Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Πάνω από 20 οι κεντροδεξιοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη

Το 1/4 του ψηφοδελτίου της νυν διοίκησης του δήμου μας με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη θα απαρτίζεται από κεντροδεξιούς και δεν εννοούμε όσους έχουν ήδη ανακοινωθεί έως σήμερα και δεν ξεπερνούν τους 5-6! 

Το φαινόμενο το είχαμε ζήσει και με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου όπου καμία δεκαριά υποψηφίους κεντροδεξιούς κατέβασε ιδίως στις κάλπες του 2019 όπου τελικά ηττήθηκε. 

Η λογική πάνω από κόμματα και χρώματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία έχει πολλούς οπαδούς και στον δήμο μας δημιουργεί δημοτικές παρατάξεις χωρίς καμία ιδεολογική συνοχή και με γνώμονα τα προσωπικά συμφέροντα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 

Έτσι μπορεί ο νυν δήμαρχος να ήταν Αριστίνδην σύνεδρος και να πατάει σε δύο πολιτικές βάρκες ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχει το νου του να πάρει και κάτι από το 37% που απέσπασε η ΝΔ στο δήμο μας καταφέρνοντας έως σήμερα να έχει εντάξει στα νέα ψηφοδέλτια της παράταξης που θα μάθουμε τη νέα της ονομασία σε μερικές μέρες κάποιους από τους πλέον δημοφιλείς κεντροδεξιούς του δήμου μας. 

Η πρόσφατη πρόσληψη ως ειδικού συμβούλου του πρώην συνεργάτη του βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Χάρη Θεοχάρη , τα επαινετικά σχόλια του επίσης βουλευτή της ΝΔ Νοτίου Τομέα κ. Γιάννη Καλλιάνου για τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα θα οδηγήσουν χιλιάδες κεντροδεξιές ψήφους προς την παράταξη του νυν δημάρχου κάτι που θα είχε αποτραπεί εάν χρόνια τώρα οι επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων εφάρμοζαν μια επιθετική πολιτική έναντι των πολιτικών μας αντιπάλων.

Όσων θεωρούν πως η πόλη μας είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ και με την στάση που κρατούν (στήνοντας αδριάντες μέχρι και σε κομμουνιστές)  οδηγούν δεκάδες ικανά στελέχη μας σε κεντροαριστερά ψηφοδέλτια , αφού όλες και όλοι προσδοκούν θέσεις ευθύνης δεν κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές να χαλάσουν τα χρήματα τους για να βλέπουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους να στρογγυλοκάθονται σε αυτές! 

Στις κάλπες του Οκτωβρίου όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές για να αρχίζετε να το συνηθίζετε θα περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος , κάτι που έχει αντιληφθεί ο άριστος "σκακιστής" κος Γιώργος Χατζηδάκης φορτώνοντας το ψηφοδέλτιό του με παραπάνω κεντροδεξιούς. 

Η λύση στα προβλήματα της πόλης μας για εμάς θα έρθει από τα δεξιά και όσοι δεν επιθυμούν να έχουμε στρατηγό ΑΡΙΣΤΕΡΟ και στρατιώτες ΔΕΞΙΟΥΣ θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Εμείς τα γράφουμε , αυτοί μας γράφουν κανονικά και ελπίζουμε στις κάλπες του Οκτωβρίου πως θα πέσουν οι μάσκες όσων έτσι και αλλιώς δεν θα ήθελαν ΠΟΤΕ να υπάρχει αυτή η διαφορετική φωνή στην πόλη μας. 

Άλλωστε με πουτ@νες φωτογραφίζονται ,πούστηδες και ψεύτες έβαλαν ως "μπροστάρηδες" για να μας αντιμετωπίσουν , και γραφικούς Δριμυλήδες αναπαράγουν για να σας πείσουν πως εμείς είμαστε οι Ταγματασφαλίτες και αυτοί οι "πατριώτες". 

Ο "πατριωτισμός" τους μόνο για το θεαθήναι αφού η μεγαλύτερη "εθνικιστική" τους δράση ήταν η συμμετοχή στα συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μαζί με φασίστες, "ψεκασμένους" και πατριδοκάπηλους. Ανάμεσα σε αυτούς και πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης που έχουν κατανοήσει πως η γραφικότητα δεν ωφελεί τα εθνικά συμφέροντα αλλά τα βλάπτει! 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ θα βλέπαμε ΘΕΤΙΚΑ μια ένωση κεντροδεξιών πάνω σε ένα πρόγραμμα που θα δικαιολογούσε τον τίτλο του εγχειρήματος. Οποιαδήποτε άλλη μίξη μας είναι παντελώς αδιάφορη και δουλεύουμε εντατικά για να υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου  αγνοώντας όσους δεν ενδιαφέρονται για μια ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΝΙΚΗ στις προσεχείς δημοτικές  εκλογές αλλά θέλουν να μας αφήσουν άλλα πέντε χρόνια να περιμένουμε πότε και εάν φύγει η μ@λ@κί@ από τον εγκέφαλο κάποιων που προσπαθούν να σας πείσουν πως η πόλη μας είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ,  επειδή αυτή έχουν μάθει να τιμούν ανύπαρκτους αγώνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...