Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Φιλανθρωπικός αγώνας την Δευτέρα 2 Μαΐου στις 6 το απόγευμα



Αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ηλιούπολης και της ομάδας Δικαστών & Εισαγγελέων Ελλάδος, Δευτέρα 2 Μαΐου, 18.00μμ.


Άλλη μια εξαιρετική πρωτοβουλία του ΠΑΟΔΗΛ για να έχουμε λιγότερη "εξάρτηση" από αναγκαία τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό μας παντοπωλείο. 




Γιατί είναι προτιμότερο χορηγοί του κοινωνικού μας παντοπωλείου να είναι όσες και όσοι ενδιαφέρονται για την πόλη και όχι όσοι ως "επισκέπτες" που είναι αδιαφορούν και το έχουν αποδείξει για τα προβλήματα που δημιουργούν. 




Προβλήματα βέβαια που θα είχαν λυθεί ΑΜΕΣΑ εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είχε να αντιμετωπίσει πανδημία , πόλεμο , ακραία καιρικά φαινόμενα και είχε προχωρήσει στο τελευταίο της νομοσχέδιο που καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας των μετακινούμενων υπαίθριων αγορών σε μεταρρυθμίσεις που θα εφαρμόζονταν από αύριο και όχι μετά από 5 χρόνια! 




Οι εξηγήσεις που έδωσε ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης κος Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να είναι πειστικές για όσους θέλουν να αλλάξει κάτι σε αυτή την χώρα αλλά για εμάς προσωπικά το νομοσχέδιο αυτό που θα εφαρμοστεί κατά την διάρκεια της θητείας της επόμενης κυβέρνησης δεν ΚΑΤΑΡΓΕΙ ως όφειλε τις μετακινούμενες υπαίθριες αγορές κάτι που έχει συμβεί ΠΑΝΤΟΥ στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

Ο έλεγχος των μετακινούμενων υπαίθριων αγορών θα αποβεί ανεπαρκής ακόμα και εάν οι ταμειακές τους μηχανές ήταν συνδεδεμένες online με τις εφορίες και το μόνο θετικό που βλέπουμε είναι πως στις υπαίθριες λαϊκές αγορές του μέλλοντος θα δρουν μόνο επαγγελματίες πωλητές που θα σέβονται παράλληλα με τον καταναλωτή και την δυνατότητα ενός κράτους να εξασφαλίζει τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους για τις πολλαπλές ανάγκες του. 

Για την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος αναγνωρίζουμε το δύσκολο έργο τους , κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βέβαια θεωρούμε λυπηρό το γεγονός πως αναγκάζονται να διεκδικήσουν και οι ίδιοι ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ το ύψος των συντάξεών τους! 

Δεν θέλουμε ως τοπικό ΜΜΕ πένητες δικαστικούς λειτουργούς αφού το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που υπηρετούν είναι αναγκαίο για την ΥΠΑΡΞΗ της ίδιας της Αστικής μας Δημοκρατίας. Καλούμε τους αρμόδιους υπουργούς να δουν το θέμα ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ γιατί προφανέστατα εάν σε ένα κράτος δεν υπάρχει καλή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινδυνεύει και η ίδια Δημοκρατία. 

Δεν θα πληρώσουν οι πολλοί την ΔΙΑΦΘΟΡΑ των λίγων και το γνωρίζουμε πολύ καλά πως σε αυτό τον χώρο η διαφθορά είναι μικρή αφού ατυχώς για εμάς το δικό μας λειτούργημα μας έχει φέρει ενώπιων της δεκάδες φορές! 

Στο 100% αυτών των περιπτώσεων δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα πέραν της καχυποψίας δικαιολογημένης ή μη δεν έχει σημασία για την δική μας εργασία που βέβαια παραβίαζε κανόνες που είχε θέσει το πολιτικό σύστημα στην προσπάθεια του να προστατέψει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Πλέον οι μέθοδοι στην αναζήτηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που χρησιμοποιούμε είναι σύννομοι ( άρα μαθαίνετε ένα 10% από όσα γνωρίζουμε) και αναμένουμε και εδώ όπως συμβαίνει στα πιο προηγμένα δυτικά κράτη την κατάργηση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα όταν τελούνται κακουργήματα! 

Μπορείς να τα επικαλεστείς για να αποδείξεις την ΑΘΩΩΤΗΤΑ σου αλλά εμείς δεν νιώσαμε ποτέ ένοχοι και για το ΜΟΝΟ που μετανιώνουμε είναι πως είμαστε περισσότερο "ευγενείς" από όσο επιβάλλουν οι τραγικές καταστάσεις που ζούμε. 

Γιατί φυσικά και η τραγωδία που ζούμε στη "γειτονιά" μας αυτή την περίοδο έχει πρωτίστως να κάνει με την "ευγένεια" που επιδεικνύει ο δυτικός κόσμος απέναντι σε απολυταρχικά καθεστώτα. 

Και είναι πλέον ορατό ακόμα και στον πιο αφελή πως δεν μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη με όσους έχουν επιλέξει οιοδήποτε άλλο καθεστώς για την χώρα τους πέρα από την Αστική Δημοκρατία που είναι η μόνη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αφού έως σήμερα κάθε προσπάθεια εφαρμογής άλλου πολιτικού συστήματος οδήγησε σε τυραννίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...