Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν συγκινούν τους "αλληλέγγυους" της πόλης μας αυτές οι εικόνες; - Έκανε μια πρόταση ανθρωπιάς και του την "έπεσαν" διαδικτυακά οι φασίστες της πόλης



UPDATE

Ένας δήμος που ισχυρίζεται πως είναι αριστερός θα έπρεπε να έχει και δομή για πρόσφυγες αφού η "αλληλεγγύη" από μακριά δεν παραπλανά πλέον κανέναν. 

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Κόκλας έκανε μια πρόταση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ να γίνει δηλαδή έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να σταλεί βοήθεια στους πρόσφυγες και μετανάστες στη Μόρια και έπεσαν να τον "φάνε" . 



Η δική μας θέση για το προσφυγικό - μεταναστευτικό ταυτίζεται πλήρως με αυτή που ακολουθούν οι ΗΠΑ αλλά η Ε.Ε έχει επιλέξει άλλον δρόμο. Η κυβέρνηση ΄εφαρμόζει ανάλογα την "ζημιά" που θα γίνει και έτσι οι κλειστές δομές επανέρχονται και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα ξεσηκώνονται αφού είναι πλέον ξεκάθαρο πως εκτός από την Γερμανία που έχει πάρει 1,7 εκ. πρόσφυγες και μετανάστες από το 2015 έως και σήμερα κανένα άλλο κράτος δεν τους θέλει κοντά του. 



Ο δυτικός κόσμος προφανέστατα και πρέπει να βοηθήσει τους πρόσφυγες αλλά δεν μπορεί οι ίδιοι να συνεχίσουν να ζουν με τις δικές τους παραδόσεις στον δυτικό κόσμο. Η χθεσινή επέτειος της 11ης Σεπτεμβρίου μας υπενθυμίζει το χρέος μας για την υπεράσπιση του Δυτικού Πολιτισμού αλλά παράλληλα ο ανθρωπισμός μας, μας επιβάλλει να ενσωματώσουμε ΟΣΟΥΣ αφήνουν στην χώρα παρία από την οποία προέρχονται ήθη , έθιμα και παραδόσεις που δεν συνάδουν με τον δικό μας πολιτισμό. 




Πάντως εμείς χαιρετίζουμε την πρόταση του κ. Κόκλα θεωρούμε πως πρέπει να συνδράμει ο δήμος μας αλληλέγγυα αφού άλλωστε η πλειοψηφία των δημοτικών μας συμβούλων θεωρεί πως το δράμα των προσφύγων είναι κάτι που έχει βιώσει κάθε λαός. 


Δεν κινδυνεύουμε από μανάδες και παιδιά ιδίως εάν γίνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ όπως μετά την 11 Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ πως όσοι μένουν σε κάθε κράτος ακολουθούν τους νόμους και τους κανόνες του. 

Μια χαρά τα πάνε οι ΗΠΑ ως κράτος μεταναστών , άδικα διαμαρτύρονται τα φερέφωνα της αντίδρασης και του φασισμού για διακρίσεις υπέρ των λευκών. 

Στα δικά μας περιμένουμε να γίνει δεκτή η πρόταση του Παναγιώτη για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο (δεν το  βλέπουμε) και φυσικά θεωρούμε αυτονόητο πως δεν μπορεί σε ένα δήμο που το 50%  συν να ψηφίζει κεντροαριστερά να μην υπάρχει ΔΟΜΗ φιλοξενίας προσφύγων. 

Αλλά εδώ οι "αλληλέγγυες" διαφημίζουν κράτη-παρίες που δεν φιλοξενούν ούτε έναν πρόσφυγα ή μετανάστη αφού προφανώς κανείς δεν είναι τρελός να φύγει από την χώρα του δικτάτορα Άσαντ για να πάει να ζήσει σε άλλη χώρα που διοικείται ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ όπως π.χ η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Ρωσία, η Λευκορωσία, το Ιράν , το Πακιστάν, κ.ο.κ 

Με την ευχή λοιπόν πως θα πραγματοποιηθεί αυτό το δημοτικό συμβούλιο για να ακούσουμε πάλι τις ανόητες τοποθετήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και να δούμε και ποιοι τελικά θέλουν ενσωμάτωση αλλά όχι στις άλλες τοπικές κοινωνίες αλλά στη δική μας.

Ο Παναγιώτης Κόκλας να στείλουμε βοήθεια είπε και βρήκε και τον μπελά του , εμάς δεν μας έκανε εντύπωση άλλωστε ξέρουμε πως σε αυτή την ΠΟΛΗ ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ και ο ΜΑΥΡΟΣ φασισμός έχει βαθιές ρίζες που  βέβαια θα υποκύψουν στην νέα πραγματικότητα. 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να πικάρουμε και τους "ψεκασμένους" της πόλης σίγουρα δεν θέλει να μας εξαφανίσει. Εμείς εξαφανιζόμαστε με τις επιλογές μας πάντα θα υπάρχουν μετανάστες και πρόσφυγες και πάντα όσα εκατομμύρια και εάν είναι οι ακραίοι μουσουλμάνοι θα ηττώνται από έναν ανώτερο Πολιτισμό. Άλλωστε στον Αμερικανικό στρατό υπηρετούν από όλα τα δόγματα και αυτό που τους ενώνει είναι ένα μεγάλο Έθνος που κυριαρχεί τα τελευταία 70 χρόνια

ΥΓ: Το update αφορά το λάθος τίτλο γιατί αυτή την φορά σε μένα δεν την "έπεσαν" και βέβαια δεν πρότεινα εγώ έκτακτο δημοτικό συμβούλιο. Την πρόταση ανθρωπιάς την έκανε ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Κόκλας  αλλά κάποιοι φαίνεται τον πέρασαν για πλανητάρχη και του ζητούσαν να λύσει ένα θέμα που φυσικά δεν μπορεί. Οι ΗΠΑ με τα αυστηρά μέτρα το "έλυσαν" , η Ε.Ε δεν θα αντέξει και θα τις  ακολουθήσει ,επομένως το θέμα είναι να καταλάβουν και οι πρόσφυγες πως πρέπει να πολεμάνε για να ανατρέπουν τους τυράννους τους αφού όπου και να πάνε σαν την δική τους πατρίδα δεν θα βρουν. Βέβαια κάποιοι δεν μπορούν να περιμένουν ούτε τέσσερα χρόνια να φύγει ένας κακός πρωθυπουργός ποιος λοιπόν να ζητήσει από ανθρώπους που ζουν σε μια απόλυτη ΜΙΖΕΡΙΑ να μην αναζητήσουν κάτι καλύτερο;  Άλλωστε μιλώντας με Έλληνες που έφυγαν τα τελευταία χρόνια νιώθουν και αυτοί πολλοί ΞΕΝΟΙ στα κράτη που τους φιλοξενούν. Βέβαια ως ιστολόγιο δομή φιλοξενίας προσφύγων & μεταναστών στην πόλη είχαμε ζητήσει χρόνια πριν αφού "αλληλεγγύη" από μακριά για εμάς δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. Ξεκάθαρα βέβαια όποιος διαβάσει το κείμενο αντιλαμβάνεται πως για εμάς το "πείραμα" αυτό θα αποδείξει πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Γιατί ο δυτικός πολιτισμός δεν αντέχει την υποβάθμιση της γυναίκας , τον οποιοδήποτε θρησκευτικό ηγέτη να παραληρεί (ακόμα και Χριστιανό) και δεν  σέβεται την διαφορετικότητα. Δεν μπορεί να επιβληθεί ο κατώτερος πολιτισμός στον ανώτερο άρα μην ανησυχείτε δεν κινδυνεύουμε όσο φιλοξενούμε ΜΟΝΟ όσους θέλουν να αφήσουν στην άκρη τον δικό τους. Υπάρχει πρόβλημα με τους μουσουλμάνους , "μοναχικοί λύκοι" υπάρχουν και στη χώρα μας άρα είναι ξεκάθαρο πως το Κράτος πρέπει  εποπτεύει τους καταυλισμούς (φάνηκε πως δεν το κάνει)  και να παρέχει μόρφωση δυτική σε όποιον αναγκαστικά θα παραμείνει στη χώρα μας αφού είναι ήδη εδώ πάνω από 5 χρόνια και άλλοι πολύ περισσότερα. Το χρώμα δεν παίζει κανένα ρόλο , η "πολυχρωμία" δεν ενοχλεί τον Αμερικανικό Στρατό που είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αυτό που ενοχλεί είναι ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ και όχι μόνο των μουσουλμάνων αλλά και πολλών Ορθοδοξοταλιμπάν!  Όσο για το αίμα είναι σε όλους ΚΟΚΚΙΝΟ μην ανησυχεί κανείς ακόμα και το ΔΙΚΟ μου! Η μπηχτή αφορά κάποιους κομμουνιστές που όχι μόνο δεν υπερασπίστηκαν το ΣΩΣΤΟ αίτημα του Παναγιώτη Κόκλα αλλά βγήκαν σε άλλο ποστ να τον συκοφαντήσουν ΚΙΟΛΑΣ. Το ΑΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν τους λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ , το πρόβλημα κινητικότητας και η μεγάλη προσπάθεια για τα ΑμεΑ που κάνει ο Κόκλας επίσης μετά άμα τους γράφω πως είναι ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ αντιδρούν. Δεν βαριέσαι σε μένα καταλαβαίνω την επίθεση αλλά ένας άνθρωπος που δεν τους έχει ενοχλήσει ΠΟΤΕ γιατί να προσπαθούν να τον ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ; Τι "ανακάλυψαν" οι πρώην κομμουνιστές υπάλληλοι του τομέα Πρασίνου διαβάστε και ξεράστε μαζί τους .


Στο "παιχνίδι" μπήκαν και από το ιστολόγιο του Μωραίτη εκθέτοντάς τον και πάλι αφού αποκάλεσαν μελλοντικούς κατακτητές τους πρόσφυγες και μετανάστες! Ούτε ο Κασιδιάρης δεν γράφει τέτοιες ασυναρτησίες πως τάχα οι Αφγανοί θα κατακτήσουν την χώρα. Εντάξει δεν έχουμε τον πρώτο στρατό στον κόσμο αλλά Αφγανούς ακόμα και οπλισμένους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Άσε βέβαια που ως χώρα μέλος του ΝΑΤΟ δεν θα μας άφηναν ΠΟΤΕ να περάσει ο οπλισμός μας σε χέρια ακραίων ισλαμιστών. Εκτός και οι "ψεκασμένοι" θεωρούν τις ΗΠΑ εχθρό μας οπότε εντάξει δεν είναι για να μιλάς μαζί τους. Όταν κάτι μαλάκες καραβανάδες πήγαν απέναντί τους χάσαμε το 37% της Κύπρου αλλά και στην Μικρασιατική Καταστροφή δεν εισακούστηκε ο Ίωνας Δραγούμης και χάσαμε γιατί απλούστατα δεν θα μπορούσαμε να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. 

Δεν θεωρούμε βέβαια πως ο Μωραίτης γράφει τέτοιες ανοησίες αλλά σε ΜΜΕ που του ΑΝΉΚΕΙ αυτός έχει την συνολική ευθύνη για όσους συκοφαντούνται . Για εμάς ας συνεχίσει μας αρέσει ο πόλεμος με οποιοδήποτε φύλο και όπως και με τους άλλους θα τους πάμε έως το ΤΕΛΟΣ. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...