Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Τα στάδια της νόσου εάν προσληφθεί κάποιος από τον ιό



Οι Κινέζοι που δημιούργησαν το πρόβλημα ξέρουν καλύτερα . Άλλωστε έχουν χιλιάδες θύματα και φυσικά κομμουνιστές είναι κρύβουν την αλήθεια και τους νεκρούς τους.
Πάντως τα στοιχεία είναι χρήσιμα αφού προφανώς και μελέτησαν το φαινόμενο από τον Δεκέμβριο άλλο πως ενημέρωσαν τους δυτικούς με καθυστέρηση μήνα.

Σε αυτούς και κυρίως στο κομμουνιστικό καθεστώς τους οφείλεται την ταλαιπωρία και τα συγγενικά σας πρόσωπα που θα φύγουν από την ζωή. 

Ο Κινεζικός ιός λοιπόν ήρθε για να αφανίσει πολλούς υπενθυμίζοντας σε όλους εμάς πως με όσους υπηρετούν αυταρχικά καθεστώτα κάθε συνεργασία κ. Κικίλια και λοιποί Μητσοτακικοί είναι θανατηφόρα.

Και βέβαια κάποιοι υπουργοί σας έβγαλαν ήδη το χουντικό τους αλλά μάλλον σε λάθος εποχή!

Ας μας βοηθήσουν να τελειώσουμε με τον ιό οι σύμμαχοί και φίλοι μας Αμερικανοί και εσάς ήδη σας έχουμε τελειώσει!

Το ξέρετε και εσείς για αυτό αναζητείτε συναίνεση που προφανώς και σας παρέχουν  όσοι θέλουν να μοιραστούν μαζί σας ευθύνες έναντι ανταλλάγματος.

Γιατί προφανώς και όλοι μαθαίνουν την διαφθορά σας εάν και οι κουμπάροι σας κάνουν @MEGALES@ δουλειές με τους Κινέζους στο λιμάνι εις βάρος όλων μας και για αυτό σας αποθεώνουν για το ανύπαρκτο σχέδιό σας για την χώρα και την δύσκολη συγκυρία.

Γιατί προφανώς και η σιωπή δεν δείχνει δημοσιογραφική συνέπεια και εθνική ομοψυχία αλλά ομερτά . 
Και εμείς προφανώς ούτε τα παίρνουμε για να σιωπούμε , ούτε μπορούμε να κρύψουμε την αηδία που μας προκαλείτε όταν την ώρα της κρίσης κλείνετε δουλειές για τους φίλους και κολλητούς σας

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...