ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Πρόεδρος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης Ανδρέας Κούρτης είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης " ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης Ανδρέας Κούρτης είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης " ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"

ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 

Καιρό θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Εδώ και πέντε χρόνια σας γράφουμε αλήθειες που άλλοι δεν τολμούν ούτε να ακουμπήσουν. Η σύλληψη του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Κούρτη στη Βόρειο Ήπειρο όπου είχε πάει για να παραστεί στην κηδεία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι η αφορμή για αυτό το κείμενο.
Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κούρτης είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου. Επομένως ο δήμαρχος που σπούδασε σε ανατολικό κράτος και κατηγορείται για αυτό (γιατί άραγε;) είχε μέσα στο συνδυασμό του έναν συμπολίτη μας που έχει νιώσει στο πετσί του την κομμουνιστική βαρβαρότητα ως Βορειοηπειρώτης και γνωρίζει πολύ καλά να σέβεται και να παλεύει για την αστική μας Δημοκρατία.

Ανδρέας Κούρτης - Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη " ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" 


Χθες και αφού συνελήφθη από την Αλβανική αστυνομία και ταλαιπωρήθηκε επειδή είναι Έλληνας αφέθηκε τελικά ελεύθερος και θα επιστρέψει τις επόμενες ώρες στην πόλη μας. Έτσι η δημοτική παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" είχε εκπρόσωπο στη χθεσινή κηδεία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ποιοι δεν είχαν;  Μα όλες οι άλλες υποτίθεται "δεξιές" δημοτικές παρατάξεις. Για ποιο λόγο ο κ. Κούρτης επέλεξε να κατέβει στις δημοτικές εκλογές με τον κ. Βαλασόπουλου ,μα προφανώς γιατί κανένας άλλος δεν του πρότεινε να κατέβει στον συνδυασμό του.

Οι λόγοι που δεν κατεβάζουν Βορειοηπειρώτες με δράση οι άλλοι συνδυασμοί είναι κάτι για το οποίο είναι καλό να ερωτηθούν οι επικεφαλής τους. Εγώ το μόνο που έχω να πω γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι τι κατεβάζουν οι  άλλοι συνδυασμοί και το 2014 φάνηκε ξεκάθαρα είναι πως σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα περάσουμε από "κόσκινο"  όλες τις υποψηφιότητες. 

Γιατί στις προηγούμενες είχαμε υποψηφίους που έβριζαν τους δεξιούς και μάλιστα έχοντας το χρίσμα της ΝΔ. Έβριζαν τον τότε αρχηγό της Αντώνη Σαμαρά , κατηγορούσαν για γερμανοτσολιάδες όσους υποστήριζαν πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική εκτός από τα μνημόνια και κυρίως απέτρεψαν πολλούς δεξιούς να συμμετάσχουν ενεργά στα ψηφοδέλτια αυτά αφού όσοι το τόλμησαν είχαν συνυποψήφιους με καθαρά αριστερή προσέγγιση της πραγματικότητας. 

Τώρα που ο κ. Κούρτης θα εκλεγεί εκ νέου δημοτικός σύμβουλος γιατί ο Κατσίφας με την θυσία του δεν θα ξεχαστεί τόσο γρήγορα καλό θα είναι να σκέφτονται από τώρα οι δημοτικές παρατάξεις με τους υποψηφίους μειωμένης εθνικής συνείδησης πως θα ταλαιπωρηθούν πολύ από εμάς.

Βλέπετε εκτός από την γκρίνια μας θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή την φορά και την συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές. 

Και τότε η Λαϊκή Συσπείρωση που μας στοχοποίησε επειδή αποκαλύπτουμε τα εγκλήματα του κομμουνισμού άλλωστε και ο Έντι Ράμα δικό τους παιδί είναι (ο πατέρας του ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΚ Αλβανίας επί Χότζα) θα καταλάβει πως χρειαζόταν μόνο ένας "τρελός" και ένα ιστολόγιο για να αφυπνίσει συνειδήσεις και να τους μειώσει τα υψηλά για την εποχή ποσοστά τους σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Γιατί δεν είναι δυνατόν δημοκρατικός πολίτης να ψηφίσει εναντίον της ίδιας της Αστικής Δημοκρατίας. Και η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ είναι ψήφος που ενισχύει τον κόκκινο φασισμό που τάχα αντιπαλεύει τον μαύρο!! Στάλιν και Χίτλερ είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος και η ψήφος στους νοσταλγούς τους δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας αλλά εθνικής καταστροφής. 





Ποιος είναι ο συμπολίτης μας Ανδρέας Κούρτης και πως μας συστήθηκε στο προεκλογικό του φυλλάδιο το 2014 

Γεννήθηκα στον Άγιο Αντρέα της Βορείου Ηπείρου το 1963. Τα τελευταία 25 χρόνια εργάζομαι και ζω στην Ηλιούπολη με την οικογένειά μου, την σύζυγό μου Βιολέτα και τα δύο μας παιδιά Σπύρο και Αλέξανδρο.

Έχω σπουδάσει οικονομολόγος και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως ιδιοκτήτης εταιρίας με αντικείμενο την τροφοδοσία και εστίαση. Η Ηπειρώτικη μου καταγωγή και βιώματα με έχουν μπολιάσει με αγάπη για την Ιδιαίτερη μου Πατρίδα την Ήπειρο και την πολιτισμική μας κληρονομιά και ταυτότητα. 

Γι’ αυτό και ασχολούμαι ενεργά με τους εθνοτοπικούς μας συλλόγους και ομοσπονδίες. Μέσα από την αυτή την ενασχόληση έχουμε προωθήσει πρωτοβουλίες για την αδελφοποίηση με κοινότητες Ομογενών και Αποδήμων για την στήριξή τους και βοήθεια σε θέματα πολιτισμού και παιδείας.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: