ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τιμητική πλακέτα δέχθηκε ο δήμαρχος από πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν του κόμματος Κασιδιάρη!

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Τιμητική πλακέτα δέχθηκε ο δήμαρχος από πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν του κόμματος Κασιδιάρη!

 


Η φωτογραφία αποδεικνύει την τεράστια υποκρισία όσων αμφισβητούν την δική μας αταλάντευτη στάση έναντι του κόκκινου και μαύρου φασισμού που κάνει πάρτι στην πόλη μας. 

Ο δήμαρχος περιχαρής δέχεται τιμητική πλακέτα από τον υποψήφιο του κόμματος Κασιδιάρη κ. Χρήστο Μουλά αφού "τυγχάνει" επίσης  εκλεγμένος πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών Δ΄ Λαϊκής Αγοράς 




Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του κ Κάνδηλα παίζουν ως "είδηση" το θέμα , και φιλοξενούν δηλώσεις του κ. Μουλά στο πλαίσιο του κόσμου τον  οποίο φαντάζονται! 




Μπορείτε να δείτε εδώ  στην επίσημη σελίδα του κόμματος Κασιδιάρη που ξεφτίλισε ακόμα και την λέξη "Έλληνες" αφού την έβαλε τίτλο στο νέο κόμμα του , για να μην έχουν και κάποιοι αυταπάτες για το ποιοι "τρέφουν" το αυγό του φιδιού σε αυτή την πόλη. 

Ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει εάν μπορεί να κατέλθει σε εκλογές το κόμμα ενός καταδικασμένου ως μέλους εγκληματικής οργάνωσης πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής,  και εννοούμε βέβαια τον Ηλία Κασιδιάρη.

Έως τότε οι "Κάνδηλες" που δήθεν επειδή αγόρασαν και μια Silver κάρτα της ΝΔ έγιναν αυτομάτως και δημοκράτες,  θα διαφημίζουν τα στελέχη  ενός "κόμματος" όπου ο αρχηγός του είναι στη φυλακή ως μέλος ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!  Για αυτούς το γεγονός δεν έχει καμία απολύτως σημασία αφού όπως όλοι είδατε δεν πήραν καν θέση για την σχετική τροπολογία της κυβέρνησης που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή εάν και διαφημίζονται ως Νεοδημοκράτες! 

Μάλλον αδιαφορούν για ζητήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά μετά παραπονιούνται επειδή τους αποκαλούμε "Κασιδιάρηδες" και ενεργούς φασίστες. Έχουν παρασύρει μάλιστα και την παράταξη Αραμπατζή στο να δέχεται υποψηφίους που όπως θα δείτε εάν τολμήσουν και τον κατεβάσουν γιατί προφανέστατα και γνωρίζουν ποιος είναι έχει παρακολουθήσει εκδήλωση του κόμματος Κασιδιάρη πριν λίγο καιρό! Μπορεί να θαμπώθηκε από το σύνθημά τους η Ελλάδα στους Έλληνες ή να είναι μακρινός συγγενής του φαρμακοβιομήχανου Τράκι που βγήκε να μας κάνει story και για το ποιους δεν θα ψηφίσει! 

Για αυτούς οι "Μουλαδες" είναι πατριώτες , για εμάς που είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ είναι απλώς "τυφλοί" , αφού δεν βλέπουν την σβάστικα στο μπράτσο του Ηλία Κασιδιάρη. Εθνικιστές ας το ξεχάσουν , και ας διαβάσουν όσα άφησε πίσω του ως παρακαταθήκη ο Ίωνας Δραγούμης που θα ξέρναγε από τον φυλετισμό τους ή τις απόψεις τους για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. 



Αυτά προς το παρόν,  και φυσικά από την φωτογραφία του Κάνδηλα λείπουν ΟΛΟΙ όσοι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ εδώ και καιρό ενώ έφαγαν τις μάπες τους από τους Χρυσαυγίτες έχουν χωθεί στις τρύπες τους. 

Ας γνωρίζουν πως εάν δεν υπήρχαν πραγματικοί ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ σε αυτή την χώρα θα τις έτρωγαν ακόμα από τα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής που με την ΑΝΟΧΗ επίορκων αστυνομικών αλώνιζαν στις γειτονιές εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση ,  έως ότου κάτω από το βάρος των εγκλημάτων τους,  να  καταλήξουν στις φυλακές. 

Αυτά και επειδή με τους ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ραντεβού στις κάλπες δεν θα υπάρχει , ανανεώνουμε το ραντεβού μας  αυτό με τους κόκκινους , τους "Κάνδηλες" , και τις παρατάξεις που στηρίζουν τέτοιες οικτρές  εικόνες. 

Για τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη τι να πούμε ; Θα του "κόψουμε" την "φάτσα" για κάνα εξάμηνο μήπως και αντιληφθεί πως οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ αυτές δεν θα τον ωφελήσουν. 

Η συγκεκριμένη θα παίξει όλη την προεκλογική περίοδο του Οκτωβρίου αφού ήταν πλήρως ΕΝΗΜΕΡΟΣ για το ποιοι θα του έδιναν την πλακέτα και φυσικά για τον πρόεδρό τους. 

Να βλέπαμε τον Αραμπατζή να πούμε οκ στο φυσικό του χώρο (άλλωστε προεκλογικά ΘΑ σας παρουσιάσουμε πως υποψήφιός του έχει πολλές ανάλογες φωτογραφίες) αλλά και τον "Βελουχιώτη" βρε φίλε , τόσο κοντά έχουν έρθει πλέον οι κόκκινοι με τους μαύρους φασίστες! 

Θα το δει και η "ΕΠΟΝΙΤΙΣΣΑ" που τρώει σούσι και δεν θα ξανακάνει κοινή εκδήλωση μαζί του. Άλλωστε μέχρι Ελληνική Λύση και Παπάζογλου μπορεί να ανεχτεί που είναι και χορηγός όχι και με τους "Κασιδιάρηδες" των λαϊκών αγορών , ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ με το "εξευγενισμένο" προφίλ της! 

Για αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν ψήφισε την ειδική τροπολογία στη Βουλή για μη συμμετοχή σε εκλογές κομμάτων που έχουν καταδικαστεί ως εγκληματικές οργανώσεις ,  φαντάζεται συνεργασία του με "Κασιδιάρηδες" ; 

Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε και σίγουρα ήταν λάθος η επιλογή του κόμματος αυτού  όπως και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης αλλά όλα αυτά θα κριθούν στις κάλπες! 

Για το ΚΚΕ ήταν "καμπανάκι" και για τους ίδιους κατανοητή η καταψήφιση. 

Δημοκρατία έχουμε και μπορεί ο καθένας να πράττει όπως επιθυμεί.  Άλλωστε κάποιοι θεωρούν πως έχουμε "χούντα" σήμερα και πολεμούν τάχα κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ανακάλυψαν όταν αυτή ήδη έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της! 

Γιατί για ποια παγκοσμιοποίηση μπορεί να μιλήσει κανείς σήμερα όταν τα κράτη- έθνη κλείνονται ολοένα και πιο πολύ στο "καβούκι" τους; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: