ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απλή αναλογική ας γίνει αρχή για να δούμε επιτέλους με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Η απλή αναλογική ας γίνει αρχή για να δούμε επιτέλους με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε

Επιχειρηματίας γέννημα θρέμμα δεξιός είναι η λύση; 
Το σύστημα της απλής αναλογικής μέσα στα τόσα αρνητικά που θα φέρει ας γίνει η αρχή να αποφασίσουμε με ποιους ακριβώς θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε.
Αφού η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βάλθηκαν να καταστρέψουν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση ας τολμήσουμε τουλάχιστον εμείς να δούμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε. Επί εννιά ολόκληρα έτη ακούμε πως η διοίκηση Βαλασόπουλου είναι αυταρχική και δεν λειτουργεί δημοκρατικά. Το ακούμε από στελέχη της νυν διοίκησης που αποχώρησαν , το ακούμε από δημοτικές παρατάξεις όπως η "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ή την "Νέα Δημοτική Κίνηση" το ακούμε από τα ορφανά του Στάλιν που ονειρεύονται ο δήμος να επιστρέψει στα μαύρα χρόνια της διοίκησης Κιντή όπου στην πόλη μας δεν έχει κανένα έργο υποδομής! 

Τα 16 χρόνια της διοίκησης Γεωργάκη που έπεσε και αυτός από τα δικά του στελέχη (καλή ώρα όπως τώρα που φεύγουν για να δημιουργήσουν δική τους παράταξη κορυφαία στελέχη της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη") έγιναν έργα αλλά δημιουργήθηκαν και μεγάλη χρέη. Για αυτά η επόμενη διοίκηση του κ. Αναγνώστου δεν έκανε καμία σοβαρή έρευνα και δεν οδηγήθηκε κανένα στέλεχος της διοίκηση Γεωργάκη στη Δικαιοσύνη.

 Όπως δεν οδηγήθηκε και κανείς από την διοίκηση Κιντή όταν παρέλαβε ο Γεωργάκης όπως δεν οδήγησε και ο Βαλασόπουλος κανέναν από τους προηγούμενους στη Δικαιοσύνη. Το συμπέρασμα είναι πως όλα αυτά τα χρέη έπρεπε να δημιουργηθούν ή πως κανένας δήμαρχος δεν σεβάστηκε τα χρήματά μας και ροκάνισε και αυτός όσα περισσότερα μπορούσε για το καλό της πόλης βεβαίως - βεβαίως!!

Σε όλες τις προηγούμενες εκλογές είχαμε "αντάρτες" υποψηφίους που ποτέ δεν κατάφεραν να πάρουν την Δημαρχία. Ο Κιντής ήταν κομμουνιστής , ο Γεωργάκης ΠΑ.ΣΟ.Κ , ο Αναγνώστου ΝΔ, και ο Βαλασόπουλος ΠΑ.ΣΟ.Κ. 

Τον δήμο δηλαδή της πόλης  μας τον διοικεί η κεντροαριστερά επί 12 + 16+ 9 σύνολο 37 χρόνια  και μόλις 4 η δεξιά με έναν δήμαρχο που έστησε ανδριάντα στον κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή και που έβαλε τα θεμέλια για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης που προπαγανδίζει την "καλή" αριστερά και συκοφαντεί την "κακιά" δεξιά.

Κοντεύει δηλαδή να περάσει μισός αιώνας και επιλέγετε πάντα ανθρώπους που σας πουλάνε και εσείς  τρώτε τα παραμύθια της αριστεράς. 

Η έλλειψη ικανού δεξιού ηγέτη στην πόλη είναι εμφανής αφού ψηφοφόροι που ψηφίζουν , σκέπτονται και αναπνέουν δεξιά υπήρχαν και όλο και γίνονται περισσότεροι την τελευταία δεκαετία.

Μάλιστα η πόλη έχει κινηθεί τόσο δεξιά μετά από 40 χρόνια αριστερής ΒΙΑΣ που ακραίες φωνές με καθαρά ρατσιστικό λόγο βρίσκουν ευήκοα αυτιά και υποστηρικτές κάτι που πρέπει να προβληματίσει όσους πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία.

Σε αυτές λοιπόν τις εκλογές και αφού η ΝΔ δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα στήριξη σε κάποιο υποψήφιο μάλλον ήρθε η ώρα οι δημότες που σκέφτονται και είναι δεξιοί να ακούσουν την δική μας πρόταση.

Μια πρόταση που θα ανακοινώσουμε στα τέλη του μήνα και που προφανώς θα έχει σαφή δεξιό προσανατολισμό και θα δημιουργήσει πανικό  σε όσους πολιτεύονται με βάση τις παρεούλες.

Γιατί το να τρέχουν οι δεξιοί και να τρώνε οι αριστεροί είναι κάτι το οποίο δεν έχει ευτυχή κατάληξη για το κοινωνικό σύνολο που πλέον καταλαβαίνει πως δεν υπάρχουν παράδεισοι εκτός Ε.Ε , ΝΑΤΟ και δυτικού κόσμου.

Το θέμα είναι πως αυτός ο δυτικός κόσμος τρέφει τους τεμπέληδες αριστερούς που πήραν μισθούς και συντάξεις που δεν άξιζαν με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό και να γίνονται μετανάστες.

Αφού λοιπόν εμείς δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να τρέχουμε για να βγάζουμε ανίκανες ή άτολμες διοικήσεις ας σηκώσουμε τα μανίκια και ας εκτεθούμε. 

