Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Απόστολος Πιπίνης: Διαδικτυακές αλλά και δια ζώσης κόντρες δεν βοηθάνε την πόλη


Με αίσθημα ευθύνης και αγάπη για την πόλη που μένω από μικρό παιδί θα πορευτώ και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με τον δήμαρχο Ηλιούπολης George Chatzidakis .
Πολιτικός δεν είμαι όμως θέλω με κάθε τρόπο να βοηθάω την πόλη. Διαδικτυακές (αλλά και δια ζώσης) κόντρες δε βοηθάνε την πόλη. Το να είσαι ενεργός πολίτης και να βοηθάς εθελοντικά για ένα καλύτερο αύριο είναι το σωστό. "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη"  μπορούμε να πετύχουμε πολλά πέρα από "χρώματα" και παρατάξεις .
 
Παρόλες τις δυσκολίες (πανδημία covid 2-3 καραντίνες και οικονομική αβεβαιότητα κ.α.) δεν άφησαν να υλοποιήσουμε πλήρως όσα θέλαμε. Καταφέραμε όμως πολλά και ζητάμε τη στήριξη σας για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα για περισσότερα έργα με διαφάνεια.

▪︎κοντά στους δημότες με πράξεις και όχι...διαδικτυακά
▪︎με διαφάνεια και αγάπη για την Ηλιούπολη
Ψηφίζουμε για Δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη....
ψηφίζουμε Απόστολο Πιπίνη για δημ. σύμβουλο.

Απόστολος Πιπίνης 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...