ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι ένοχοι σιωπούν, οι "κατίνες" αναζητούν αλλού προβολή και εμείς συνεχίζουμε τον δικό μας αταλάντευτο αγώνα

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Οι ένοχοι σιωπούν, οι "κατίνες" αναζητούν αλλού προβολή και εμείς συνεχίζουμε τον δικό μας αταλάντευτο αγώνα


Ενώ έχουν ήδη συμπληρωθεί δύο εβδομάδες ένοχης σιωπής από την πλευρά της δημοτικής παράταξης την οποία δημόσια καταγγείλαμε για ρατσισμό μελών της σίγησαν διαδικτυακά  ξαφνικά  και οι "κατίνες" της φασιστεράς και της ακροδεξιάς στην πόλη μας.


Οι δεύτερες το έπραξαν συνειδητά για να μην "μπλέξουν" ενώ η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" επειδή δεν ήθελε απλώς να δυσαρεστήσει τα μέλη της που έδειξαν ρατσισμό και καλύπτοντας και άλλα που αφού δεν αντιδρούν έχουν τις ίδιες ρατσιστικές απόψεις. 

Φυσικά η ΝΔ που έχει ενημερωθεί σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο θα πράξει τα δέοντα και μένει σε εμάς η επώδυνη αλλά ευχάριστη διαδικασία να υπερασπίζουμε ενώπιον των αρμοδίων αρχών το αναφαίρετο δικαίωμά μας να ασκούμε χωρίς πιέσεις  το δημοσιογραφικό μας λειτούργημα.

Η "μπάλα" πήρε ξώφαλτσα και κάποια fake προφίλ στο facebook που προφανώς είδαν κατασυκοφάντηση και μπήκαν ενώ ό,τι χουντοειδές υπήρχε στην πόλη θυμήθηκε την "επανάσταση" και τον "γύψο" που είχαν επιβάλει τα Απριλιανά αποβράσματα στον τύπο της εποχής.

Η Ηλιούπολη θύμιζε τότε Αλβανία Χότζα, Ρωσία Στάλιν ή εάν προτιμάτε Ρουμανία Τσαουσέσκου με την ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωνή να είναι αυτή που υμνεί την χούντα και τον δοτό της δήμαρχο που μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα μας θυμήθηκε τους μεγάλους σταυρούς και την κοινωνική προσφορά.

Δεν είδε ούτε άκουσε τα βασανιστήρια στον Εθνικιστή και ήρωα Σπύρο Μουστακλή μια χαρά συνομιλούσε με τον πρώην κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή και επίσης καλύτερα ως δολοπλόκος που ήταν δεν άφηνε τη ΝΔ να αποτινάξει άμεσα  από πάνω της μια χουντική υποψηφιότητα. 

Το τόλμησε με τον κ. Κωνσταντέα η ΝΔ  αλλά "αντάρτης" και πάλι  ο Κώστας Δελλαπόρτας!

Και τον Γιάννη Αναγνώστου "πριόνιζε" ο "ευπατρίδης" κατά τον κ. Παπαδόπουλο Κώστας Δελλαπόρτας που ζητούσε μάλλον συγχώρεση από το Θεό και ήταν μονίμως στις Εκκλησίες αφού το να στηρίζεις ένα Ντερτιλή είναι βαρύ για τον οποιοδήποτε νοήμονα άνθρωπο.

Ο Χριστιανισμός συγχωρεί τους πάντες , άλλωστε  ως ηγεσία και η Ελλαδική Εκκλησία υπηρέτησε τους χουντικούς και όχι μόνο εδώ  αφού σε πρώην ανατολικά κράτη είχαμε το οξύμωρο  φαινόμενο πιστών και κληρικών που στήριξαν την κομμουνιστική βαρβαρότητα.

Η Ιστορία είναι αμείλικτη και προφανώς κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να ξεχαστεί για να έχουν πάλι χώρο να αναρριχηθούν σε θέσεις ευθύνης.

Οι καιροί άλλαξαν και οποιαδήποτε θετική τους αναφορά σε έναν δήμαρχο που υπηρέτησε μια τυραννία προφανώς και από εμάς δεν θα μείνει ασχολίαστη.

Άλλωστε ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ κόκκινος ή μαύρος δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ  από μεγάλο μέρος της τοπικής μας κοινωνίας που θα έκανε "χρυσές" δουλειές και θα πετύχαινε να μας ΦΙΜΩΣΕΙ εάν ο μη γένοιτο επικρατούσαν κόκκινοι ή μαύροι φασίστες.

Το ζήσαμε άλλωστε στο πετσί μας τα μνημονιακά χρόνια που δεν τελείωσαν, θα το δούμε και στη συνέχεια αφού κάποιοι θεωρούν πως δεν πρέπει να υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ και ΤΥΠΟΣ εάν δεν μπορούν να τον ελέγχουν.

Δύσκολα και θέλει και πολλά δισ ευρώ για να το διακωμωδήσουμε και να μπούμε και στο κλίμα της ακροδεξιάς και ακροαριστερής πλέμπας που αρνείται να καταλάβει πως είναι ένοχη η ίδια  και όχι κριτής των όσων συνέβησαν στην πατρίδα μας με την δική της πλειοψηφική ψήφο.

Είναι οι ίδιοι που έτρεχαν στον Τριανταφυλλόπουλο για να βρουν το δίκιο τους και όταν αυτό είχε συμβεί τον κατηγορούσαν ή οι πιο "τίμιοι" παρακολουθούσαν ηλίθιες τηλεοπτικές εκπομπές αφού η δική τους δουλειά είχε ήδη γίνει. Άλλωστε για αυτό και με νόμο μας κατήργησαν την διαφορετικότητά μας απαλλάσσοντας την τηλεόραση από τους "κακούς" ρεπόρτερ που αποκάλυπταν την αλήθεια. Οι μέθοδοι προφανώς και ήταν οι ενδεδειγμένοι αφού μπροστά όλοι καλοί είμαστε κανείς δεν παίρνει ΔΗΜΟΣΙΟ μαύρο χρήμα ή δεν κακοποιεί ανήλικα!

Ο "τηλεκανιβαλισμός" ήταν η μόνιμη κατηγορία όσων άρπαζαν φακελάκια , έχτιζαν τις παραλίες, συμμετείχαν σε χουντογλέντια, χρησιμοποιούσαν υπέρμετρη βία ως εκπρόσωποι επιβολής της τάξης και εν γένει φαίνονταν και ήταν περισσότερο αντιπαθείς στους πολλούς ακόμα και από τους στυγνούς δολοφόνους της 17 Νοέμβρη που είχαν αρχίσει να αποκτούν λαϊκή απήχηση εξαιτίας λειτουργών του Κράτους που θύμιζαν μαφιόζους και που φυσικά ήταν παντελώς ανίκανοι για να φυλάνε τα "πρόβατα".

Τελικά και η κομβική μου διαφωνία στο θέμα των συνεντεύξεων με τους τρομοκράτες ήταν λάθος αφού εάν δεν το γνωρίζετε να σας πω πως οι περισσότεροι είναι εκτός ΦΥΛΑΚΗΣ σπίτια τους επειδή το πολιτικό μας σύστημα δείχνει "αδικαιολόγητη" επιείκεια. Άλλωστε πως να τους κρατήσουν μέσα αυτοί που ανέχονται πολιτικούς σχηματισμούς που λένε στο καταστατικό τους πως έχουν στόχο να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία!

Τα όσα θα βγουν μέσα στο καλοκαίρι ετοιμάζοντας το έδαφος για πρόωρες εκλογές είναι ένα στοίχημα και ένας αγώνας ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν η χώρα μας να γίνει ένα πραγματικά δυτικό κράτος και όχι μια Κολομβία των Βαλκανίων και σε αυτούς που βολεύονται να παραμείνει ως έχει.

Για την πόλη μας εμείς που δεν χρωστάμε καλό σε ΚΑΝΕΝΑΝ υποσχόμαστε να κάνουμε φύλλο και φτερό την υποκρισία όσων με τα δικά σας χρήματα θέλουν να μας κάνουν και κουμάντο. 

Λάθος άνθρωπο διάλεξαν να αναμετρηθούν , καλό έκαναν γιατί προφανώς και η δική μου ανοχή σε μικρές τους  παραβατικότητες οδηγούν σε έναν ΦΑΣΙΣΜΟ που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί ούτε με όλα τα φτιασίδια και τα botox του κόσμου . 

Και φυσικά για όσους ανησύχησαν για την δική μου ηθική να τους διαβεβαιώσω πως δεν έχω τίποτα να κρύψω και για τον λόγο αυτό μπορώ και είμαι  τόσο καυστικός με όσα μας κούρασαν , μας εξοργίζουν και τα ζούμε για τέσσερις και πλέον δεκαετίες.

Ας ανεβάσουν ακόμα καμία σημαία με σφυροδρέπανα στο facebook  ή το πουλί της Χούντας και ας αφήσουν  εμάς να παλεύουμε για Δημοκρατία μη σταματώντας ούτε λεπτό να υπενθυμίζουμε σε όλες και όλους τι έχει συμβεί σε αυτή την χώρα.

Γιατί υπάρχουν και νέες και νέοι που δεν έζησαν τα "μεγαλεία" του να έχεις πρωθυπουργό έναν Γιώργο Παπαδόπουλο και υπουργούς Παττακό , Λαδά κ.ο.κ . Ούτε φυσικά ξέρουν πως στην πόλη μας για 12 χρόνια υπήρξε δήμαρχος ένας θαυμαστής του Στάλιν  , του Χότζα και πολλών άλλων κομμουνιστών τυράννων.

Τέλος μαθήματα πατριωτισμού δεν δεχόμαστε από αυτούς που έμαθαν για τον Ίωνα Δραγούμη μετά την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, ζώντας ανέμελα και επαναλαμβάνοντας ηλίθια συνθήματα του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ που έγιναν σημαία της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής το 2012 για να εισέλθει στη Βουλή.

Τελευταίο must της εποχής ο διάχυτος Αντισημιτισμός και η λατρεία στους άραβες κάτι που θα μπορούσε να λυθεί εάν κάποιος επισκέπτονταν το Ισραήλ και κάποιο από τα κράτη- παρίες που τάχα ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για όσα κάνει το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων.

Γιατί προφανώς και η δημοκρατία του Ισραήλ είναι χίλιες φορές καλύτερη από την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν που προφανώς και θα είχε φορέσει μπούρκες στις αριστερές "κατίνες" της πόλης  που βρίζουν τον δυτικό κόσμο αλλά δεν πάνε και να ζήσουν μακριά από αυτόν. 

Αυτή εμείς την υποκρισία θα την χτυπάμε μονίμως και όποιος ενοχλείται μπορεί να καταφύγει όπου δύναται για να βρει το "δίκιο" του. Αυτό που ισχυρίζεται πως έχει ....


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: