Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Αντίθετος με τις μονοδρομήσεις οδών ο κος Τάσος Ευσταθίου ενώ ο κος Κοκοτίνης απείχε από το θέμα


Δεν γνωρίζανε τι να ψηφίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι στο θέμα με τις μονοδρομήσεις οδών που τέθηκε σήμερα για την οδό Πιερίων και οδούς πέριξ αυτής. 

Ο κος Ευσταθίου σωστά διευκρίνισε πως οι μονοδρομήσεις δεν πρέπει να γίνονται στο πόδι και να υπάρχουν σχετικές μελέτες από ειδικούς. 

Ο κος Κοκοτίνης στο ίδιο μήκος κύματος ξεκαθάρισε πως θα απέχει από το θέμα αφού δεν έχει εξειδικευμένες γνώσεις  και δεν ήρθαν και κάτοικοι ώστε μέσα από τις τοποθετήσεις τους να μπορέσει να έχει μια  ξεκάθαρη άποψη.  

Στην οδό Πιερίων υπάρχει οικόπεδο του δημοσίου που ο κος Παναγιώτης Καρανδρέας πρότεινε να γίνει πάρκιν για τους κατοίκους της περιοχής. Τόσους αγώνες έκαναν οι κομμουνιστές της πόλης και όχι μόνο , να μην εξασφαλίσουν και ένα πάρκιν οι δημότες μας ΔΩΡΕΑΝ; 

Ούτε πεζοδρόμια δεν έχουν όπως είπε κάτοικος της περιοχής,  γενικά άμα στο παρελθόν έχεις κατσαπλιάδες δημάρχους τέτοια προβλήματα κληρονομείς,  μαζί με ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που καρπώνονται πλέον έναντι ευτελών τιμημάτων ΙΔΙΩΤΕΣ. 

Άλλοι παίζουν τους ιδιοκτήτες αθλητικών σωματείων με αθλητικούς χώρους που τους παραχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ , άλλοι πουλάνε καφέδες και ποικιλίες για ούζο, γενικά οι αγώνες δεν πήγαν χαμένοι,  τα έχασε ο "τσιφλικάς" και τα πήραν για να χτίσουν πολιτικές καριέρες και να τα παραχωρούν για να κερδίσουν ψηφαλάκια! 

Επειδή έχουμε επισκεφτεί πρόσφατα το "χωριό" της Πιερίων οι μονοδρομήσεις είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ,  και η δημιουργία πάρκιν στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ επιβεβλημένη αφού εκεί δεν θα  μέναμε ούτε να μας πλήρωναν!

Οι αυθαιρεσίες δημοτών στην Πιερίων τεράστιες αλλά όπως και οι δημότες μας που μένουν στα Αστυνομικά φωνασκούν έχοντας εξασφαλίσει νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων που κανένα σοβαρό κράτος δεν θα επέτρεπε. Ας πληρώσουμε λοιπόν και μερικές χιλιάδες ευρώ για την ανάπλαση και αυτής της περιοχής και διεκδικήστε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ για πάρκιν που θα φέρει ψήφους σε όποια διοίκηση το υλοποιήσει. 

Δεν ξέρουμε εάν θα πάνε οι δημοτικές παρατάξεις την Κυριακή να δουν τι συμβαίνει εκεί. Η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" το έπραξε πριν το δημοτικό συμβούλιο αλλά ΣΑΦΗ θέση δεν πήρε για να μην στεναχωρήσει κανέναν. 

Εμείς θα είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΗ και σε αυτό το θέμα θα προχωρούσαμε εάν ήμασταν διοίκηση σε ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ και θα τους ισιώναμε το οικόπεδο για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους αφού άλλωστε για να αξιοποιηθεί αλλιώς δεν το βλέπουμε! 

Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε εάν το οικόπεδο είναι του δήμου ή έχει πάει στην ΕΤΑΔ αλλά ακόμα και εάν ανήκει στην δεύτερη αφού το έχει αναξιοποίητο εμείς θα το κάναμε πάρκιν. 

Άλλωστε αργά ΑΛΛΑ σίγουρα ο ΔΗΜΟΣ μας θα πληρώνει ΕΝΟΙΚΙΟ για όλα τα ακίνητα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ που χρησιμοποιεί αρκετά με το ΤΖΑΜΠΑ που για εμάς δεν ήταν έτσι και αλλιώς με αυτά τα οικόπεδα κάποιοι έχτισαν πολιτικές καριέρες βγάζοντας χρήματα από τους δήθεν αγώνες τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...