ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δήμαρχε πες να βγάλουν μια ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφία του Αραμπατζή με τον Αη Βασίλη γιατί θα μας πρήξει

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Δήμαρχε πες να βγάλουν μια ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφία του Αραμπατζή με τον Αη Βασίλη γιατί θα μας πρήξει

Ευτυχώς η φωτογραφία είναι ΤΖΑΜΠΑ και ο Μητσοτάκης δεν χρεώνει αλλιώς ..............
Προφανώς και οι Ηλουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες δεν είναι χαζοί για να πληρώσουν 5 ευρώ για μια φωτογραφία  με τον Άη Βασίλη που έχει βάλει ο εκμισθωτής της κεντρικής πλατείας στην Ηλιούπολη χωρίς βέβαια αυτό να αναγράφεται πουθενά στη σύμβαση παραχώρησης.



Γιατί προφανώς και δεν θα έδινε κάποιος που δεν έχει 5 ευρώ για μια φωτογραφία αλλά κάποιοι λίγοι θα το έκαναν γιατί για αυτούς πέντε ευρώ δεν έχουν αξία.

Το θέμα που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη η "Η Πόλη που θέλω" για να ψέξει την "νέα" διοίκηση που έφερε παιχνίδια για παιδιά στην κεντρική πλατεία της πόλης αλλά και στην πλατεία Φλέμινγκ δίνοντας την δυνατότητα σε όλους αφού 1000 εισιτήρια για παιχνίδια θα δοθούν ΔΩΡΕΑΝ από τον δήμο σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα.

Προφανώς και είναι λίγα αλλά στον καπιταλισμό δυστυχώς υπάρχουν διακρίσεις . Και στους φούρνους δεν ψωνίζουν όλοι παντεσπάνι αλλά και ψωμί με 0,50 λεπτά (Βενέτης) αλλά εκεί δεν βλέπουμε να ανησυχεί ο κ. Αραμπατζής.

Με 2,5 ευρώ έχει παιχνίδια η κεντρική πλατεία αλλά προφανώς μπορεί ούτε αυτά να μην έχουν οι γονείς τους. Το θέμα του καπιταλισμού και τις ανισότητες που δημιουργεί προφανώς και δεν μπορεί να το λύσει ο κ. Χατζηδάκης.

Ας έδινε ο εκλεκτός του κ. Αραμπατζή και πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης κοινωνικό μέρισμα σε περισσότερους και όχι μόνο σε λίγους έτσι ώστε να έχουν όλοι να πάνε . Αλλά δυστυχώς δεν έδωσε.

Το να κάνεις αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση θέλοντας να κάνεις ασκήσεις κοινωνική πολιτική με τα λεφτά της Σοβιετίας προφανώς και δεν σε κάνει πιο συμπαθή στους πολίτες.

Στα λόγια και όλα τα αριστερά κόμματα μοιράζουν 1200αρια βασικούς μισθούς, διαγραφή των χρεών και ένα σωρό άλλα ανέφικτα πράγματα.

Το θέμα επανήλθε από ιστολόγια και site της πόλης στην προσπάθειά τους να πείσουν τους πολλούς πως άμα πατήσουν στην πλατεία της πόλης θα πρέπει να πληρώσουν!

Αυτό φυσικά και δεν συμβαίνει . Ουδείς είναι υποχρεωμένος να πληρώσει εάν δεν μετέχει σε παροχές του ιδιώτη που εκμεταλλεύεται τον χώρο.

Οι "κοινωνικές ευαισθησίες " της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" φυσικά εμάς δεν μας συγκινούν. Άλλωστε κανείς δεν τους εμποδίζει να συνεισφέρουν οικονομικά σε όσους αδυνατούν να πάνε τα παιδιά τους στην πλατεία γιατί μπορεί να μην έχουν ούτε τα 2,5 . 3 ή 5 ευρώ για παιχνίδια ή φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη.

Υπάρχει και ο ψεύτικος άλλωστε όπου τα παιδιά μπορούν να βγουν φωτογραφία δίπλα του αλλά για κάποιον που δεν έχει πάει καν στον χώρο προφανώς και δεν είναι ορατός!

Όταν και εάν ο κ. Αραμπατζής ασκήσει και πάλι διοίκηση ας βρει ιδιώτες να κάνουν δώρο τα παιχνίδια , ας μοιράσει περισσότερα εισιτήρια δωρεάν και ας ασκήσει "υπεύθυνη" διαχείριση με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων που δυστυχώς εξακολουθούν και πληρώνουν κρατικοδίαιτους σαν τον ίδιο για να είναι αποσπασμένοι από την δημόσια υπηρεσία τους στη Βουλή και να βοηθάνε τη ΝΔ αντί να διαλύει την Σοβιετία να της αλλάζει απλώς χρώμα.