Άλλωστε εάν δεν εκτεθούμε εμείς οι δημότες θα ψηφίζουν ή δεν θα ψηφίζουν καθόλου άτομα που δεν θέλουν την ΡΗΞΗ με το παλιό γιατί η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν είναι μόνο παλιά είναι για τα σκουπίδια.

Ήδη επιχειρηματίας της περιοχής με επιχείρηση που απασχολεί πάνω από 50 υπαλλήλους είναι θετικός στο να εκτεθεί και αυτός ως επικεφαλής του εγχειρήματος, απλώς περιμένει τι τελικά θα αποφασίσει για την πόλη μας η ΝΔ. 

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καθαρή στήριξη σε κάποιον υποψήφιο θα κατέβει για πρώτη φορά στην πόλη μας. Και λέω στην πόλη μας γιατί έχει ήδη εκλεγεί παλιότερα δημοτικός σύμβουλος σε άλλον δήμο!!! 

Δεν αναφέρω το όνομα του, εάν και ο ίδιος το επιθυμεί γιατί θεωρώ πως τελικά θα προτιμήσει την περιφέρεια Αττικής αφού οι σχέσεις του με τον κ. Πατούλη είναι άριστες 

Σε αυτή την περίπτωση και όσο ο χρόνος πιέζει πρέπει να αναζητήσουμε όλοι εμείς που θέλουμε έναν καθαρό δεξιό υποψήφιο για την πόλη μας άλλο πρόσωπο που να έχει την διάθεση να σπαταλήσει χρόνο και χρήματα για την πολυπόθητη ΝΙΚΗ σε έναν δήμο που η κεντροδεξιά δεν έχει επιτυχίες παρά μόνο αποτυχίες την τελευταία 10ετία αλλά και παλιότερα αφού μόλις τα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Αναγνώστου δεν άλλαξαν ΤΙΠΟΤΑ στο κατεστημένο της πόλης.

Σ.Μ 

6 σχόλια:

Κακαρέλης Σπύρος είπε...

H Hλιύπολη δεν είναι τσιφλίκι κανένος και δεν άνήκει σε κανένα κόμμα. Κάποτε πρέπει οι άρχοντες θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται αρμονικά για την ανάπτυξη της περιοχής. Αυτό είναι και το μηνυμα της απλής αναλογικής. Ο Βαλασσόπουλος κατι πάει να ενώσει αλλά όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί.

Κακαρέλης Σπύρος είπε...

Αφήνουμε πισω ακροδεξιούς όπως πίκουλα και θεόδωρο γεωργάκη

Ανώνυμος είπε...

Το ό,τι είναι ακροδεξιοί οι Πίκουλα και Γεωργάκης προφανώς είναι το ανέκδοτο στα σχόλια της ημέρας!!!

Κακαρέλης Σπύρος είπε...

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΓΥΡΩ ΠΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟς ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΌΡΤΣΟΣ

ΝΔ .Νοτιά προάστια
Να συνάρχουμε την υποψηφιότητα για βουλευτή στον νότιο τομέα του κ. Παρασκευά ,καλή επιτυχία .
Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην τονίσουμε , το μένος που έχει ο κ. Παρασκευάς ,για τον αναγνώστου, κάνει τα πάντα στην Ηλιούπολη και στην Πειραιώς, για να μην στηρίξουν ,βοηθήσουν τον μοναδικό που έβαλε πλάτη στην υποψηφιότητα του πουπακη, στην Ηλιούπολη λέει στα δικά του άτομα και γενικά ότι ο αραμπατζής ίσως πάρει το χρίσμα ,αν είναι δυνατόν ο αραμπατζής ο άνθρωπος του δήμαρχου της Ηλιούπολης ο οποίος είναι στην θέση στου συμπαραστάτη του πολίτη στον δήμο με ψήφους του κ.βαλασοπουλου ,και φυσικά ο κύριος Παρασκευάς ,με τον αραμπατζή ήταν και είναι στα μαχαιριά μέχρι πριν λίγες μέρες , τώρα φυσικά επειδή θα κατεβεί για βουλευτής, και ο αραμπαντσης του έβαλαν την ιδέα για υποψήφιο θέλουν την βοήθεια ο ένας του αλλού ,ο μεν Παρασκευάς λέει να μην στηρίξουν αναγνώστου κτλ ο μεν αραμπατζής να βοηθήσει τον Παρασκευά για ψήφους για την υποψηφιότητα Παρασκευά για βουλευτή .
Τη ωραία πράγματα είναι αυτά….τη ομορφιές !!!! αυτό είναι πολιτικοί ,και ενδιαφέρον για τον δήμο Ηλιούπολης ,
Η Ηλιούπολη τους εύχεται καλή επιτυχία .

Ανώνυμος είπε...

J.J.

Να συγχαρούμε τον υποψήφιο βουλευτή στο νότιο τομέα Παρασκευά ,ο οποίος πηρέ χρίσμα και στήριξη από τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ.βαλασοπουλο ,αυτά είναι παλιές οφειλές ,με ρυθμίσει ,δηλαδή ο Παρασκευάς τον έκανε δήμαρχο τον κ.βαλασοπουλο με κάποιους αλλά παλικαριά και τώρα ,υστέρα από συναντήσεις και επικοινωνία ο κ. Παρασκευάς ζητά την στηρίξει του ,κ.βαλασοπουλου ,για της βουλευτικές όμορφα πράγματα νοικοκυρεμένα