ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην Ηλιούπολη η ΝΔ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη στήριξη

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Στην Ηλιούπολη η ΝΔ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη στήριξη

Τον Κώστα Μπακογιάννη τον ανακοίνωσαν με μια μεγάλη συγκέντρωση για την οποία μάλιστα έστειλαν προσκλήσεις σε ηλεκτρονική μορφή σε χιλιάδες μέλη του κόμματος που μένουν σε πολλούς δήμους του Κεντρικού Τομέα!
Για την Ηλιούπολη και ενώ όπως σας είχαμε γράψει είχαν βολιδοσκοπήσει τον πρώην ευρωβουλευτή κ. Κώστα Πουπάκη και αναμέναμε εδώ και εβδομάδες την δική του απάντηση για να ανακοινωθεί και η επίσημη στήριξη μέχρι σήμερα δεν έχουμε κανένα νεώτερο. 


Την ίδια στιγμή και ενώ υπάρχει ήδη μια ανακοινωμένη υποψηφιότητα από τον χώρο της κεντροδεξιάς (αναμένονται άλλες δύο σύντομα) οι επιτελείς της Πειραιώς μας αναφέρουν στις συνεχείς οχλήσεις μας πως το θέμα θα ανακοινωθεί στην ώρα του λες και ο χρόνος δεν είναι πολύτιμος. Με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην τοπική κοινωνία είναι σίγουρο πως όσο καθυστερούν τόσο διχάζουν τους κεντροδεξιούς της πόλης μας.

Έτσι και εμείς αποφασίσαμε σήμερα να σας ανακοινώσουμε πως δεν έχει πλέον κανένα νόημα για εμάς να περιμένουμε από τους επιτελείς της Πειραιώς να μας λύσουν το θέμα μας. Γιατί το θέμα δεν είναι όπως το 2014 να μας πουν πως αυτός είναι ο υποψήφιος που εμείς στηρίζουμε αλλά και να τον στηρίξουν πραγματικά!!

Εάν αφήσουν τους "αντάρτες" να επικαλούνται τη ΝΔ ανάλογα το ακροατήριο που έχουν απέναντί τους τότε τι νόημα έχει εμείς οι δεξιοί να στηρίξουμε την επιλογή τους; Τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει πολλά εναντίον μας στην προσπάθειά μας να πούμε το αυτονόητο. Δηλαδή πως χωρίς ενότητα το 30%-35% που είναι κατά παράδοση το ποσοστό των κεντροδεξιών υποψηφίων στην πόλη μας θα οδηγηθεί σε άλλους υποψηφίους. Το 2014 είχαμε 12% Αναγνώστου , 8% Ευσταθίου και 5% Πίκουλα σύνολο μόλις 25% ένα 5% κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ του και ένα 2%-3% πήγε από την πρώτη Κυριακή στον κ. Βαλασόπουλου θεωρώντας τον καλό δήμαρχο.

Εάν υπήρχε η υποψηφιότητα που ένωνε τότε ο υποψήφιος της ΝΔ με ένα 25% θα ήταν άνετα στον δεύτερο γύρο και όχι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με μόλις 17%. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα και είμαστε 6 μήνες πριν τις εκλογές να περιμένουμε κάτι που δεν θα γίνει.

Η ενότητα που αναζητούν όλοι όσοι έχουν μυαλό και θέλουν να διεκδικήσουν την δημαρχία δεν έχει επιτευχθεί και ουδείς "αντάρτης" έχει διαγραφεί από το κόμμα της ΝΔ για την ζημιά που έχει κάνει. Βλέπετε στη ΝΔ οι "αντάρτες" χρίζονται υποψήφιοι όπως στην περίπτωση του Πατούλη που ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον δήμο της Αθήνας για να εκβιάσει και να καταλήξει Περιφερειάρχης με την στήριξη της ΝΔ. 

Επομένως δεν μας κάνει πλέον καμία αίσθηση το τι θα συμβεί στο μέλλον και στην πόλη μας. Μπορεί να δούμε δηλαδή όσους επί δεκαετίες στήριζαν την αριστερά να μας έρθουν κάποια στιγμή και με την βούλα της ΝΔ ως υποψήφιοι.

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί εμείς δεν είμαστε εδώ για να πετροβολούμε ούτε για να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Για να ξεκαθαρίσουμε μάλιστα και τον ρόλο μας εμείς δεν θα ρίξουμε μια διοίκηση για να φέρουμε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. 

Ξεκάθαρα πράγματα εμείς δεν θα ρίξουμε όπως έριξαν το 2015 οι συμπολίτες μας την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου για να φέρουν τον χειρότερο Τσίπρα.....

Γι' αυτό και η δική μας στήριξη που θα είναι καθημερινή σε όλη την προεκλογική περίοδο θα είναι σε αυτόν που θεωρούμε καλύτερο στο να διοικήσει τον δήμο μας. Με βάση τους ανθρώπους που τον στελεχώνουν και πάντα με γνώμονα αυτά που έχει επιδείξει στην μέχρι τώρα πορεία του. 

Αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος εμείς δεν στηρίζουμε , ανάξιους ηγέτες που έχουν μαζέψει ένα θίασο από παλιάτσους γύρω τους εμείς δεν θα αναδείξουμε από εδώ μέσα.

Τα έργα που έγιναν εμείς δεν θα τα αποκρύψουμε. Το παιχνίδι της δήθεν σκανδαλολογίας εμείς δεν θα το παίξουμε.

Και εάν η απλή αναλογική απειλεί να οδηγήσει σε ακυβερνησία όλους τους δήμους υπάρχει και το 51% από την πρώτη Κυριακή που θέλει υποψήφιο με πυγμή και όχι μαριονέτες που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή τους στον ιδιωτικό τομέα.

Όσοι λοιπόν κεντροδεξιοί της πόλης περιμένετε ΕΝΟΤΗΤΑ , να ξέρετε πως αυτή δεν θα έρθει και για αυτό πρέπει κάποιος να φταίει. Πρέπει κάποιος να τιμωρηθεί , πρέπει κάποιος επιτέλους να πληρώσει. 

Και θα πληρώσει όπως και το 2014 που ο Βασίλης Βαλασόπουλος πέρασε στον δεύτερο γύρο με τον νεοκομμουνιστή Κοκοτίνη και τότε όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες πήγαν και έβγαλαν τον Βαλασόπουλο και πάλι δήμαρχο.

Όσοι λοιπόν μας οδηγούν σε επανάληψη του 2014 να ξέρουν πως αυτή την φορά υπάρχει και η πρώτη Κυριακή και υπάρχει και η επιλογή στο να κατέβεις σε ένα ψηφοδέλτιο που θα πολεμήσει όσους θέλουν να μας ξαναγυρίσουν πίσω. 

Ήδη οι επαφές με επιχειρηματίες της πόλης μας έχει ξεκινήσει και το εγχείρημα  της συγκέντρωσης ικανών ατόμων για να επανδρώσουν μια δημοτική παράταξη ικανή να μας ανεβάσει επίπεδο έχει ξεκινήσει.

Ξεκίνησε από το μακρινό 2014 όταν φάνηκε πως δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα από μια παράταξη που δεν καταδικάζει δημόσια τους διασπαστές της. Ξεκίνησε γιατί η κυριαρχία της αριστεράς ξεβρακώθηκε πλήρως με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Όλοι εμείς λοιπόν που δεν επιθυμούμε ΚΑΝΕΝΑΝ συριζαίο ή παλιοπασόκο να παίζει τις ζωές μας στα ζάρια θα σας δώσουμε λύση αφού η Πειραιώς ασχολείται πως θα βγάλει δήμαρχο τον κ. Μπακογιάννη που θέλει τους γάμους ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία από αυτούς παιδιών, και που τιμά τους αγώνες της αριστεράς και τον Άρη Βελουχιώτη!!!

Με αυτά που λέμε "φοβάμαι" πως στο τέλος θα με διαγράψουν από τη ΝΔ , κακό του κεφαλιού τους γιατί θα διαγράψουν το μεγαλύτερο μέρος της βάσης του κόμματος που δεν συμφωνεί με πολλές από τις τελευταίες επιλογές των επιτελών της Πειραιώς. 

Τις επόμενες μέρες θα σας έχουμε νεώτερα..................... Μείνετε συντονισμένοι 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: