρητους όσους δολοφονούν αθώους. Μην πανηγυρίζουν στη ΝΔ για τον νέο Ποινικό τους Κώδικα στο πόδι έγινε αφού η ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ και με αυτόν στην ουσία σημαίνει παραμονή στη φυλακή για 10 περίπου χρόνια και λέμε περίπου γιατί δεν έκοψε "παραθυράκια" για εμάς ανεπίτρεπτα! 

  • Βγαίνει το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" και ομιλεί για τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ που σκότωσε τον οπαδό του Άρη και αυτός είναι πιο ΜΑΥΡΟΣ και από τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! Και βέβαια στην πόλη μας το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι βασικό ανάγνωσμα όσων θέλουν να πέσει η "χούντα" Μητσοτάκη! Και στις κάλπες του 2023 πρώτη πολιτική δύναμη θα παραμείνει η ΝΔ γιατί καμία άλλη παράταξη δεν έχει καλύτερη λύση στα πολλά πλέον αδιέξοδά μας! 

  • Έρχεται κακοκαιρία και ελπίζουμε αυτή την φορά να μην μας πει ΟΥΔΕΙΣ πως ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος. Αφού οι ίδιοι θα ενεργήσουν και πάλι εκτός και έχουν έτοιμες συμβάσεις με ιδιώτες όπως τους εργάτες του ΔΕΔΔΗΕ που ήρθαν στην πόλη μας και δεν βρήκαμε σε αυτούς ΟΥΤΕ έναν δημόσιο υπάλληλο αλλά όλοι ιδιώτες υπάλληλοι εργολάβου! 

  • Δεν ήμασταν στο γήπεδο της Ηλιούπολης και δεν έχουμε γνώση των ακριβών συνθηκών του τραγικού θανάτου του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης και έως τώρα δεν βλέπουμε πως θα μπορούσε να αποφευχθεί ο αδόκητος θάνατός του. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...