ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο συνδημότης μας ρωτάει το αυτονόητο αφού ακούει και αυτός πως ο Δημήτρης Πανταζόπουλος πάει για Γενικός γραμματέας του δήμου μας

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ο συνδημότης μας ρωτάει το αυτονόητο αφού ακούει και αυτός πως ο Δημήτρης Πανταζόπουλος πάει για Γενικός γραμματέας του δήμου μας

Οι πληροφορίες του site ilioupolinews.gr καθώς και οι δικές μας λένε πως ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος θα είναι ο νέος Γενικός  γραμματέας του δήμου μας.



Πολύ σωστά λοιπόν ο συνδημότης μας Γιώργος Παπαμώκος αναρωτιέται πως ο κ. Πανταζόπουλος που δεν παραιτήθηκε από Διευθυντής Σχολείου για να κατέβει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα ασκεί παράλληλα με την Διευθυντική του θέση σε δημόσιο σχολείο τα καθήκοντά του ως Γραμματέας του Δήμου μας εάν βέβαια οι πληροφορίες μας βγουν αληθείς.

Πως θα τα προλαβαίνει άραγε ; Και γιατί να παίρνει δύο μισθούς ; Λογικές απορίες που της θέτει ο συνδημότης μας αλλά απάντηση δεν παίρνει.

Ας περιμένει να ανακοινωθούν οι θέσεις και τα ονόματα και θα πιέσουμε και εμείς από εδώ για να μάθουν τουλάχιστον οι δημότες μας που πάνε τα χρήματά τους.

Όχι πως δεν ήξεραν βέβαια όταν επέλεγαν αυτούς που φέσωσαν τον δήμο μας.

Αυτά προς το παρόν και ευχόμαστε και σε έναν επικεφαλή παράταξης να δικαιολογήσει τα λεφτά που θα εισπράξει ως αποσπασμένος από την δημόσια υπηρεσία που είναι διορισμένος ως υπάλληλος της Βουλής.

Μπράβο πάντως στη ΝΔ που στηρίζει τους αγωνιστές της παράταξης ακόμα και εκείνους που αποδεδειγμένα της δημιουργούν προβλήματα με τις ενέργειές τους.

Βλέπετε αυτή η παράταξη είναι των "αρίστων" και θυμήθηκε την περίοδο διακυβέρνησης 2004-2009 που η χώρα βούλιαξε από την τότε κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή που έβλεπε την χρεοκοπία να έρχεται και το μόνο που έκανε είναι να στέλνει λάθος οικονομικά στοιχεία στους θεσμούς.

Γι' αυτό τα έχουν ακόμα με τη Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ)και τον μετέπειτα επικεφαλή της κ.Γεωργίου ο Κώστας Καραμανλής γιατί τον "ξεβράκωσε" και αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο πως η "χρηστή" διακυβέρνηση Καραμανλή εκτόξευσε το έλλειμμα στο 15,4%!!!!

Κάθε φορά λοιπόν καλό είναι από την αρχή να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα γιατί με τέτοιες επιλογές η διοίκηση Χατζηδάκη θα παραδώσει σε τέσσερα ή οκτώ χρόνια τον δήμο μας έτοιμο για λουκέτο από τα χρέη.

Για την ιστορία να αναφέρω πως ο μισθός του Γενικού Γραμματέα του δήμου μας ξεπερνάει τα 2000 ευρώ το μήνα και αντιστοιχεί σε ποσοστό 65% της αντιμισθίας του δημάρχου.

Ο μισθός του δημάρχου στην πόλη μας είναι 3.420 ευρώ τα νόμιμα και εμφανή. Γιατί κάποιοι έχουν και  τα "τυχερά" τους αποδεικνύοντας πόσο άπληστος μπορεί να γίνει κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω του Νόμου.

Και ορθώς τον θεωρεί γιατί πλην του κ. Παπαγεωργόπουλου στη Θεσσαλονίκη για θυμίστε μου άλλη περίπτωση δημάρχου που να μπήκε φυλακή για κακοδιαχείριση;

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: