Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Μια "ωραία" ατμόσφαιρα στην παρουσίαση του βιβλίου "Ανεξίτηλα Χνάρια" του κ. Πανταζόπουλου


Στην σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του κ. Πανταζόπουλου ήταν από ΠΑ.ΣΟ.Κ από ΝΔ αλλά και αρκετές δημοτικές παρατάξεις. Η αίθουσα κατάμεστη και όσοι περίμεναν αναφορές για τα τοπικά δρώμενα απογοητεύθηκαν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο κος Παπαμώκος που θεωρεί πως η σημερινή διοίκηση του δήμου μας είναι η πλέον αποτυχημένη! 
Βάζουμε και μια φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ κος Καλλιάνος για να του δώσουμε "τροφή" για νέα σχόλια! 

Δεν κάναμε like στην ανάρτηση αφού δεν θεωρούμε πως ο κος Πανταζόπουλος θα μπορούσε να συνεργαστεί για μια καλύτερη διοίκηση. Από δημάρχους άλλωστε της κεντροαριστεράς δεν περιμένουμε και πολλά πράγματα. 

Στην πρώτη σειρά της σημερινής εκδήλωσης για τον βιβλίο του κ. Πανταζόπουλου βλέπετε και τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ κεντροδεξιό δήμαρχο της πόλης μας από την μεταπολίτευση έως σήμερα και μιλάμε βέβαια για τον κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Ακριβώς πίσω του ο μακροβιότερος δήμαρχος της πόλης μας κος Θεόδωρος Γεωργάκης (16 χρόνια ) και αριστερά και στους δύο όπως βλέπετε ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης που πάει ως φαβορί για να νικήσει στον πρώτο γύρο των δημοτικών του Οκτωβρίου. 

Με τους δεύτερους γύρους δεν τα πάμε καλά γιατί εκεί η ΔΙΑΠΛΟΚΗ βασιλεύει. Για εμάς και στις κάλπες του 2019 τους περισσότερους τους είχε ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος αλλά μετά ενώθηκαν ΟΛΟΙ εναντίον του κάτι που ίσως συμβεί και στις κάλπες του Οκτωβρίου. 

Πάντως κεντροδεξιός θα είναι ο επόμενος δήμαρχος να το θυμάστε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...