Μια χαρά είναι τα παιχνίδια και στις δύο πλατείες της πόλης , οι τιμές είναι καλές  και εάν υπάρχουν ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ αλλού αμάξια ακόμα έχουν κάποιοι για να "ταξιδέψουν" σε γειτονικούς μας δήμους.

Άλλωστε βαρεθήκαμε τα κούφια λόγια δεξιών που θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική τις 30 μέρες που τον χώρο τον παίρνει ο ιδιώτης για εκμετάλλευση.

Εμείς συμφωνούμε μόνο πως ο δήμος θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη τιμή εκκίνησης για τις ενοικιάσεις των κοινόχρηστων χώρων για να έχει και μεγαλύτερα έσοδα. Αλλά αυτό θα μπορούσε να το καταφέρει και μη πληρώνοντας για μια πενταετία τον κάθε Αραμπατζή για να το παίζει ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ του δημότη και της επιχείρησης μη κάνοντας απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και μη βοηθώντας στην ουσία κανέναν.

Γιατί άμα είχε βοηθήσει δεν θα κινδύνευε να περάσει στο νήμα την Λαϊκή Συσπείρωση έχοντας δίπλα του και ικανά στελέχη που πλέον δεν είναι μαζί του.

Βαρέθηκαν τον λαϊκισμό του , τα κούφια λόγια , την ένδεια επιχειρημάτων του και τις Αγιοβασιλιάτικες καταγγελίες που πείθουν μόνο ψεκασμένους.

Ας αφήσει λοιπόν τα 1000 παιδιά να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ τα παιχνίδια τους και άμα θέλει ο δήμος παρατείνει και την σύμβαση για μία εβδομάδα και τα κάνει και 3000 ! Άλλωστε για δεκαετίες καταστηματάρχες και περίπτερα της πόλης καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους με ευτελή τιμήματα που ελάχιστοι πληρώνουν , το Μουσείο το χρησιμοποιεί κάθε σωματείο και χιλιάδες ευρώ πετιούνται για μια άχρηστη δομή όπως αυτό.

Όταν το εγκαινίαζε ο Γιάννης Αναγνώστου ο Αραμπατζής ήταν στη διοίκηση που άφησε φέσι πάνω από 14.000.000 ευρώ τώρα τον έπιασε ο πόνος για τους φτωχούς της πόλης;

Όταν τους φέσωναν δεν τον είδαμε να αντιδρά και κυρίως δεν τον είδαμε από τον Σεπτέμβριο να φέρει έστω και μία ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο.

Ουρά της Τσατσούλης λέει ΟΧΙ σε όλα και δεν προτείνει ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό στα βασικά. Και στο θέμα του Προφήτη Ηλία και στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας αλλά και στο θέμα της καθαριότητας είναι σε ευθεία γραμμή με τον νυν δήμαρχο.

Τώρα άμα νομίζει πως προστατεύει τους δημότες λέγοντας τους πως άμα πάνε στην πλατεία θα τους την "πέσει" ο Άη Βασίλης να τους πάρει πέντε ευρώ δικαίωμά του.Οι πολίτες κρίνουν όλους μας καθημερινά για τις απόψεις μας.

Αυτόν τον έχουν κρίνει ήδη με το χαμηλό ποσοστό που τους χάρισαν που φυσικά θα ήταν και πολύ μικρότερο άμα δεν είχε έναν Κυρίτση στην παράταξή του να κάνει ο ίδιος βίντεο για μια παράταξη που δεν έκανε ούτε ένα ως όφειλε.

Δεν χάλασαν φράγκο και θέλανε και δημαρχία . Θεωρούν φαίνεται πως οι πολίτες είναι αδαείς και πως η διαφήμιση σε ΜΜΕ είναι περιττή αφού οι Ιδέες τους τα σπάνε!

Δυστυχώς δεν έμαθαν και φοβάμαι πως η γενικότερη μιζέρια που τους διακρίνει θα τους βάλει σε περιπέτειες αφού ότι και να λένε οι εναπομείναντες αυλικοί η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει τον σύντομο κύκλο της στα κοινά της πόλης.

