Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Συνεχίζουμε....

 


Χθες βράδυ, σε γνωστό καφέ της Ηλιούπολης και σε φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά στα πλαίσια των ενημερωτικών συγκεντρώσεων για την ατζέντα των θεμάτων της πόλης μας.
Αναπτύχθηκαν απόψεις και τοποθετήσεις πάνω στα καίρια ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά των συμπολιτών μας, από την δια ζώσης ενημέρωση αλλά και από τις πληροφορίες που συλλέγουμε καθημερινά με τις προσωπικές επαφές στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε...!!

Τάσος Ευσταθίου 
Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης 




ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δείγμα του πόσο σοβαρά έχουν πάρει τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και πόσο καλό είναι το κλίμα στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου  είναι πως οι συναντήσεις δεν σταματούν ακόμα και εάν είμαστε στο κατεξοχήν μήνα του καλοκαιριού που η πόλη μας αδειάζει. Ας συνεχίσουν έτσι αφού όλο και πιο πολλοί ποντάρουν σε αυτή την δημοτική παράταξη για να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Άλλωστε όπως έχουμε γράψει πολλές φορές έως τώρα όσοι ποντάρουν πως δεν θα υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών απλώς έχουν αυταπάτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...