Εμείς τα  γράφουμε από τώρα και θα μας θυμηθούν το 2023 η μόνη τους ελπίδα είναι να ενωθούν με την έτερη κεντροδεξιά παράταξη για να μην γευτούν ένα μονοψήφιο ποσοστό που βέβαια θα είναι και το πιο δίκαιο για αυτούς αποτέλεσμα με την αντιπολίτευση που ασκούν εδώ και τρεις μήνες.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ Γαβριήλ η πόλη έχει .... Κοινωνικές πολιτικές με τα δικά μας λεφτά τις έχουμε πληρώσει πολλάκις στο παρελθόν και μάλιστα πολύ ακριβά.

Σ.Μ 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ Κ. ΜΑΡΙΝΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Καμία εμπάθεια άλλωστε πως να είσαι εμπαθής με τον δημόσιο υπάλληλο κ. Γαβριήλ Αραμπατζή.Απλώς δεν αντέχω την υποκρισία Ψηφίστε τον στις επόμενες εκλογές για δήμαρχο εάν σας αρέσουν οι απόψεις του Άλλωστε ο λαϊκισμός είχε πάντα υψηλά ποσοστά στο δήμο μας . Άλλος ένας λαϊκιστής λοιπόν που θεωρεί πως κάνει αντιπολίτευση αναφέροντας απλώς π.χ πως στην καθαριότητα δίνουμε 9 εκ ευρώ το χρόνο χωρίς να διατυπώνει άλλη άποψη. Άλλη μια αποτυχημένη επιλογή του κ. Βαλασόπουλου που τον οδήγησε στην ήττα στις πρόσφατες εκλογές.

Σ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Μαρίνης-Παρασκευάς-Κυρίτσης. Η νέα συμμαχία της πόλης, με ολίγο Χατζηδάκη λόγω Πούλου. Πάλι έβγαλε την κουτάλα ο Παρασκευάς για να ανακατέψει κόσμο όπως μόνο αυτός ξέρει. Έρχεται με ρεβανσιστικη διάθεση μετά το χαστούκι του Κυριάκου. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Καλά αφού ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος έχει τέτοιες δυνάμεις τότε θα ήταν δήμαρχος. Όχι βέβαια πως έχει να ζηλέψει κάτι από τους δύο άλλους υποψήφιους της κεντροδεξιάς . Πάντως όσον αφορά εμένα καμία συμμαχία δεν έκανα μαζί του . Άλλωστε ο κ. Γιαννόπουλος είναι Μητσοτακικός από κούνια και εγώ πιο "ακραίος" στη γραμμή Αντώνη Σαμαρά και ως γνωστόν στη ΝΔ υπάρχει ήδη διαμάχη ανάμεσα στους υπερασπιστές της "κανονικότητας" Μητσοτάκη και στις πάγιες θέσεις των Σαμαρικών βουλευτών. Όσο για τον Νίκο Κυρίτση είχε ενδιαφέρουσες απόψεις για μένα και προεκλογικά αλλά όλοι κάνουμε λάθη και εγώ που δεν τον στήριξα για να ακούω τώρα από τους καρεκλάκηδες πως τάχα έπεσε χρήμα!!! Καλά να πάθω άλλωστε την γνώμη μου για τον κ. Αραμπατζή την έχω γράψει στο ιστολόγιο και παλιότερα. Έπρεπε να καταλάβω πως θα καπέλωνε τις προσθήκες που για μένα ήταν ιδανικές και με φρέσκες Ιδέες και θα καταλήγαμε σήμερα να μην βλέπουμε την προσπάθεια των Αθέων να γκρεμίσουν μία εκκλησία αλλά να ασχολούμαστε με τα πέντε ευρώ και τα μυθεύματα Αραμπατζή για τα παιχνίδια της κεντρικής πλατείας που δεν είναι ΤΖΑΜΠΑ για όλους όπως θα γίνονταν σε κάθε "επιτυχημένη¨" Σοβιετία. Άρα άμα κάποιος θεωρεί πως με Αραμπατζή και Ευσταθίου έχει τύχει η κεντροδεξιά στην πόλη μετά την συντριβή τους ας βγει να το πει. Όλα τα άλλα και οι ανίερες τάχα συμμαχίες είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ακόμα και ο Γιάννης Αναγνώστου πήγε με τον Χατζηδάκη και δεν στήριξε κανέναν από αυτούς γιατί προφανώς τους ήξερε. Εμείς τους φταίμε τώρα που αναδεικνύουμε την ανικανότητά τους να κάνουν αντιπολίτευση. Αλλά δεν πειράζει έχουν τους κολαούζους τους στους οποίους προφανώς και η δική μου απάντηση είναι χάσιμο χρόνου

Σ.Μ

Σ.Μ

Σ.Μ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΖΟΥΚ ΜΠΟΞ ΕΙΣΑΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ Η ΚΟΝΟΜΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Αυτά τα έχουμε ακούσει και πάλι στο παρελθόν από όσους δεν έχουν επιχειρήματα . Το ποιος είναι δεξιός και ποιος όχι το κρίνουν οι δημότες μας άλλωστε Ο καθένας βέβαια βρίζει όποιον δημοσιογράφο δεν του αρέσει αυτά που λέει. Τα έχουμε ξανακούσει πολλές φορές ιδίως μέσα στα μνημόνια όταν ατυχώς για τους περισσότερους που ήταν αντιμνημονιακοί υπήρχαν τα Ελληνικά ΜΜΕ που με ελάχιστες θλιβερές εξαιρέσεις είπαν στους πολλούς πως άλλος δρόμος εκτός μνημονίων υπάρχει αλλά είναι πιο οδυνηρός. Και φυσικά δεν μπορώ να έχω την ίδια ιδεολογία με σένα που προφανώς θεωρείς πως ο κ. Αραμπατζής και οι εναπομείναντες οπαδοί του είναι δεξιοί . Μάλλον κάνεις λάθος δεν μπορεί το πιο δεξιό ιστολόγιο της πόλης να τον "χτυπάει" μάλλον αυτός βαδίζει για ΚΚΕ και όχι εγώ που κατακρίνω μονίμως την δράση της Σοβιετίας. Πάντως σεβαστή η άποψη του οποιουδήποτε άλλωστε έχω συνηθίσει να κάνω καταγγελτική δημοσιογραφία που ενοχλεί τους πολλούς . Γιατί εάν οι πολλοί δεν ήταν μέρος του προβλήματος αλλά της λύσης δεν θα χρεοκοπούσαμε ποτέ.

Σ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείσαι με τα ανώνυμα τρολ του Αραμπατζή άλλωστε όλη η πόλη ξέρει ποιος είναι δεξιός και ποιος καρεκλάκιας

Ανώνυμος είπε...

Καλά μάλλον δεν διαβάζεις το ιστολόγιο ο Σταύρος ήταν ο μοναδικός που είχε προειδοποιήσει για τα χάλια της "νέας" διοίκησης

Α.Λ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ τους έφυγε ο Τσιμέκας και ο Κυρίτσης και τους έμειναν τα απολειφάδια που δεν έχουν αρθρώσει λέξη στο δημοτικό συμβούλιο. Ποιοι είναι δεξιοί αυτοί που ζητάνε να γκρεμιστεί ο Προφήτης Ηλίας ;

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέει μωρέ ο χοντρός πως πρέπει να δώσεις πέντε ευρώ για μια φωτογραφία; Που τα είδε αυτά εμείς πήγαμε και κανείς δεν μας ζήτησε απολύτως τίποτα .

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταύρος δεν είναι δεξιός εάν ήταν θα κατέβαινε υποψήφιος με κάποια από τις δεξιές παρατάξεις της πόλης είναι ακραίος εθνικιστής και δεν πρέπει κανείς να διαβάζει το site του .

Ανώνυμος είπε...

Πότε έβγαλε φωτό με τον Μητσοτάκη ο μπούλη Σταύρο;

UNKNOWN είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ?

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερη αισχροκέρδεια από τον Κρατισμό δεν υπάρχει ...Μια ματιά στους Αντιδημάρχους του και στους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του δείχνει πως ένα 40% αυτών δεν ψήφισαν ποτέ ΝΔ Άλλωστε συνεργάστηκε με κομμάτι του ΚΙΝΑΛ αφού το 42% που πήρε στον πρώτο γύρο δεν ήταν αρκετό για να διοικήσει τον δήμο και πάλι με την απλή αναλογική . 19 δημοτικούς συμβούλους έβγαλε και το ορθόδοξο ΠΑ.ΣΟ.Κ του Ασκούνη 13 αλλά εκεί η αριστερά τον έκανε δήμαρχο αφού έχει άριστες σχέσεις μαζί τους. Η διατίμηση των εισιτηρίων καθώς και η αλληλεγγύη που δείχνει σε αναξιοπαθούντες με τα χρήματα μας είναι και το μόνο έργο που έχει να επιδείξει ως δήμαρχος. Κάθε μεγάλο έργο στην πόλη έγινε επί διοικήσεως Ασκούνη αυτός είναι μόνο άρτος και θεάματα . Και από ΣΥΡΙΖΑ έχει στα ψηφοδέλτιά του είναι υπερκομματικός και κρατάει σκληρή στάση εναντίον της Χρυσής Αυγής ενώ την ίδια ώρα δεν κάνει το ίδιο για τα άλλα κόμματα της άκρας αριστεράς.